- Konu Sahibi chocolategirl
-
ozgekrd,
çok çok teşekkür ederim mantıklı ve yapıcı yorumun için.
beni çok iyi anlamışsın,çok mutlu oldum...
canım a.s.
mune yorumun için çok teşekkür ederim,yerinde tespitler...
eşimle bu akşam yine konuştuk,kesin kararlıız boşanmaya.
hatta ben yarın evi terketmeyi düşünüyorum şahsi eşyalarımı alıp.
annemler tatildeler,onlar geldiklerinde belki eşyalarımı alırım.şimdilik birşey bilmiyorum.
sadece çok acı çekiyorum
çok ağladım,
yapamadım beceremedim ben özür dilerim diyor...ben taşıyamadım bu evliliği diyor.
çok kolay konuşuyor,sanki bir flört bitiyor...
ben de özür dilemekle adımı bekar kız yapamazsın yeniden dedim.bunları evvelce düşünmeliydin dedim.
seni kaybetmemek için evlenmem gerekiyordu seninle,haklıydın,3,5 senenin sonunda birinden biri olmalıydı.ama benim karakterimdeki birinin evlenmesi hataymış dedi...
kobay oldum yani anlayacağınız.
çok acı,Allah kimselere vermesin...
annemler tatildeler,onlar geldiklerinde belki eşyalarımı alırım.şimdilik birşey bilmiyorum.
sadece çok acı çekiyorum
çok ağladım,
yapamadım beceremedim ben özür dilerim diyor...ben taşıyamadım bu evliliği diyor.
ben de özür dilemekle adımı bekar kız yapamazsın yeniden dedim.bunları evvelce düşünmeliydin dedim.
seni kaybetmemek için evlenmem gerekiyordu seninle,haklıydın,3,5 senenin sonunda birinden biri olmalıydı.ama benim karakterimdeki birinin evlenmesi hataymış dedi...
sadece çok acı çekiyorum
çok ağladım,
yazacaklarım sizi kırabilir ama, düşüncemi söylemeden geçemeyeceğim.
kendinize o kadar acıyorsunuz ki, sizde bu evliliği bitrebilecek güç bulamıyorum.
3,5 seneniz hep gözünüzün önünde, evinize aldığnız eşyalar, ödediğiniz krediler vs derken şimdide kobay oldum diyorsunuz..
her evlilikte insanlar kobaydır..bende, eşimde bir kobay.. evliliği deniyor ve yürütmeye çalışıyoruz birçok insan gibi..
kimse boşanmak için evlenmez( itisnalar dışında)
herşey yaşanılarak öğrenilir..
kimi insan sıcak bir yemeği buharından anlar sıcak der, kimi insan tadına bakarak sıcaklığını anlamak ister..
demekki eşinizde evliliğin tadına bakarak anlamak istemiş..
kendinize yeni kavramlar yüklemekten vazgeçin..
geçmişe takılıp kalmayın..
ayrılmayı düşünüyorsanız! eşinizin iyiliğini düşünmeyi bir kenara bırakın..
sizi bir hastaya benzettim..
yatağında yatan, ayağa kalktığı zaman midesinin bulanacağını zanneden, yürürken geçirdiği güzel günlerle avunan, su içmeye dahi kalkamayacağını düşünen, ona birisinin su vermesini bekleyen...
oysaki bir ayağa kalksanız, midenizin biraz bulanacak, sonra kusacak, sonrada ilaçlarınızla ve temiz havayla kendinize geleceksiniz..
bulantı döneminiz boşanma kararını vermekteki süreciniz,
kusmanız evliliği bitirmeniz( bu evlilik denen zehiri içinizden atacaksınız)
ilaçlarınız ise sizi hayatınızda mutlu edecek şeylere yönelmeniz...
temiz havanızda yeni bir sayfa olacaktır..
lütfen ayağa kalkın artık..bunu sadece siz başarabilirsiniz..a.s.
sadece çok acı çekiyorum
çok ağladım,
alkisalkisalkis Kutlarım bizden birşeyler kapmaya başlamışsın! Atasözleri ve deyimlerle bilgi dağarcığını genişletmen güzel :smiley-cool:
1. Güzelim muhtemelen senden büyüğümdür dolayısıyla senden birşeyler kapma gibi birşey söz konusu bile olamaz ki ilkokul 2. sınıftan beri ciddi bir okuyucuyumdur.Eğer öğrenmek istediğin birşey olursa ben beklerim tatlım
2. Hayatında hiç evlendin mi bilmiyorum ama bekar bir insan olarak nasıl evli bir insan hakkında bu kadar saçma yorumlar yapabiliyorsun bilmiyorum komik buluyorum eğlendiriyorsun beni teşekkür ederim. :roflol::roflol:
3. Senin sevdiğin tarz olan atışma benim hiç hoşuma gitmez kendime yakıştırmam şekerim.Eğer bir derdin varsa topik topik beni arayacağına özelime yaz . Zira ben senin yazdıklarınla zerre kadar ilgilenmiyorum, önemsemiyorum.Ama senin beni bu kadar önemsemen güzel.
Bana bu kadar çok birşeyler öğretme çaban boşuna sen biraz hayat tecrübesi kazan, hayata oyuncakmış gibi değil de gerçekten bak.
Zira o kadar kolay değil hiçbirşey . Onun yaşadıklarını bilemezsin, aşkla dokunduğun birisini terketmenin acısını bilemezsin, evlenip çıktığın bir eve Dul olarak dönmek ne kadar zor bir karar bunu hiç ama hiç bilemezsin.Sanmaki sana birşeyler öğretmeye çalışıyorum.Çünkü senin düşündüğünün tam tersini düşünüyorum yani kimse kimseye ahkam kesme hakkına sahip değil.Hele de birikimini, hayatını, statüsünü bilmediği insanlara birşeyler öğretme hiç ama hiç kimsenin haddine değil
Rica ediyorum buraya yazma benimle ilgili bir yorum ok. tatlım yoksa o muhteşem içi dolu yorumların havada kalacak .
bilgine...kaydirigubbakcemile2
teşekkür ederim
belirttiğin kısımda ifade etmek istediğim şey şu idi.
Elbetteki her aile herşeyden önce evladını düşünür ve onun arkasında sonuna kadar durur.
Bu kişinin kendi düşüncesi olabilir.Aile olmasa bile toplumu düşünebilir bu onda gerginlik yaratabilir o yüzden dedim.Ki insan eminim bu süreçte hiç olmadık şeyleri bile sorun yapıyordur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?