Beklenen son sanrm gerekleiyor...

ona bile şans vermişken
kendine neden bir şans vermiyorsun anlayamıyorum..
kendine bir şans ver ve bu adamdan boşan artık..

ve altta etiketlerde senaryo, pembe dizi , arkası yarın diye kelimeler yazılmış..
konuyu baştan beri takip edemediğim için bilgim yok
ne demek oluyor bu ..
yalan mı yani bu dram..
kimsenin bizi bu derece üzmeye hakkı yok
biz burda içimiz kan ağlayarak yorum yazıyoruz
bir kadını en iyi başka bir kadın anlar
gerçekten herkesin yaptığı yorumda ben o gerçek üzüntüyü ve samimiyeti görüyorum
kendimde o şekilde yorum yaptım..
umarım bu bir aldatmaca değildir :enbuyukkk:

Etiketleri siz söyleyene kadar görmemişim, kim yazdıysa çok çok kızdım şimdi..
Hilal'in durumunu birebir haberdar olanlardan biriyim..
Çok ayıp çooook..

Etiketleri siz söyleyene kadar görmemişim, kim yazdıysa çok çok kızdım şimdi..
Hilal'in durumunu birebir haberdar olanlardan biriyim..
Çok ayıp çooook..

bende görünce şok oldum
ve yalan olma ihitmali varsa diyede üzüldüm
çünkü gerçekten ben bu acıyı hissederek yorum yaptım
üzüldümde bir off çektim yazarken..
anlaşılan yalan değil bu konu..
ayıp yani bu etiketler çook ayıp
klavye cengaverleri sizi lmaz:

Hayır yalan değil..
Çok açık söyleyeyim,Hilalcim az bile anlatıyor burada...
Terbiyesiz insanlar utanmıyorlar hiç insanların acıları ile dalga geçmeye..
Yarına kimin ne olacağının garantisi var sanki..
Ayyy çok sinirlendim..

merhaba,
herkese yorumları için çok çok teşekkür ederim.
içinizden bazı arkadaşlara olayları msn de de anlattım. yalan olan hiçbirşey yok.
hatta bakın kendimi ve kendi hatalarımı bile yazıyorum objektif olarak..
belki yeni görenler ,eski sayfalara bakmamıştır ama konuma şu yorumu yapanlar bile var

"nadya83 kullanıcısından alıntı
şekerim aylardır forumu ayaklandırmıssın wallaha bosanmadın mı ıyıye mı gıdıyor ne de guzel tasvırlemıssın ne de guzel üzmüşsün bu sıte halkını sen aylardır,
umalım da mutlu ol da konu acma bıze daha fazla. ınsanların ne derterı ne sıkıntıları var senın konu top 10 da hep 1 mıs . gecmıs olsun mutlu ol da yazma bız sevınırız ınan bana.
bıraz sert yazdım ama sadece evde oturmanı ve kocanın ılgısızlıgını ancak bu kadar guzel tasvırleyebılırdın
mılletın kocası içki ıcıyo kadını dövuyo kaynanası kötu davranıo hastalıktan kırılıo senın kocan ılgısızmiş way beee... herneyse wallaha sen mutlu ol da bız sevınelım hee.. baska bır sey dıyemıcem sana cukulatakız."

Merhabalar abla..
affınıza sıgınarak abla diyorum benden büyüksünüz..
Bilmiyorum ne kadar faydalı olur ama başbaşa kalmayı denediniz mi eşinizle..
nasıl desem evde bir yemek sonrasında hoşuna gidecek şeyler vs . gibi. belki evliliğinizin yön değiştirmesine etki ederdi..
Ben okuyunca bile gerildim ,üzüldüm..
Allah yardımcınız olsun

hilal hani o genelevden kadın alsaydım bunu almasaydım dediği an yemin ediyorum öyle içten bir allaaahhhh be..nı versin dedim ki!!!!!hani baştan sona haklı bile olsaydı sırf bu lafıyla ne hallere düşürdü kendini..gitsin alsında göreyim göreyim bundan sonraki hayatını, kahrını kime çektirecek..!!ama anasının yanında kavga etmeniz iyi olmuş onun tarafını tutsalar bile az çok oğlunun ne mal olduğunu gördü...o senin kadınlığına mı laf etti...tamam o zaman evden çık ben oturacağım dediği zaman delikanlı adam kadını sokak ortasına atmaz onuruyla ceketini alır gider diyeceksin canım!!

malesef tahmin ettigim olmus yine sana siddet yine hakaret
üzgünüm hilalcigim inan cok üzgünüm ne olur artik kendini bu igrenc insana kücük düsürme

chocolategir,şimdi pofilinden resimlerine baktım ve çok şaşırdım.ya sen bebek gibisin.hem güzelsin hem bakımlısın.vee eğitimini almış kültürlü bir bayansın.anlattıklarını okudukça çok üzüldüm haline.inşallah düzelir diyorum.inşallah herşey eski haline döner.senden çok özür dilerim.hala eşin ama yaptıklarını okuyunca moron,embesil yada idiot kavramlarından birini yakıştırdım.emin ol,o sürünecek,o kaybedecek.senin güzel bir işin var.vee üstüne basa basa söylüyorum gayet güzel bir bayansın,bence çok aşırı kilonda yok öyle.tamam,fazlalıkların var ama bir yerdee toplanmamış,vücuduna dağılmış o kilolar.o yüzden kötü bir görüntüü oluşturmuyor.sakın eşin olacak o adamın,senin özgüvenini yıkmasına izin verme.bunları sana moral olsun diye söylemiyorum.samimi duygularım.allah yardımcın olsun,umarım herşey dileğin gibi olur.rabbim hayırlı olanı nasip etsin sana.

Ben daha evlenmeden önceden beri biliyorum Hilal'in yaşadıklarını, buraya yazdıkları az bile! Hiç kimsenin haddine değil bu konuya o etiketleri yazmak! Allah yukarda görüyor herşeyi, çok ayıp!

Ben de konuyu basindan beri takip edenlerdenim..
Ikinci sansi vermen iyi olmus, en azindan "keske.." demeyeceksin artik..
Iyi günleriniz mutlaka olmustur,yok saymak olmaz, ama kavga anlarindaki yapilan saygisizliklar artik cizmenin boyunu öyle asmis ki, iyice lackalastirmis iliskiyi..
Hakkinda hayirlisi olsun, sunu unutmaki, dünyadaki tek erkek o degil..
Sen cok cok iyilerine layiksin.

Valla Hilalcim malesef bu adam barışalım dese hemen sevine sevine barışacakmış gibi bir halin var. Kendine işkence etmekten zevk alıyorsun heralde.

arkadaşım artık silkinip kendine gelme zamanıdır!! biraz bencil olmalı ve kendini düşünmelisin. allah yardımcın olsun

Valla Hilalcim malesef bu adam barışalım dese hemen sevine sevine barışacakmış gibi bir halin var. Kendine işkence etmekten zevk alıyorsun heralde.

hayır arkadaşım,öyle hissetmiyorum.
sadece ona o esnada yaptıklarım için suçlu hissediyorum,tamam karşılıklıydı bunlar ama...keşke bunu yapmasaydım. o zaman bunlar belki yaşanmazdı, ya da yaşansa bile içim daha rahat olurdu ve asla geçmişi düşünmezdim.
ayrıca merak etmeyin,bu sefer bitti!

Sen ona karşılık vermeseydin belki de sana daha çok zarar verecekti
Sadece kendini savundun
Bence hiç suçlu hissetme

Ben de bu konuyu başından beri takip edenlerdenim. Sevgili Hilal seni artık psikolojik olarak olumsuz etkileyen bu değersiz kişiyi hayatından tamamen çıkarmanın zamanı gelmiş ve de geçmiş. Büyük harflerle yazdığın sözleri söyleyebilmiş olması onun ne derece kendini, kimliğini ve de bir insanda en olması gereken gurur kavramını tamamen yitirmiş olduğunun göstergesidir. O sözlerle seni değil kendini ezmiştir. Bu evlilik bence senin sırtında bir yük ve bu yükten bir an önce kurtulmanı dilerim. :enbuyukkk:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…