Beklenen son sanrm gerekleiyor...

arkadaşlar merhaba,
lütfen bir daha kendi aranızda tartışmayın,bakın gerçekten ben buraya gelip yorumlarınızı okudukça güçleniyorum,daha da cesaretleniyorum.konuyu kapattırmış bazı arkadaşlar,ne gerek var kızlar.yapmayın!

merhaba arkadaşlar,
son durumu yazmak istedim...
3 gündür bu saatlerde eve geliyorum,yani tüm gece dışardayım.çalışıyorum.
eşim hiçbirşekilde arayıp sormuyor,naptın vardın mı,iyi misin diye sorduğu yok.
bu bana koymuyor,yanlış anlaşılmasın.
sadece kararım kesinleşiyor.
onun soyadını taşıyorum,namusuyum.ama görünen o ki gerçekten eşim için bunun bir önemi yok.
ya da kafasında bitirmiş ki,beni bu kadar sevmiyor ki,gece dışarda olmamı önemsemese bile,başıma bişey gelir mi korkusu bile yok,sorma yok,merak yok...kıskançlık hiç yok.
demek ki gerçekten bitmiş...
2 gündür eve her geldiğimde salona yatak serip yatıyorum,yanında uyumuyorum artık...gitgide soğuyorum ondan,her eve geldiğimde suratına şöyle bir bakıyorum uyurken,gidip yumruklamak,suratına tükürmek istiyorum.
hiç konuşmuyoruz,sadece 2 gün önce telefon açıp avukatla görüşüp görüşmediğini sordum,pazartesi görüşeceğini söyledi.umarım o protokolü hazırlar ve getirir. artık ben de dava açıp mahkemeyle uğraşmak istemiyorum.biran önce bitsin,yıkılacaksam yıkılayım...ama her dibe vuruşun sonu gibi aydınlığa çıkacağım ben de değil mi kızlar?mafoldumben
dertleşen herkese çok teşekkür ederim...

eşin hıc degısmıyor ne yazıkkı hep sorunlarınız aynı .... daha ne kadar daha bu yasama katlanacaksın nasıl olacak esın hıc kendınden bır seyı feda etmıyor bekar hayatına devam edıyor ya bosan demek ıstemıyorum hıc kolay oolmadıgını bılıyorum evlı degılım ama yakın cevremde boyle olayları yasıyorum ne kadar zor oldugunu tahmın edıyorum insallah en kısa zamanda esın kendıne gelır ve evlı ve sana karsı sorumluluk sahıpı oldugunu hatırlar

bi insan 7 sinde neyse 70 indede o oluyor, bence boşanmanız senin kurtuşun ondan aksi halde bir ömür boyu umursamaz ruhsuz bi kocan ve çocukarının babası olacak, asaletini bozma boşansan bile bu kadar akıllıyken ve tecrüben olmuşken bundan sonra bi hata yapacağını sanmıyorum, mutlu olacağına inanıyorum

Yol yakinken ayrilik daha kolay,
herseyin basinda olman belki bazi seyleri su an icin kafanda zorlastiriyor ama inan en kolay zaman bu , evlilige cok alismadan onun huyunu almadan cocuk olmadan ayrilmak en güzeli kendini sansli saya bilrisin.
Güzel günler seni bekliyor....

Hayırlısı olsun.Bugüne kadar hep takip ettim yazılanları ama yazmadım bekledim senin gibi. Bardağı taşıran son damlaya kadar sabrettiğini görüyorum.Bazısı bardak daha dolarken bitirir,bazısı taşmasını...
Allah yardımcın olsun,sana güç kuvvet versin.ınşallah bu üzüntülü günlerinin karşılığında çok ama çok mutlu olursun...

of canım yaa..
Kimseye kolay kolay ayrıl diyemem ama artık sana diyorum.
Nefret ettiğin bi insanla aynı evi paylaşmak işkenceden öte.
Rabbim hakkında hayırlısı versin.
En kısa zamanda kurtulursun bu işkenceden inşallah..

canim ya birak ondan koca moca olmaz gercekten bitirmis cunku. onun istedigi paran. sen eve para getir de nasil getiririsen getir. kendini satsan - tovbe estagfirullah- umrunda olmayacak.

ya sana cok guveniyor ya da cidden midesiz olmus senin kocan.

bosanirken de etrafa diyecegi de hazir. gece calismak istiyordu istemedim sorun cikti ayrildik, millet nereden bilsin onun bu midesizligini. aslinda durumun tersi oldugunu. sopyle gazeteye cikiverse.

gece calismasina ses cikarmayan kocaya hakim su kadar tazminaty odemesine karar verdi falan diye. bir guzel rezil olsa. erkegim diye gezmese ortalikta bari. sogan erkegi.

selamlar,
gelişmeler ciddi :)
dava açıldı...

ona "hiç mi sevmedin" dedim.
"sevdim ama bitti,içimdeki sevgi bitti...bitmese benim gibi kıskanç bir adam seni o saatlerde hayatta dışarı göndermezdim" dedi...
canım çok yandı bunu duyuunca,yine çıktım işe gidiyorum...
ağlayarak geziyorum araçlarda,düşünün.
annemi aradım,annem de kapadıktan sonra eşimi aramış ve küfür etmiş kızlar...ayların birikimi.çok kızdım anneme çünkü ağır küfür etmiş,gerek yoktu.Allah ından bul dese yeterliydi.
sonra ortalık karıştı,eşim aramaya başladı."içimde az da olsa tereddüt vardı,yarın boşanmaya giderken belki üzülecektim.ama annen ne kadar doğru bişey yaptığımı gösterdi"dedi...ben de o sinirle"vazgeçtim boşanmıyorum"dedim."annen öyle mi karar verdi" dedi..
sabah sahneden inip mekandan çıktığımda kapıdaydı,sabahın 5.30 u ... beni almaya gelmiş"sakın yanlış anlama,seni adliyeye götürmek için geldim,umuda kapılma"dedi :)annem sakın imza filan atmayacaksın biz gelmeden demişti bana(memleketteler) yalvara yakara adliyeye götürdü beni,hiç ses çıkarmadım.saat 6 da adliyedeydik,8.30 da açılacaktı.arabanın içinde oturduk,sessizce 2,5 saat ağladım...kocam benden boşanmak için adliye kapılarında nöbetteydi,hiçbir yerde 10 dakikadan fazla duramayan hareketli kocam........
anlaşmalı dilekçe yazdık,saat 8.30 da girdik dilekçeyi vermek için.kabul etmediler "siz 11 aylık evlisnz,1 sene dolmamış.anlaşmalı boşanamazsınız.çekişmeli olur ancak" dediler..yine de verdi dilekçeyi ve dava açıldı...
çıktık...o işe gidecek ben bir arkadaşıma,nereye diye sordu"sorma,seni ilgilendirmez artık,ben boşandık sayıyorum.bu akşam yokum evde,git ve kişisel eşyalarını topla ve çık git.bir daha seni görmek istemiyorum"dedim...
rahattı kızlar,evet farkettim yine de üzüldü mutlaka..ama benim gibi içi yanmıyordu... mafoldumben

üffff cnm yaa içimi acıttın resmen.. bi gün bunları unutucaksın o gün yakındır umarım, hakkında hayırlısı olsun...

canım acıdı okurken çok kötü olmuş ya. sana nasıl yardımcı olabiliriz canım ya gerçekten cok canım yandı.

canımm benim o kadar üzgünümki sanki bu olayları ben yaşıyormuşum gibi hissettim kıyamamm sana....yeter artık erkeklerin kadınları küçük düşürücü davranışlarını duymaktan gına geldi ne biçim insanlar var bu hayatta kendini ifade edememek karşındakinin vurdum duymazlığı insanı çileden çıkarıyor inşallah hakkında hayırlısı olsun her şey gönlünce olsun....ha bu arada annenin ağzına sağlık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…