- Konu Sahibi chocolategirl
-
evet haklısın herkes istediği yorumu yapmakta özgür ama bunun da bi dozu olmalı, daha farklı dillerle insanları incitmeden anlatılabilmeli bu da benim fikrim.. ben normal hayatımdaki insanlara bile kesin şöyle ya da böyle yapmalısın diyemiorken görmediğimiz, hayatını sadece bize anlattığı ölçüde bildiğimiz bi insana bu kadar net boşanmalısın ya da boşanmamalısın demeyi doğru bulmadım.. özgür bir platform olduundan ben de düşüncemi söledim okyerimseniben
bu net olmamamla alakalı diil ki, ben sadece arkadaşlarım özgür iradeleriyle etki altında kalmadan asıl istedikleri kararı alabilsinler die kesin yorumlar yapmam okyerimseniben neyse herkesin kendi düşüncesi...
bütün sayfaları okuyamadım.
ama konunun özünü biliyorum.
kimsenin amacı kimseyi kırmak, yada hayatını sorgulamak olmamalı elbet.
bizler sadece kişiler fikir istediği için yorum yapıyoruz.
ve kişisel fikrim eğer işe yarayacağını düşünüyorsam gerekirse konu sahibinin sert bir duvara çarpmasını sağlamak.
yani yazdıklarım belki ağır gelir ama bir parçada olsa kendine gelmesini sağlayabilir.
konu sahibi arkadaşla çok muhabbetimiz olmasada takip ederim.durumuna çok üzülüyorum.
Allah hiç kimseye yuvasında huzursuzluk vermesin.zordur çünkü.
lakin kopamamak banada garip geliyor artık.geceyarıları çalışmasına ses etmeyecek kadar duyarsız,gerektiğinde şiddet kullanan,ilgisiz,sevgisiz ve defalarca boşanalım diyen bir adamdan kurtulmak anılarını kaybetmek uğruna bile olsa bu kadar zor olmamalı.kendinize değer verdiğiniz ölçüde değer görürsünüz.ve malesefki bu erkek denen odundan dönme arkadaşlar bizlerin anılarımızdan değil onlardan vazgeçemediğimizi düşünerek kendilerini dahada bir hint kumaşı kıvamına sokuyorlar.
önce biz.
hiç bir aşk,hiç bir sevda(evlat sevgisi hariç.evladınızı ne olursa olsun seversiniz çünkü.) kendime duyduğum saygının önüne geçmemeli.
chocolategirl umarım senin için iyi olanı yaparsın...
Sevgili LaFebesi,
Sence bizim gibi düşünen neden bu kadar az insan var? Acaba kör mü bu arkadaşlar? Nasıl göremezler gerçekleri, Chocolate'nin yaşamadığı şey kalmamış, hala denemeye değer diyerek destek veriyorlar, alkış tutuyorlar alkisalkisalkis kızın arkasından!
Wala yakında ''çocuk yap,herşey yoluna girer '' demelerini bile bekliyorum şahsen ben kaydirigubbakcemile3
Hilal'cim,sana yaşattıklarını düşün ve yol ver gitsin, anılarında kalmayı bile haketmiyor bence...
arkadaşım eşi tabi ki biliyodu ama nitekim bazı yerlerde çalışmasını istemiyoduchocolategirl ben yazılanlarda kırılacak gücenecek bir şey göremedim sanırım hassas bir dönemden geçtiğin için tepki veriyorsun.
konuyla ilgili bir detay hakkında kafam karıştı.
sonuçta eşin seninle evlenirken solist olduğunu da çalışma saatlerinin bazen gece saatlerine denk geleceğini de biliyordu.gece çalışmana göz yummasına kızmışsın ama şu anki durum bunu gerektirmiş senin gece çalışmana olur vermesi seni sahiplenmiyor manasına gelmez bence seni o saatte çalıştığın yerden almamasına kızmakta haklısın ama çalışmana engel olsa daha kötü olurdu. en azından şu an para kazanıyorsun ve kendine güvenin var.kariyerinde de ilerleyebiliyorsun bu durum lehine sonuçta.
eşinin davranışlarını onaylamak mümkün değil ama evlilikten beklentilerinizin farklı olduğu sürece orta bir yol bulamadığınız sürece bu böyle devam edip gidecek kısır döngü şeklinde.
hakkında hayırlısı olsun
arkadaşım eşi tabi ki biliyodu ama nitekim bazı yerlerde çalışmasını istemiyodu
yada gece onu alıyodu hilalin anlatmak istediği artık benimle ilgilenmiyor gece geç saattte ben taksiyle ece dönüyorum diyo eskiden olsa o kadar geç saate izin vermez ve beni almaya gelirdi diyo.........a.sa.s
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?