- 31 Mart 2012
- 10.869
- 7.481
- 448
- Konu Sahibi askitotomsu
Çok iyi bir yorum teşekkür ederimUmursama canim yapacak birsey yok onune gecilemeyecek birsey ölümden de mi korkmuyor uzatıyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok iyi bir yorum teşekkür ederimUmursama canim yapacak birsey yok onune gecilemeyecek birsey ölümden de mi korkmuyor uzatıyor
Kazancimi vermiyorum artık canım. Ama emin ol, onu sinir etmek için sürekli aileme bir şeyler alsam sırf beni gıcık etmek için aynısını yapar. Yani oturup hata yaptığını düşünmez. Geçmişte bir gün aramız limoniydi, yatmaya gidiyorum, yaz günü olduğu için camlar açık ve cereyan yapıp kapı çarptı. Bu da kalkmış arkamdan yatmaya gelmiş ama kapı çarparak geliyor. Niye öyle yapıyorsun dedim, sen niye yapıyorsun demişti. Yani adam ne oldu, oturup konuşalım, çözelim diye bir şey yapmıyor, hemen misilleme.Düzenlemeyi okuyunca şaşırmadım aşkito, yoluma bakacağım demen umurumda olmamış eşinin.
Ya seni hiç ciddiye almıyor yada ayrılacak olmanız falan önemli değil onun için.
Ben eşinin düzeleceğine hiç ihtimal vermiyorum açıkçası, bu adam kendine acımıyor ki sana çocuklarına acısın. Ailesine tüm cebindeki parayı verip çok uzun mesafeleri yürüyerek gidip geldiğini yazmıştin bir konuda. Kendinden de geçmiş adam, sadece onu düşündüğün de acınası bir hâl bence. O aptallığına doymaz ömür boyu, böyle böyle sinir hastası eder seni evli kalırsan.
Bebeğin biraz daha büyüyene kadar bekle diyeceğim ama sen beklenti içinde oldukça üzüleceksin ve sinirlerin yıpranmaya devam edecek. İki türlü de düşünmen gerekiyor o yüzden. Sadece eşine bir kuruş verme artık, ben yerinde olsam aileme hediye alır, onu eşimin gözüne sokardim güzel güzel, şuan en çok rahatsız olacağı şey bu olur muhtemelen, keyif verirdi onun rahatsızlığı bana![]()
Aklı hep kötüye çalışıyor demek ki.Kazancimi vermiyorum artık canım. Ama emin ol, onu sinir etmek için sürekli aileme bir şeyler alsam sırf beni gıcık etmek için aynısını yapar. Yani oturup hata yaptığını düşünmez. Geçmişte bir gün aramız limoniydi, yatmaya gidiyorum, yaz günü olduğu için camlar açık ve cereyan yapıp kapı çarptı. Bu da kalkmış arkamdan yatmaya gelmiş ama kapı çarparak geliyor. Niye öyle yapıyorsun dedim, sen niye yapıyorsun demişti. Yani adam ne oldu, oturup konuşalım, çözelim diye bir şey yapmıyor, hemen misilleme.
Katip bu işin sonunda seni atmasınlar içeri teşvik ve yataklıktanSunsun. Benlik sorun yok.
Aşkım, adam seni böyle ufak tefek hareketler ile sindirip pıstırmış. Bak nasıl da puta çevirmiş seni, parmağını oynatamaz hale gelmişsin. Testi kırılmadan önlemini almış hep kendince. Testi şimdi kırılsa yapabileceği birşey olduğunu çok zannetmiyorum. Şaşırır, bu kadarını da beklemez senden. Temiz bir delirsen o da kalır böyle senin kaldığın gibi. Ama yapacağını art arda yapacaksın, ona savunma alanı bırakmadan. Bu hale gelmene de epey vakit var gibi sanki.Kazancimi vermiyorum artık canım. Ama emin ol, onu sinir etmek için sürekli aileme bir şeyler alsam sırf beni gıcık etmek için aynısını yapar. Yani oturup hata yaptığını düşünmez. Geçmişte bir gün aramız limoniydi, yatmaya gidiyorum, yaz günü olduğu için camlar açık ve cereyan yapıp kapı çarptı. Bu da kalkmış arkamdan yatmaya gelmiş ama kapı çarparak geliyor. Niye öyle yapıyorsun dedim, sen niye yapıyorsun demişti. Yani adam ne oldu, oturup konuşalım, çözelim diye bir şey yapmıyor, hemen misilleme.
Neye teşvik? Kocayı boşamaya mı? Ahahahaha. Hiç böyle suç duymadım.Katip bu işin sonunda seni atmasınlar içeri teşvik ve yataklıktankonu sahibi de mahkemede hep bunun yüzünden derse şaşırmam, hayatta boşanmaz gibi geliyor bana , olan sana olacak bu gidişle
Öyle demeyin ne olur, kendi çapımda bayağı aşama kaydettiğimi düşünüyorum. Cocukken sindirilmeyi özümsemiş birini düşünün, ses çıkarmaktan korkan... Yetişkinliği nasıl olur? Tüm bu yaşadıklarıma rağmen çevremdeki nerdeyse herkes yuvani yıkma, boşanmak neymiş diyor. Hatta geçen seneki aile terapisti bile bunu söylemişti. Siz olsanız durup düşünmez miydiniz bu kadar zaman...Katip bu işin sonunda seni atmasınlar içeri teşvik ve yataklıktankonu sahibi de mahkemede hep bunun yüzünden derse şaşırmam, hayatta boşanmaz gibi geliyor bana , olan sana olacak bu gidişle
Ben de öyle diyorum da kabul etmiyor. Onlar iyiymiş, ben onları şeytan gibi goruyormusumAklı hep kötüye çalışıyor demek ki.
Her yazdığın şeyin sonu buna çıkıyor.
Evet ,basiretsiz kocadan boşanmaya teşvik, hak aramaya yataklıkNeye teşvik? Kocayı boşamaya mı? Ahahahaha. Hiç böyle suç duymadım.![]()
Delirecegim kadar delirdim ya kaç kereAşkım, adam seni böyle ufak tefek hareketler ile sindirip pıstırmış. Bak nasıl da puta çevirmiş seni, parmağını oynatamaz hale gelmişsin. Testi kırılmadan önlemini almış hep kendince. Testi şimdi kırılsa yapabileceği birşey olduğunu çok zannetmiyorum. Şaşırır, bu kadarını da beklemez senden. Temiz bir delirsen o da kalır böyle senin kaldığın gibi. Ama yapacağını art arda yapacaksın, ona savunma alanı bırakmadan. Bu hale gelmene de epey vakit var gibi sanki.
Ya kuzu seni üzmek için demedim aksine içinde olduğun durumu çok iyi anladığım için boşanamayacağını düşünüyorum, sende kusur yok, bütün vebalin seni böyle yetiştiren , çekip almayan ailende benceÖyle demeyin ne olur, kendi çapımda bayağı aşama kaydettiğimi düşünüyorum. Cocukken sindirilmeyi özümsemiş birini düşünün, ses çıkarmaktan korkan... Yetişkinliği nasıl olur? Tüm bu yaşadıklarıma rağmen çevremdeki nerdeyse herkes yuvani yıkma, boşanmak neymiş diyor. Hatta geçen seneki aile terapisti bile bunu söylemişti. Siz olsanız durup düşünmez miydiniz bu kadar zaman...
Bağır çağır anca işte. Bir de birkaç hamle. Karşılığında üç beş sus payı. Sonra soğuyon. Adamdan hediye istemişsin bebeğim, var mı böyle delirmek? Adam sana aylardır parmağı ile dokunmuyor, senin kokunu duymadan bi ömür yaşar bıraksan, sen hediye bekliyon. Böyle delirme olmaz. Onun yaptıklarını yapacaksın, şimdi dersin işlemez o da devam eder diye. Etsin. Zaten bu konuda senden daha dayanıklı olduğu için kazanıyor.Delirecegim kadar delirdim ya kaç keretinmadi gördük
Boşversene.Ben de öyle diyorum da kabul etmiyor. Onlar iyiymiş, ben onları şeytan gibi goruyormusum
Nisanliyken nikahimiz vardı ve ben bunlarla yapamayacağımi söyleyince herkes bana tepki verdi, bende sorun var sandım, abartıyorum sandım. Sorunlar büyümesin diye sustum, korktum galiba kavga dövüşten. Hediye işine gelince bana değer verdigini söylüyor ya gostersin istedim. Görmüş oldumBoşversene.
Daha nişanlıyken belli etmişler kendilerini.
Alışverişe çıkarıp, hesabı sana ödetmisler.
Sende suçlusun esasen, birçok şeyde ayan beyan ortadayken devam etmişsin.
Bu tarlaya yapılan evin haricinde çoğu şeyi senin gözünün önünde yapmışlar.
Bundan sonrası için seni sömürmelerine izin verme en azından.
Eşinden hediye istemen falan da gereksiz aşkito, seni ciddiye almaz ki böyle.![]()
Doğru söylüyorsun da işte ben o kadar cevval değilim. Fareye aslan yüreği hemencecik olmuyorBağır çağır anca işte. Bir de birkaç hamle. Karşılığında üç beş sus payı. Sonra soğuyon. Adamdan hediye istemişsin bebeğim, var mı böyle delirmek? Adam sana aylardır parmağı ile dokunmuyor, senin kokunu duymadan bi ömür yaşar bıraksan, sen hediye bekliyon. Böyle delirme olmaz. Onun yaptıklarını yapacaksın, şimdi dersin işlemez o da devam eder diye. Etsin. Zaten bu konuda senden daha dayanıklı olduğu için kazanıyor.
Onlar da öyle yetişmiş, ondan başka doğrudan korkuyorlar. Çocuklar için çekmek ve çocuklara çektirmeyi ayiramiyorlarYa kuzu seni üzmek için demedim aksine içinde olduğun durumu çok iyi anladığım için boşanamayacağını düşünüyorum, sende kusur yok, bütün vebalin seni böyle yetiştiren , çekip almayan ailende bence
Onlar öyle yetişmiş bahanesi, dünyanın en kaypak en boş mazereti bence ...sen öyle yetiştiysen çocuklarını öyle yetiştirmeyeceksin, çekip alacaksın arkasında duracaksın gerekirse,ama çoğu aile kız çocukları için şunu düşünüyor aslında "ben çektim o da çeksin bişey olmaz, ele güne karşı dul kalıp bize yük olmasın" ... Maalesef sizde de durum buOnlar da öyle yetişmiş, ondan başka doğrudan korkuyorlar. Çocuklar için çekmek ve çocuklara çektirmeyi ayiramiyorlar
Yok bizde dul olmak diye bir düşünce yok. Bu kimsenin umrunda değil. Çocuklar babasız kalmasın da aynı evin içinde ne olursa olsun diye saçma ötesi bir mantık. Ailem on beş yılın ardından hakaretlerle dövüşmeye başladılar evin içinde. Sanırım ikisinin de psikolojisi bozulduğu için sonradan böyle bir tavır geliştirdiler. Benim evliliğimde de kavga dövüş olmasın diye sustum, alttan aldım, hakkımı cignediler itiraz edemedim vs.Onlar öyle yetişmiş bahanesi, dünyanın en kaypak en boş mazereti bence ...sen öyle yetiştiysen çocuklarını öyle yetiştirmeyeceksin, çekip alacaksın arkasında duracaksın gerekirse,ama çoğu aile kız çocukları için şunu düşünüyor aslında "ben çektim o da çeksin bişey olmaz, ele güne karşı dul kalıp bize yük olmasın" ... Maalesef sizde de durum bu
Niye kusura bakayim, kırk sayfa giydirdik zatenÇok iyi yapmışsın dilenciye sadakamı veriyor da seni susturacak kayınpederin. Evi arsaya yaptıysa sana sormadan üstelik. Birde satılınca neden parasını ödeyeceksin hadsizlere bakar mısın. Senin eşinde de iş yok kusura bakma. Evi oraya dikene kadar senden bir güzel gizlemişler.