Beklenen son sanrm gerekleiyor...

Aslında evlilik konusunda böyle bir durum olduğunda yorum yapmaktan çok korkarım.. Okudum o kadar üzüldüm ki . İnsanlar evlerinde ne tartışmalar sallantılar geçiriyorlar ama asla boşanmaktan bahsetmiyorlar . Oysa eşiniz her kuru gürültüde bu sözü yineleyip duruyormuş . Sürekli dışarıda arkadaşlarla faaliyet , bilgisayar başında oyun oynamak olmaz ki . Sanırım eşiniz evlenmeye hazır değilmiş. Şöyle okudum da nasıl çaba sarfediyorsunuz canımmm ya ben çok kötü oldum . Rabbim İnşallah hakkınızda hayırlısını nasip etsin..

çikolatam ya hani eşyalarını almamaış demişsin ya. Onun eşyalarını sen toplayım kapının dibine koysana ya dönüp geldiğinde ne kadar bıktırdığını ve senin nasılda hazır olduğunu görsün ya

aynen katılıorum bence de eşyalarını kapının önüne koy, vazgeçilemez olmadıını görsün beyefendi:))

sevgili mehalim...strawberry...
tam da sizin dediğinizi yapıp buraya oturmuş bulunmaktayım.
şu en büyük boy çöp torbaları varya,onlara koydum 3 torba oldu,kapının ağzında...
tuhaf...hiç üzülmedim :bbo:

eline sağlık cnm nie üzülesin, gelsin de şok olsun, biraz da o üzülsün artıkyerimseniben

süpersin yaa:)) neden üzülmedin biliyomusun. çünkü sbrettin hep düzelsin seni sevdiğini göstersin istesin yeri geldi gururnu hiçe saydın yalvardın . altann aldın yeri geldi kavga ettin . yani sen insan olarak bildiğin tüm yolu denedin. ama helede şu son olaylarda o ne kadar duyarsız olduğunu göstermiş oldu ve artık seninde sabrının şefkatinin son damlasıda tükendi kısacası kendisi usandırdı. eline sağlık vallaha

canim artik mesaj falan atma, cevap verme, esin kararini coktan vermis. yani gercekten ayrilmak ozgur olmak sitiyor. seni gozden cikarmis.

sen topla esyalarini. koy kapinin yanina ya da onune. elbet gelir. ya da gonder ailesine. eve de gelmemisse kalacagi bir yer var muhakkak. ben aslinda baska bir kadindan supheleniyorum. neyse ne hali varsa gorsun.

canim yalvartmaya calisiyor demissin de, ben hic oyle duusnmuyorum. bilakis bir an once kurtulayim bitsin bosanalim istiyor.

hic cevap verme mesajlarina. en guzle cevap sukut olacak, bundan sonra mahkemede anlatir derdini.

toplamissin zaten ama haber verme. gonder kardesin falan varsa onla. ya da ne bileyim ortak bir tanidiginizla ya da arkadasi ile ya da hicbirsey yapma. kendisi ile muhatap olma. o coktan bitirmis. senden gelecek her adim onun icin zaferdir ki demek hic sevmemissin gibi acitasyon yapmana da kizdim acikcasi. sevmis ama simdi sevmiyor. sen de bu soruyu sorarak ve aglayarak ama ben seni cok seviyorum aslinda hic ayrilmak istemiyorum demek istemissin. canim gercek ama boyle. o yuzden bence artik bu tur laflara girme. birak sen cok cabaladin. zaten artik top ona kalmis.

büyümeyen bir çocukla evlenmişsin malasef,buda senin şansızlığın.sen bu adama 1 numara büyük gelmişsin canım,bir süre için acıycak,ağlıycaksın ama bu günlerde geçecek.sen güzel bir hayata dimdik ayakta devam ederken,o emekliycek...
umarım gelecek sana güzel şeyler getirir,bunu haketmişsin çünki...

eşyalarını çöp torbasına doldurman yinede jest olmuş
ben olsam ne yalan söyleyim donunu corabını ne var ne yok sokağa fırlatırdım
sokak sokak gezsin don çorap toplasın beyimiz
gercekten iyi yapmışsın

Katiliyorum.
Ama yinede asalet ve kibarlik sende kalsin..:1hug:
Cünkü hirsini,öfkeni belli ettigin anda onu amacina ulasmasini saglayacaksin..
Ugrasmaya bile degmez

konuna o kadar doğru bir isim vermişsin ki ...

ve beklenen son gelip çattı...

metanetini, sabrını korumaya devam et...

annen son derece doğal bir tavır sergilemiş inan benim annem olsa birde gelir yüzüne tükürürdü...

anneni koz olarak kullanıyor.. bahane olarak öne sürüyor...

birbirinizi azad ediyorsunuz...

herşey çok güzel olacak senin için ama sakın kendini bırakma ne kadar hazırlamış olsanda kendini gerçekten yıkıcı, zor bir süreç ...
bence psikolojik destek al ...

ya biliyormusun inanılmaz derecede birgün incecik bir kadın olarak görmesini istiyorum seni..

şöyle gözleri faltaşı gibi açılsın tamam aptalım ama bu kadını bırakacak kadar da aptal mıydım desin...

sakın kendini bırakma... hepimiz yanında , arkandayız ...

Çöp torbaları ha:roflol:
Harikasın canım, çok iyi yapmışsın.
Ellerine sağlık.
Rabbim sana yardımcı olsun bir an önce kurtul bu durumdan.

canim hakkinda hayirlisi olmus diyorum...sakin ama sakin o adamla muhatap olma..mahkemede falan sakin konusma her isi avukatlarin halletsin..ne kadar tatlisin sen masallah ,ben senin yaninda onu akbabaya benzettim..Allah' gonlun durulduktan sonra karsina, senin degerini bilen adam gibi adam birini cikartir tez zamanda insallah...Allah yardimcin olsun..ve sabir versin sana..

canım senin hakkında hayırlısı ne ise o olsun diye dua ediyorum...

umarım bi gün çok mutlu olursun......Şeniz

teşekkür ederim arkadaşlar,değerli yorumlarınız için.
hani benim param vardı ya onda,en son gönder artık demiştim.
dün aramış,kirayı ordan verdim ev sahibi çok sıkıştırdı dedi :bbo:
cumaya paranı göndereceğim dedi.
ben de eşyalarını almamışsın,lütfen al artık dedim.
o kadar...
ben hiç beklemediğim kadar iyiyim arkadaşlar,aslında içim burkuluyor bazen,özellikle yatağa yattığımda.ama sanki bir güç üzülmemi ağlamamı engelliyor,o da yüce Rabbim...eminim...
16 ekim 2009 duruşma günüm bu arada,daha evvel yazdım mı bilmiyorum.tarih de amma uzak.
ozgekrd,beni o şekilde görecek...o gün beni öyle görecek emin ol canım.
basit insan,ancak o şekilde canı yanar doğru. demez ki "evliliğim bitmiş,ben kadını inceldiği için bıraktığıma üzülüyorum " yazık gerçekten.ama bunu yapacağım,hatta buraya duruşma günü çektireceğim bir fotoğrafı da koyacağım...
ay bir an kendime güldüm,ne komik şeyler hayal ediyorum.kuyruk acısı naparsın a.s

Boşanıcakmısınız yani Çaklıt. Hayırlısı olsun artık, ne diyelim:sm_confused:

Her daim sinir harbi yaşamaktansa böylesi daha iyi.

Bende sanırım yakında sizin kervanınıza katılırım.şakkıdı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…