Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Test yapmadınız mı güzel sonuçlanır insAllahBen sabırla o günü bekliyorum ... çatlatma iğnemin 16.gününe an itibariyle girmiş bulunuyorum nasip kısmet![]()
Aynen test yapin :)Ben sabırla o günü bekliyorum ... çatlatma iğnemin 16.gününe an itibariyle girmiş bulunuyorum nasip kısmet![]()
Hadi insallah hep beraber mutlu haberler alalim bu ay :)Bende sabırla bekliyorum transfrimin 5. Gününü de bitirdim![]()
Yaa amin inşallahHadi insallah hep beraber mutlu haberler alalim bu ay :)
Adet tarihim 13 Ocak doktorum onu bekle dedi zaten testimde yok 2 3 gün daha beklemem gerekTest yapmadınız mı güzel sonuçlanır insAllah❤
Allah size bağışlasın inşallahBen 7 yil bekledim ve mucize iki tane birden geldi dilerim burdaki herkeste tez vakitte mucizelerine kavuşur biz 2 aylık olduk sadece size manevi destek olayım dedimallah muradinizo versin ins
Amin inşallahBen 7 yil bekledim ve mucize iki tane birden geldi dilerim burdaki herkeste tez vakitte mucizelerine kavuşur biz 2 aylık olduk sadece size manevi destek olayım dedimallah muradinizo versin ins
Benim de 11. Gunum. Belirti var mı?Ben sabırla o günü bekliyorum ... çatlatma iğnemin 16.gününe an itibariyle girmiş bulunuyorum nasip kısmet![]()
Anladım canım en güzeli doktorunu dinle insAllah güzel olur sonucuAdet tarihim 13 Ocak doktorum onu bekle dedi zaten testimde yok 2 3 gün daha beklemem gerek![]()
Maşallah çok sevindim hayırlı evlat olsunlar inşallah. Bir kür ya da tedaviyle mi oldu ?Ben 7 yil bekledim ve mucize iki tane birden geldi dilerim burdaki herkeste tez vakitte mucizelerine kavuşur biz 2 aylık olduk sadece size manevi destek olayım dedimallah muradinizo versin ins
Yok canım tüp bebekAllah size bağışlasın inşallahnormal gebelik mi?
Yaa o zaman size sorqbilevegim çok sorum var ama sizin için sakincasi yoksaYok canım tüp bebek
Afedersin ama ıslaklık hissediyorum ve arada giren çok kısa sancılarım oluyor bide göğüslerim çok olmasa da hassas ama bunlar adet belirtisi de olabilirBenim de 11. Gunum. Belirti var mı?
Amin inşallah dualarına talibimAnladım canım en güzeli doktorunu dinle insAllah güzel olur sonucu![]()
Her zmn ediyorum canım Rabb'im isteyen herkese nasip etsin insAllahAmin inşallah dualarına talibim![]()