Beklenen son sanrm gerekleiyor...

kısmet olur ama onla olmamış işte . biz bazen çok şey arıyor gibi görünüyoruz ama aslında galiba beklentimiz klasik erkek tavrı değilmi.sahiplensin yuvasına baksın çok lüks değil ama en azından kimseye muhtaç etmesin.canım ben evlenmedim ama nişanlılık döneminde yaşadım bunları ee para yok çalış melek yazık adam ezilmesin sen halledersin, kart ödemesi geldi tamam canım ben hallederim sen üzülme .sonra alışıyorlar artık anlayış gösterdiğin şeyler oluyor sana görev.

Evt o bir deyim (hatta atasözü!)
Yanlış anlayacak bir şey yok ortada, herşey gayet açık ve net!

Başka takıldığın bir kelime var ise sorabilirsin :kahve:

eğer dikkatli okursan yanlış anladım yazmadım
kötü bi anlam çıkardığımıda yazmadım
sadece garipsedim dedim çünkü öyle bi atasözü duymamıştım
ve yanlış algılanmamak içinde sevimli işaretler kullandım fakat nafile
yinede sağol canım başka bişeye takılırsam beni aydınlatacak olan sensinşakkıdı

açıkçası bu şekilde algılanacağını hiç düşünmemiştim,yani herkes paramı kaldırdım ona verdim ki o da harcasın şeklinde olduğunu zannetmiş ...alakası yok,para bana gelecek ve geldiğinde size de yazarım....

beni sinir eden,üzen şey şu ki,aylardır bu eve yaptıklarımın görünmemesi ve bana "sen bana güvenmiyorsun,paranı harcarım zannettiğin için kartı istiyorsun..artık senle hiçbişey paylaşmam,sadece evin gereği neyse onu harcarım,sana asla birşey almam...bende senin için birşeyler yapma,alma hissini bırakmadın" demesi...yahuu evin gereğini bile karşılasan yeter,dünya para kazandım hep gitti evin gereği taksitler yüzünden... bana birşey yapmazmış...ne kadar nankörmüş,buna deliriyorum işte...
açıkça suratına da söyledim "nasıl güvenebilirim,beni her tartışmada bırakıp giden bir adamsın sen.nasıl tüm kazancımı eline vereyim ki,sen gittiğinde ne yaparım ben o zaman" diyorum...işine gelmiyor ama...

bi burcubiriktir bide sen benim yaşadıklarıma bener şeyler yaşıyorsunuz.
şimdisana olayı söyleyimmi bende kredi kartımı vermiştim 3000 limtili
güveniyorum harcamaz biliyorum harcasada öder nasılsa dedim .
olay ayrılığa dönmeye başladığında öder ya dedim sonra artislik yaptım ödemesin ben öderim dedim ha bu arad hani hep ben halledim diye kendi kartlarımda dolmuştu kredi çektim bütün kartlarımı sıfırladım kredi oborcum vardı oldukça fazla nerdeyse maaşımın yarısı kadar.işin özü şu canım ödemedi aynı senin eşin gibi yeni iş kurdu geliri o kartı ödeyeck kadar değildi ve ödeyemedi (hala iyi düşünmek istiyorum çünkü güvendiğim adamın bana kazık attığını asla düşünmek istemiyorum).krediyi ayda ödüyorum bide 2500 kat borcu var şimdi tabiri caizse sıka sıka ödüyorum çok zorluyor beni.ve ayrıldık bu arada para için bile olsa görüşmek istemiyorum artık.sen paranı al ilerde eminol çok çok lazım oalca o para sana.harcamaz harcasada başka yüzünü görürüm deme al paranı

tamam sekerim öyle olsun yeri gelince he demek sevapmış
sen bilirsin dersen kavga çıkmazmış
seni dikkate alıpta kızın konusunu tartışma alanına ceviremem
hatta mutlu ol diye sana rep te vereyim sevin bari
kesinlikle karşılaşmamak dileğiylea.s.

ayıp yaa paylaşamadığınız bişey varsa gidin özelden konuşun.. ayrıca pınar yazalı baya oluyo konu sahibide ona sormuştu zaten.. şimdi her merak edenede teker teker açıklama yapmak zorundamı yani... canınız sıkılıyosa kk kocaman bi derya sıkıntınızı giderecek daha eğlenceli konu bulursunuz eminim...

''pınar biraz ağır olmuyo mu yorumların biraz pat diye konuşmuyomusun düşüncelerini süzgecten gecirmeden yani yanlış anlamada çok keskin yorumların at gitsin gibilerinden
bide verdiğin örnekte eşşek falan yazınca ondan öyle yazdım ''

benim çok yabancı olduğum bi deyim hiç duymadım kötü mana cıkardığımdan değil fakat garipsediğimden
eğer dikkatli okursan yanlış anladım yazmadım kötü bi anlam çıkardığımıda yazmadım

1) Yazdıkların çok tezat! 15 dk geçince ilk yazdıklarını unutuyorsun sanırım kaydirigubbakcemile3
Öncelikle, ''Yanlış anlayacak bir şey yok ortada, herşey gayet açık ve net!'' dedim çünkü bak yukarda yazdıklarına !!! Yanlş anladığın ortada :kahve:
2) ''kötü bi anlam çıkardığımıda yazmadım'' Sana Kim kötü anlam çıkardın dedi kaydirigubbakcemile3
3) Evt hiç çekinme, takıldığın birşey olursa sorabilirsin, bildiklerim kadarı ile seni seve seve aydınlatırım :delphin:

Yorumların çoğunu okudum ve yazma gereği hissettim.
Bu iletinizden alıntı yaptım yanlış anlamazsınız umarım.
Bir şeyi gerçekten çok merak ettim ...
Sizin olumsuz 'bırak çek git' tarzı muhteşem yorumlarınızı dikkate almayan ( ki bundan sürekli rahatsızlık duyuyormuşsunuz gibi yorumlarınız var en azından ben böyle düşünüyorum) bir kişinin konusuna hala neden yazmaya devam ediyorsunuz...

Tamam insanlara yazım kuralları vs hakkıdaki engin bilginizden faydalanmaları için yardımcı oluyor uyarıda bulunuyorsunuzda sizin gibi düşünmeyen kişileri neden uyarıyorsunuz anlamıyorum...

Evlilik o kadar basit birşey mi sizce Hilal bu evliliğin uzun soluklu olamayacağını anladığını çok açık ve net bir şekilde ifade ederken hala bana da borç ver tarzında alaycı tutumuzuna devam ediyorsunuz??

Bir insanla bırakın aynı evi, sofrayı aynı yatağı paylaştıktan sonra o kadar kolaymı sanıyorsunuz arkanızı dönüp gitmek ve hiçbirşey olmamış -yaşanmamış gibi bembeyaz bir sayfa açmak ?

Eğer siz bunu başarabilecek kadar cesur, kararlı iseniz önünüzde şapka çıkarıyorum...
Ama evlenmeden önce bende sizin kadar acımasız olmasa bile sert fikirlere sahiptim sonradan gördüm ki kazın ayağı öyle değil...

Kafanda birşeyler bitmeyince ne olursa olsun bitiremiyorsun..

Deyim ve atasözü farklılığı hakkında verdiğiniz bilgiler içinde extra teşekkür ediyorum ve diliyorum ki dizginlerin elinizde olduğu bir evliliğiniz olur...

Ve Hilalcim Rabbim sana en kısa zamanda yol gösterirr. yolunu Nuru ile aydınlatır...
Senin için herşey güzel olacak ben kalben inanıyorum ve beklemekle doğru yapıyorsun arkanı dönüp gitmek en kolayı sen zoru seçtin..

Son düzenleme:

Sizin olumsuz 'bırak çek git' tarzı muhteşem yorumlarınızı dikkate almayan ( ki bundan sürekli rahatsızlık duyuyormuşsunuz gibi yorumlarınız var en azından ben böyle düşünüyorum) bir kişinin konusuna hala neden yazmaya devam ediyorsunuz...

Tamam insanlara yazım kuralları vs hakkıdaki engin bilginizden faydalanmaları için yardımcı oluyor uyarıda bulunuyorsunuzda sizin gibi düşünmeyen kişileri neden uyarıyorsunuz anlamıyorum...

Evlilik o kadar basit birşey mi sizce Hilal bu evliliğin uzun soluklu olamayacağını anladığını çok açık ve net bir şekilde ifade ederken hala bana da borç ver tarzında alaycı tutumuzuna devam ediyorsunuz..??

Eğer siz bunu başarabilecek kadar cesur, kararlı iseniz önünüzde şapka çıkarıyorum...
Ama evlenmeden önce bende sizin kadar acımasız olmasa bile sert fikirlere sahiptim sonradan gördüm ki kazın ayağı öyle değil
...

Deyim ve atasözü farklılığı hakkında verdiğiniz bilgiler içinde extra teşekkür ediyorum ve diliyorum ki dizginlerin elinizde olduğu bir evliliğiniz olur...

Ve Hilalcim Rabbim sana en kısa zamanda yol gösterirr. yolunu Nuru ile aydınlatır...
Senin için herşey güzel olacak ben kalben inanıyorum ve beklemekle doğru yapıyorsun arkanı dönüp gitmek en kolayı sen zoru seçtin

tam 4 arkadaşım bunu yaptı. onlar yapabiliyorsa konu sahibide yapabilir sanırım. onlar kadar güçlü olabilir mi.
elbette. ama önce istemek
.şu anda 2 si de 2ci evliliklerini yaptı.çok mutlular ve birininde 2 yaşında bir kızı var hatta.
en önemlisi o
istemek ve karar verebilmek.

Son düzenleyen: Moderatör:
Canım yazılarının hepsini okudum .Sen bu adamı seviyorsun bu nedenle kopamıyorsun.Anladığım kadarı ile sürekli mutsuz giden , paylaşımı olmayan bir beraberlik var.Üstelik eşin " senden çocuk olsun istemiyorum " demiş.Sen hayatını kazanan bir insansın.Niçin ömrünü seni mutsuz eden bir evliliğe adayasın ki .Elbette anlıyorum uzaktan söylemesi kolay, ama ilşkiyi bitirmek çok zor.Bana kalırsa bir süre ayrı yaşayın bu sürede kendini daha iyi tahlil edebilirsin.Kopman kolay olsa hemen ayrıl diyeceğim ama durum öyle görünmüyor.Kendini yavaş yavaş alıştıra alıştıra uzaklaş .En doğru kararı sen verirsin çünkü bu insanla sen yaşıyorsun .Bizler sadece yorum yapıyoruz .Ayrılık ve birliktelik sana ne getirir ne götürür iyice düşün derim .Sevgiler...

Evlilik o kadar basit birşey mi sizce Hilal bu evliliğin uzun soluklu olamayacağını anladığını çok açık ve net bir şekilde ifade ederken hala bana da borç ver tarzında alaycı tutumuzuna devam ediyorsunuz..??

Ama evlenmeden önce bende sizin kadar acımasız olmasa bile sert fikirlere sahiptim sonradan gördüm ki kazın ayağı öyle değil
...

Senin için herşey güzel olacak ben kalben inanıyorum ve beklemekle doğru yapıyorsun arkanı dönüp gitmek en kolayı sen zoru seçtin

tam 4 arkadaşım bunu yaptı. onlar yapabiliyorsa konu sahibide yapabilir sanırım. onlar kadar güçlü olabilir mi.
elbette. ama önce istemek
.şu anda 2 si de 2ci evliliklerini yaptı.çok mutlular ve birininde 2 yaşında bir kızı var hatta.
en önemlisi o
istemek ve karar verebilmek.

işte benim demek istediğim de karar verme aşaması son derece sancılı bir dönem
şükür ki çok mutlu bir evliliğim var ama çok çok yakın bir arkadaşım 2 hafta önce eşinden boşandı..
ve inanılmaz büyük bir aşkla evlenmişlerdi beraberlikleri flört dönemi ile 7 yılı buluyordu ki konuşmalarımızda hep eğer birgün beynimde biterse bu evde gideceğim ve bir daha dönmeyeceğim diyordu...
7 yıllık bir emek..
inanılmaz paylaşımlar ve belki acılar getiriyor insana..
ama onun bu kararı verebilmesi 5 ayını aldı.
hiç kolay değil en azından ben öyle düşünüyorum..
Hilal şu an yaşamını tartıyor ben okuduklarımdan bunu anlıyorum..
gitmek mi, kalmak mı kolay?
bunun kararını verdiğinde arkasına bile bakmaz
çünkü herşeyden önce ekonomik özgürlüğü olan, eğitimli , güçlü bir karakter gibi duruyor...
bu süreçte bizden yorum bekliyor yaşamını kolaylaştıracak bu süreçte ne yapması gerektiği konusunda ipuçları verecek...
çünkü empati yapalım ya ben hiç sağlıklı düşünemezdim herhalde ..
düşünsene en basiti kredi kartından tut kimliğine herşeyin herşeyin herşeyin değişecek...
elbetteki çok genç ve güzel bir kadın
bundan sonra ilerleye dönemde birisiyle evlenip çocuk sahibi olabilir olacakta...

eşi ile ilgili yapılan yorumları ise şöyle değerlendiriyorum..
kimse kimsenin adamlığına laf edemez ..
adama bir dur derler...
adamlığından karakterinden bu kadar şüphe duysaydı elbetteki en başta evlenmezdi ama evlendi demekki emin bazı şeylerden karakterinden..
ama iyi bir insan, dürüst adam gibi adam olmakla bir evin reisi , koca olmak eş değer değil ...
hiç hazırlıklı değilmiş ve bu yükü kaldıramamış buna güç diyelim başka birşey diyelim..
o Hilalin vazgeçebileceğine inanmadığı için bu kadar fütursuz...
ve yalnız kalacak bir gün gidişat bunu gösteriyor.
işte o zaman derin bir ahhh çekecek ama o sırada Hilal kendine güzel bir hayat kurmuş olacak ...
dilerim öyle olur..

Back