Beklenen son sanrm gerekleiyor...

canım hılalcım
ınsallah artık bıtecek gülüm
buyuzden bıraz daha sabret tatlım
ınsallah bugun ku mesajın gıbı karsısındada dımdık durursun
canım
dualarımız senınle

su en zor saatlerımde sana guclu ol demıyecegım
sen yeterınce guclu bır kadınsın ve bu gecekı durusunlada bunu karsındakı kısıye ıspatlıcaksın
Allah yolunu acık etsın canım

sağolun arkadaşlar siz olmasanız çok zor olurdu inanın.
bu kadar insanın bana destek vermesi ne kadar güzel...hepinizi çok seviyorum...
sizleri ve söylediklerinizi düşünüp ağlamayacağım bu akşam.

hayırlı haberlerını beklıyoruz
su saatte aklım hala sende
anneme de anllatım
o da dua edıyor sana

sağolun arkadaşlar siz olmasanız çok zor olurdu inanın.
bu kadar insanın bana destek vermesi ne kadar güzel...hepinizi çok seviyorum...
sizleri ve söylediklerinizi düşünüp ağlamayacağım bu akşam.
Neden oturup ağlıyacaksın ki,bırak o ağlasın,yerimseniben
Sorumsuzca davranışlarından yuvasını karısını kaybettiğine o üzülsün..
Gün gelir seni gerçek anlamda seven ve düşünen biriyle evlenirsin..
Evlendiğin kişi de Allah razı olsun seni bana bırakan eski kocandan der...kaydirigubbakcemile5
Görürsün bu yazdıklarım nasıl olacak...Mutluluklar..

selam kızlar,
geldi ve şimdi gitti...
bu arada arkadaşım da vardı evde,çok garip o gelince hiçbişey hissetmedim,heyecanlanmadım.
içeri girdi,"ben sadece eşyalarımı toparlayacağım,yarın ya da öbür gün taşınıyorum,büyük eşyalarımla beraber alacağım ,bugün götürmeyeceğim"dedi...
gayet arkadaşça cevap verdim "herşey orda,nasıl istiyorsan öyle yap" dedim.ne sinirli ne üzgünüm.gayet normal,sıradan davrandım.
bu arada o gergindi biraz.toparlandı,sonra geldi salona oturdu.sigara yaktı,bu arada arkadaşımla ben bilgisayardan video izlioruz hatta gülüyoruz bazen :)
arkadaşla konuştu biraz,konu para önemli mi değil mi ordan açıldı.bizim konumuza geldi,nasıl oldu ben de anlamadım...o beni suçluyor hala,asla kendi hatasının farkında değil. ya da farkında ama beni daha çok suçluyor.çok üstüme geldi,sinirden ağladım az... neyse beni konuşturduğu ve sinirlendirdiği için olsa gerek rahatladı.yeni ev tutmuş,mutfaktan bardak filan istedi evi için.onları verirken yanımdaydı,ben ona bakmıyorum am o beni inceliyor bu arada...sarılsam sarılır yani,onu hissettim.ama mutlu gibi davranmaya çalışıyordu,espri yapıyor filan...sinir etti beni!
çıktıktan sonra da aradı,özür diledi..."tekrar aynı konuları açıp üzdüm seni,gerçekten özür dilerim" dedi.
gerçekten çok dengesiz davranıyor...
neyse bugün eşya almadı yani,sadece toparladı koliledi filan... yarın ya da öbür gün gelip alacakmış,salondaki kendine ait büyük eşyaları da alacak...

ayrılınca ölücen sandı heralde yıkılmadığını görüncede dediğin gibi ağlatıp rahatlamış... ağla canım at içindeki her şeyi... o ve aptal oyunları bakalım hayatta mutlu olmasını sağlıcakmı? o daha olayın ciddiyetini idrak edemedi henüz.. gitsin bakalım kendi evine... salak bağlamasını duvarlara çaldığı günler seni çok arar...

ya ben üzüntüden ağlamadım be canım,
hatta gayet normaldim.
konuşmalarıyla sinirimi bozunca,verdiğim cevaplarda bana yaptıkları aklıma gelince sinirden ağladım.
hemen de düzeldim zaten..gayet güçlüydüm ve zaten öyle hissediyordum.kendime ben bile şaşırdım.
bakalım eşyalar giderken de böyle olabilecek miyim....

adamın hala seni sindirme derdi var
o mağrur haline tahammül edemeyip seni yaralamak istemiş
ve ağlatmayı başarmış kendince
bu ona büyük bi haz vermiş kısa süreliğinede olsa
ama içindeki inadı biraz olsun yumusayınca seni üzdüğüne pişman olup özür dilemiş
işte adamın en büyük ve cözümsüz sorunu bu dengesizliği
heralde gitme nolur kal beni affet diye yerlerde sürünecek bi kadın bekliyodu karsısında
umduğunu bulamayınca direk saldırıya geciyo

senin bu kadar güçlü olduğunu görünce çok şaşırmış anlaşılan
belkide çok üzüleceğini ona yalvaracağını sandı
en doğrusunu yapmışsın.biliyorum çok zor belki ama
bence onun senin üzüldüğünü görmemesi gerekiyor artık

akşam bi olay çıkmadığına sewindim..nası olsa eşyalarını toplarken ordaydın,topladıklarını almaya geldiğinde ewde olma bence..hani diyosun ya ozaman da böyle sakin olabilirmiyim bilmiyorum diye..belli olmaz zayıf bi anına gelir koywerirsin filan sonra da ona pişman olursun..günü saati nası olsa belli olucaktır almaya geliceği zaman,sen ewde olma derim ben....

olay çıkabilirdi,ama ben müsade etmedim...
elimdeki telefonu o vermişti bana,toparlanırken kutusunu gördü,gözüme bakıp "telefon" dedi...(yani telefonu istedi bir anlamda) ben de dur hatları çıkarıp getireyim dedim,sen telefonsuz kalırsın ama neyse senin olsun diye vazgeçti:) ama nihayetinde bir telefonun lafını etmiş oldu,üstelik bu telefona para bile vermemişti...
beraber ödediğimiz küçük ev aletlerini bile alacaktı,yine neyse senin olsun dedi.ben de onlar zaten benim dedim...
ilk kez bu sabah işten eve geldim,yatağa yattım ve hüngür hüngür ağladım.
bu yaptığı basitliklere...
düşünsenize,yarın gelip bu evden altımdaki koltuğu alıp gidecek...bir düşünün!
kocanızla ayrılıyorsunuz,salonu o satın almış...bir süre daha belki bu evde yaşayacaksınız tek başınıza.kocanız geliyor ve oturduğunuz koltuğu,izlediğiniz tv yi alıyor...
eşyasında değilim,yanlış anlamayın..
o anı,geriye kalışınızı düşünün... çok acı mafoldumben

kötükedihüso canım gerçekten bu nasıl bir insan yaaaaaa altı üstü bir telefonn ne yüzsüz ne bir insanmış o öylee çok kızdım çok ama sen üzülme tatlım hiç bir şeyin anlamı ve değeri yok bırak alsın hepsini açgözlü heriff terbiyesizz yazık yaa çok yazık sen bunların hiç birini haketmiyosun allahından bulsun boş ver tabi tahmin dedbiliyorum çok zor bir durum ama buda geçer yani geçmek zorundaa hayat devam ediyor öyle yada böyle canım seni çokk öpüyorum herşeyin hayırlısı hakkındaopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

ben yaşadım aynısını . ama evden ben çıktım ev ikimizin olduğu halde.eşyalarımı alıp çıktığım gece de mesaj atmış bu evliliğie yazık oldu diye yazmışş.evet yazık oldu ama onunla geçen yıllarıma .bir kez daha yaşadım o anı .şimdi yazdıklarını okuyunca. offffffffffffffffff

gercekten basitlik bayağılık lutfetmiş telefonu küçük ev aletlerini bırakarak
utanmasa sineğin yağını hesaplayıp ettiği mutfak masraflarını (tabi varsa)isteyecek

tüm düğün resimlerini verdim,evde ikimize ait ne kadar resim varsa hepsini verdim,hatta birini çerçevesinden çıkarıp verdim de kızdı.sanki asacakmış gibi,çerçeveyi de istedi ve aldı.özenle yerleştirdi...
o resimlere çok para dökmüştü,sanırım ondan CADIARZU

üzülme canım sakın ağlama :çok üzgünüm:
yaşadığın her aşamada eşinin görmediğin bir yüzünü daha görüyorsun
nasıl birinden kurtulduğunu anlaıyorsun
demek ki aslında o buymuş böyle biriymiş

sen hep bu saatlerde yazıyorsun ya ve hep sen yazmay basladığında
burda hep 1-2 tane misafir oluyor
ben arada gelip bakıyorum neler olmuş diye o zaman hiç misafirle karsılaşmıyorum
ama sen ne zaman gelsen misafirde geliyor :1ninca:
eşin buraya yazdığını ve nickini biliyomuydu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…