• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beklenen kavga çıktı

Yorumların çok değerli benim icin...
Babası evi kendi bahcesine de yapabilirdi yapmadı. Ben bunu art niyetli görüyorum. Bugün mesajda sana söylediğim gibi, benim akrabalarımin taktiği bilezikleri bozdurup babasını hacca gonderecegini söylemiş onlara. Ben bunda nasıl iyi niyet arasam bilemiyorum. Hadi yüzü yumuşak herkese desem... E o zaman benim ailemin yüzüne dahi neden bakmıyor. Bizimkiler ona hakaret etmedi, bir talepte bulunmadı, işine karışmadı. Ya babam vefat ettiği gün annesine yüzük almaya gitti dusunebiliyor musun? Ama bizim balayimizda doğum günümde bana hicbir şey almadı.
Evin anahtarını benden gizli onlara vermiş, altı ay sonra ogrendim. Getir deyince ters ters diyor ki annene mi vereceksin? Hem suçlu hem güçlü. Yani bahçeyi benden önce alsa da ödemeyi ortak yaptık. Hatta babasının altın borcunu da ödüyordu. Benden aldıkları oraya da gitmiş oluyor. Durumların küçük bir kısmı böyle işte

Tabi tüm bu ayrıntılar seni delirten şeyler doğal olarak. Şimdi şöyle düşünelim ev sende bahçenin tapusu sende maddi anlamda bi kaybın yok zamanında kandırılmışsın ama o iki kalemle olayları lehine çevirmişsin.

Peki şuan maaşından eve katkıda bulunmadığında ne yapıyor evin masraflarını karşılıyor mu?

Yorumların çok değerli benim icin...
Babası evi kendi bahcesine de yapabilirdi yapmadı. Ben bunu art niyetli görüyorum. Bugün mesajda sana söylediğim gibi, benim akrabalarımin taktiği bilezikleri bozdurup babasını hacca gonderecegini söylemiş onlara. Ben bunda nasıl iyi niyet arasam bilemiyorum. Hadi yüzü yumuşak herkese desem... E o zaman benim ailemin yüzüne dahi neden bakmıyor. Bizimkiler ona hakaret etmedi, bir talepte bulunmadı, işine karışmadı. Ya babam vefat ettiği gün annesine yüzük almaya gitti dusunebiliyor musun? Ama bizim balayimizda doğum günümde bana hicbir şey almadı.
Evin anahtarını benden gizli onlara vermiş, altı ay sonra ogrendim. Getir deyince ters ters diyor ki annene mi vereceksin? Hem suçlu hem güçlü. Yani bahçeyi benden önce alsa da ödemeyi ortak yaptık. Hatta babasının altın borcunu da ödüyordu. Benden aldıkları oraya da gitmiş oluyor. Durumların küçük bir kısmı böyle işte

O yapılan evde bütün yıl oturuyorlar mı yoksa sadece zeytin filan toplarken mi?? Baraka gibi bi ev mi ciddi ciddi betonarme daire mi?

Tabi tüm bu ayrıntılar seni delirten şeyler doğal olarak. Şimdi şöyle düşünelim ev sende bahçenin tapusu sende maddi anlamda bi kaybın yok zamanında kandırılmışsın ama o iki kalemle olayları lehine çevirmişsin.

Peki şuan maaşından eve katkıda bulunmadığında ne yapıyor evin masraflarını karşılıyor mu?
İznim yeni bitti sayılır. O dönemde kullanmak için biraz para ayırmıştım. O para bile evin masraflarına gitti. Bendeki bitince her şey ona kaldı, öyle devam ediyor şu an. Tekrar maaş almaya başlayınca hiç vermedim. Sadece kendi ihtiyaçlarımizi ödedim

İznim yeni bitti sayılır. O dönemde kullanmak için biraz para ayırmıştım. O para bile evin masraflarına gitti. Bendeki bitince her şey ona kaldı, öyle devam ediyor şu an. Tekrar maaş almaya başlayınca hiç vermedim. Sadece kendi ihtiyaçlarımizi ödedim

Böyle devam et bakalım ne zaman itiraz edecek, şimdiye kadar hep sen bi taleple gitmişsin o görmezden gelmiş şimdi o senden para talep ettiğinde olabildiğince verme bakalım. Verirsen de bin kez önünü ardını sor. Her kuruşuna sahip çık. Madem güvende hissetmiyorsun kendini o zaman tek çare bu.

Böyle devam et bakalım ne zaman itiraz edecek, şimdiye kadar hep sen bi taleple gitmişsin o görmezden gelmiş şimdi o senden para talep ettiğinde olabildiğince verme bakalım. Verirsen de bin kez önünü ardını sor. Her kuruşuna sahip çık. Madem güvende hissetmiyorsun kendini o zaman tek çare bu.
Bizimkilere düşmanlığı niye olabilir sence? Aileler arasındaki eğitim ve statü farkı zoruna gidiyor da ezmeye mi çalışıyor?
Annesi bizimkilere karşı doldurduğu için mi?
Abisini görüp ben öyle olmayayim dediği için mi? (Ailesi surekli bunun yanında abisi, eşi ve hep gelinin ailesi ile birlikte olmalarına söylenip ağlıyorlar)

Susup susup bu şekilde patlamak iyi bir şey değildir ki..
Her şeyi zamanında cozeceksiniz. Birbirinize karşı bu denli kaba konuştuktan sonra nasıl çözülecek aradaki sorunlar.

Koca bir erkeğin bir kadınla böyle konuşması şaşılacak bir durum. Nasıl deviriyorlar yılları anlayamıyorum.

Keşke sensin demeden kapatsaydınız telefonu.

Susup susup bu şekilde patlamak iyi bir şey değildir ki..
Her şeyi zamanında cozeceksiniz. Birbirinize karşı bu denli kaba konuştuktan sonra nasıl çözülecek aradaki sorunlar.

Koca bir erkeğin bir kadınla böyle konuşması şaşılacak bir durum. Nasıl deviriyorlar yılları anlayamıyorum.

Keşke sensin demeden kapatsaydınız telefonu.
Kapatsaydim içimde yara olacaktı, iyi ki karşılık verdim. Adamın yıllar önce ilk bebeğim için söylediği "bir yaşına gelince annesini boşver" lafı ve karısının "ben çocuğa acıyorum" lafı hala beni çok üzüyor. Onların anladığı dilden konuştum. Konusmasaydim bir sonraki lafları daha ağır olacaktı. Şimdi neyle karşılaşacaklarını bilirler.
Bir de ben güzellikle konuştum, bağırmadim hakaret etmedim. İstemediğimi söyleyince bunları işittim. Hak ettiler yani

Bizimkilere düşmanlığı niye olabilir sence? Aileler arasındaki eğitim ve statü farkı zoruna gidiyor da ezmeye mi çalışıyor?
Abisini görüp ben öyle olmayayim dediği için mi? (Ailesi surekli bunun yanında abisi, eşi ve hep gelinin ailesi ile birlikte olmalarına söylenip ağlıyorlar)

Zamanla gözün açıldı ya ailenden biliyor olabilir, onlardan şüpheleniyordur belki ya da kişi herkesi kendi gibi bilirmiş ya güleryüz gösterirsem bişe talep ederler kullanırlar beni diye düşünüyor da olabilir, ailesinin baskıları aşağılık kompleksine lim bilir hepsi de olabilir sebebi.

Zamanla gözün açıldı ya ailenden biliyor olabilir, onlardan şüpheleniyordur belki ya da kişi herkesi kendi gibi bilirmiş ya güleryüz gösterirsem bişe talep ederler kullanırlar beni diye düşünüyor da olabilir, ailesinin baskıları aşağılık kompleksine lim bilir hepsi de olabilir sebebi.
Ne sordum değil mi? Sağol cevaplar için. Farklı şeyler görmeye başladım ❤️

Sıkıntı şu ki sürekli arkamı kollamak zorunda hissediyorum 😂
Haklısın canım ama sen de bundan sonra her esinin dedigine hop atlamazsin en azindan dusunursun biraZ. Beterin beteri var cnm ben bu sayfalarda neler neler okudum esinin yaptigi elbette cok kotu bisey ama en azindan tapu senin uzerineymiş buna sukur et . Bunun icin es boşanmaz baska kotu alişkanliklari yoksa tabi. Sakin ol bir aile kolay oluşmuyor beterin beteri var cnm bundan sonra kararlarini verirken fevri davranma onlardan bir teklif geldiginde bes kez dusun derim .

Gülüm, adam kk ya kadar kuruldu, ne sanıyordun aileni rahat bırakır falan mı? Ona ailesi dışında suçlayacak insan olsun yeter ki, evladı bile görmez gözü.

Çok çarpıcı ve gerçekçi bir yorum. Kk ya kurulmak iyiymiş 😂
Tabi canım, o çok mikkemmel bir koca, kanatsız melek, hep biz yoldan çıkardık seni. Ailesi desen missss, üstüne titrerler. Ama biz yok muyuz ahh bizi gidi bizi, hep yuva yıkıyoz, yatacak yerimiz yok. 😂

Tabi canım, o çok mikkemmel bir koca, kanatsız melek, hep biz yoldan çıkardık seni. Ailesi desen missss, üstüne titrerler. Ama biz yok muyuz ahh bizi gidi bizi, hep yuva yıkıyoz, yatacak yerimiz yok. 😂
Bunlar kötü aile değil mi gerçekten? Yani sadece cahil, hadsiz falan değil gerçekten kötü. Adam sürekli iyi niyetle yapıyorlar deyip duruyor, aklımla oynuyor bildigin

Düzenlemeyi okuyunca şaşırmadım aşkito, yoluma bakacağım demen umurumda olmamış eşinin.

Ya seni hiç ciddiye almıyor yada ayrılacak olmanız falan önemli değil onun için.

Ben eşinin düzeleceğine hiç ihtimal vermiyorum açıkçası, bu adam kendine acımıyor ki sana çocuklarına acısın. Ailesine tüm cebindeki parayı verip çok uzun mesafeleri yürüyerek gidip geldiğini yazmıştin bir konuda. Kendinden de geçmiş adam, sadece onu düşündüğün de acınası bir hâl bence. O aptallığına doymaz ömür boyu, böyle böyle sinir hastası eder seni evli kalırsan.

Bebeğin biraz daha büyüyene kadar bekle diyeceğim ama sen beklenti içinde oldukça üzüleceksin ve sinirlerin yıpranmaya devam edecek. İki türlü de düşünmen gerekiyor o yüzden. Sadece eşine bir kuruş verme artık, ben yerinde olsam aileme hediye alır, onu eşimin gözüne sokardim güzel güzel, şuan en çok rahatsız olacağı şey bu olur muhtemelen, keyif verirdi onun rahatsızlığı bana 😌

Back
X