Beklenen son sanrm gerekleiyor...

cok üzüldüm canim...umarim hersey bundan sonra istedigin gibi olur...
ama cok merak ediyorum...etrafimdada bir iki kisi var...senelerce beraber olan ama evlendikten sonra herseyin degismesi...bir kagit parcasi neden insanlari bukadar degistiriyor anlamadim...

nickim ben yıllardır aynıdır,bilir o yüzden.kk yı da bilir...
ben de misafirlere dikkat ediyorum,evet hep var.
olabilir,gelip okuyor olabilir ama mizaç olarak birşey okumayı sevmez o. bilemem,yani hergün buraya girip okuduğunu sanmıyorum nedense...ama okuyorsa da ne yapayım,yalan yanlış hiçbirşey yazmıyorum.sadece bu konuyu buraya açtığım için,merak eden insanlar olduğunu biliyorum ve devamında neler olduğunu yazıyorum.bir cümleme yalan diyemez...

mizaç olarak birşey okumayı sevmez ama burayı bildiği için yaşadıklarını merak edip
okuyor olabilir
çok enteresan konunda misafir sayısı çoğalıyor nerdeyse kullanıcıdan çok misafir var

belki de takip eden kadınlar vardır pofidi,bilemeyiz ki canım...
okuyorsa da okuyor,problem yok...
o beni çok iyi tanıyor ve yaşadıklarımı az çok tahmin edebiliyor zaten.

Üzüldüm hemde çok aslında ayrılmana değilde kendimi senin yerine koydum.O boş evde hatıralarla kaldıgımı düşündüm çok acı.Bence sende o evi en yakın zamanda terket.Bırak herşeyi alsın daha iyi sana onu düşündürecek bişey kalmaz ama paranıda son kurusuna kadar al ona bırakma.Dengesiz herif ne olacak.Mutlu ol canım benimm inşallahh yüzün gülecek ben inanıyorum:Saruboceq:

nasıl böyle davranabiliyor çok garip senin canını yakmak amacaı bunun başka bir açıklaması yok.

balım benim ya sakın üzülme bitanem bu tür davranışları içten içe nefretini azdırır içimde geçeni paylaşayım çok iyilerle karşılacaksın emin ol buna insan darlık çekmesse anlayamaz bolluğu misali çok iyi olucak en azından ben bunun için hep dua ediyorum............

Hıhh ne acı değilmi çikolatam sen neyin derdindesin ,o neyin derdinde.
Sen bütün yaşanmışlıklara rağmen anıları nasıl taşıyacağını düşünüyosun ,o kıçı kırık bir teli çerçeveyi düşünüyor.işte insaın bunlara canı sıkılıyor.Mutlu olabilecek bir hayat akıp gitmiş ellerinden bre adam 2 eşyan kalsa ne olacak

Bence adam tel.veya eşya derdinde değil..
ış bu noktaya gelmiş,nasıl moralini bozsam,canını sıksam derdinde..
onun için tel.veya çerçeve falan ipe sapa gelmez şeyleri bahane ediyor..
sırf seni üzmüş olmak,sinir etmek için..

Ama sebep bu bile olsa,sen moralini bozma..aynen davrandğın gibi..
nötr olmaya çalış..
Eşyalarını almaya tekrar gelince ya annen,baban biri olsun yanında
ya da hiç ortamda bulunma...

yemek masasını da o na ver ki,kafasını vuracağı geniş bir zemini olsun...alkisalkisalkisalkisalkisalkis

uuuffff çok fena oldum canım
Rabbim hakkında hayırlısını versin
Ama sen güçlü görünmeye çalış görünmeye değil aslında güçlü ol

Hilal'ciğim, ismin kadar yüzün ve kişiliğin de çok güzel. Rahmetli annemin bir lafı vardı "analar kızlarının tahtını yapar ama bahtını yapamaz" derdi. O kadar doğru bir söz ki. Çok gençsin ve çok güzelsin canım. Hayatta hepimiz bir veya birkaç sınavdan geçiyoruz, ne yazık ki senin sınavın da bu evlilikmiş. Seni tebrik ediyorum güzelim, başın dik ve mağrur bir şekilde üstesinden gelmeye çalışıyorsun. Konularını inan 3 gündür okuyorum. Ancak şimdi bitirebildim ve kendimce bir yorum yazıyorum tatlım. Okurken boğazım düğüm düğüm oldu ve koca bile denmez ama yasal olarak kocan oluyor, o kocan olacak adama etmediğim ah kalmadı. Allah onu bildiği gibi yapsın inşallah. Sen sevginle ve sabrınla bu evliliği kurtarmaya çalışırken, o hala kendi hayatının peşindeydi. Evleninceye kadar seni sevdi ya da sırf ailesine inat seninle evlendi ve hayatının 11 ayını mahvetti. Bu saatten sonra lütfen geçmişi düşünme. Zaten evli olduğun süre içerisinde hep acı çekip, gözyaşı dökmüşsün. Toplasan bir kaç güzel anın vardır. Onları bile düşünme güzelim. Evlenmek ne kadar doğalsa boşanmakta o kadar doğal. Bence boşandıktan sonra çok daha huzurlu ve mutlu olacaksın. Bunun için dua edeceğim canım. Ayrıca beni yanlış anlama lütfen, naçizane bir tavsiyem var sana. Çok zor aylar geçirdin, seni çok yıprattı bu adam, bence en kısa zamanda profesyonel bir yardım al. Bu zor süreci daha kolay atlatmana yardımcı olacaktır. Çünkü bu adam senin ruhunu ve psikolojini mahvetmek için elinden gelen herşeyi yaptı. Allah çirkin şansı versin derler canım. Allah bir daha bu adama benzer insanlar çıkarmasın karşına. ıyilerle karşılaştırsın inşallah. Eminim bu da gerçek olacak. Seni çok ama çok mutlu edecek biriyle karşılaşacaksın ve hakettiğin mutluluğu yaşayacaksın tatlım. Bütün evlilikler böyle değil. Her evlilikte inişler, çıkışlar olur. Tartışmalar hatta kavgalar da olur. Ama hepsi senin yaşadığın seviyesizlikte olmaz. Sakın gelecekten korkma güzelim. Seni çok güzel bir hayat bekliyor, buna eminim. Çünkü kalbin o kadar güzel, o kadar saf ve temiz ki, mutluluğu hak ediyorsun. Yüce Rabbim sana bu mutluluğu verecek canım. Burada herkes tek yürek olup senin için dua ediyor. Bu da senin ne kadar iyi bir insan olduğunu gösteriyor canım. Herşey gönlünce olsun, Allah gönlüne göre versin canım. Dimdik durmaya devam et güzelim, başaracaksın :) Dualarım seninle.

insanların gerçek yüzünün mutluyken beraberken değildi ayrılırken çıkması ne acı verici ne tiksindirici.bırak naparsa yapsın bunların yaşanması malesef normal tamamen gitsin ondan sonra herşey geçecek atılan kazıkları bile unutuyor insan canım üzülem nolur.

Hilalcm
günlerdir okuyorum ama bir türlü yazamadım....

sadece şunu söylemek istiyorum düşünsene birkaç fotoğrafın çerçevenin onu bırak bardağın lafını yapan bir adam.....

şu anda içinde bulunduğun zor şartlar ruh halindeki iniş çıkışlar nedeniyle sinirlerin bozuluyor...

yıpratıcı bir durum.. ama o adamdan tamamen sıyrıldığın zaman bu yaşadıklarını düşününce iyi ki ayrılmışım en doğru olanı yapmışım diyeceksin diye düşünüyorum..

çünkü 3 kuruşluk eşyanın peşine düşmüş bir telefon ne kadardır ki ya ...

acaba isterken hiç utanmadı mı o ev insanın başına yıkıldıktan sonra ayrı yerlere savrulduktan sonra isterse bütün eşyalar gitsin...

ilk defa bir adamın gelip ne var ne yok toplama peşine düştüğünü görüyorum... ve bu bence onun için gurur kırıcı bir durum... acaba sonra ben nasıl böyle birşey yaptım dermi ?

sen dimdik yıkılmadan duruyorsun ... duracaksında...

sizin evliliğinizde sen erkek o kadın modelinde gibi bir hal olmuş baksana ayrılırken bile dimdik, mağrur duruyorsun...

bu evliliğin güçlü yanı sensin o ise bence şu son hareketleri ile en zayıf halkadan bile zayıf ve çaresiz durumda...

birde şunu eklemek istiyorum

insanlar aradaki tüm bağları koparınca daha objektif bakabiliyorlar galiba ....

dışarıdan bir göz gibi gözlemleyebiliyorlar yaşadıklarını...

senin bunu yapmana çok az bir süre kaldı...

asla keşke deme ....

demişsin ya "keşke evlenmeden önce yaşadığımız son ayrılıkta ben barışmak istemiştim yapmasaymışım" diye ....

bunları yaşamak zorundaymışsın demek ki eğer böyle birşey gelecekse başına bunu sadece ertelemiş olacaktın ki tecrübe hayatta yenen kazıkların toplamdır diye bir söz vardır. biraz abiyane bir tabir oldu ama ...

sen hayatının en sağlam tecrübesini kazanmış oldun

Merhaba ve özür dilerim öncelikle...
Uzun bir süredir iyi değilim,işe dahi gidemiyorum..
O kadar büyük bir üzüntü geçirdim ki konuşurken bile kekeliyorum,o yüzden konuşmak dahi istemedim 1 hafta falan..yine de süper sayılmam...Sanırım süper güçlü ol hatta gizli güçlerle donanmış ol fakat damarlarında kan dolaşıyorsa bir süre sonra isyan ediyor sana vücut...

Beklenen son demişsin...Bekleme biran evvel bitsin ve sonlansın.Şahit gerekiyorsa beni yazabilirsin senin için o kadarcık konuşabilirim zaten 5 dakika sürüyor.

Eşine de mutluluklar dilerim ama senden uzakta mümkünse...

Kendisi çok uzun zamanda aksiyonlu bir romantik komedi oyunu içinde ama bırak kendi filminde kendi oynasın sen artık gerçek hayatını yaşamaya bıraktığın yerde devam et.ınsan hayatı ile bu kadar kolay oynanmaz.Kendisinin ne olduğunu anlama çabası içindeyken sana ne kadar büyük yaralar açtığının farkında bile değil..

Herşey bittiğinde,ve şöyle yaşadıklarını kafandan geçirdiğinde uzattığın hergün için üzüleceksin zaten..

Öptüm...

Son düzenleme:
eşim ve abisi geldiler...
duvar ünitesini söküyorlar...yarın taşınacakmış yeni evine.
ben de çay yaptım,abisine çok iyi davrandım.eşime de çok iyi davrandım.
sadece bir ara içeri gittim,yanlarına ve eşim arkasını döndüğünde beni "ne kadar iğrençsin"dercesine gülerken gördü...
içim acıyor...
nefret ediyorum..
ama ağlamıyorum...ağlamayacağım!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…