- 6 Kasım 2011
- 7.499
- 26.115
- 748
- Konu Sahibi askitotomsu
Yorumların çok değerli benim icin...
Babası evi kendi bahcesine de yapabilirdi yapmadı. Ben bunu art niyetli görüyorum. Bugün mesajda sana söylediğim gibi, benim akrabalarımin taktiği bilezikleri bozdurup babasını hacca gonderecegini söylemiş onlara. Ben bunda nasıl iyi niyet arasam bilemiyorum. Hadi yüzü yumuşak herkese desem... E o zaman benim ailemin yüzüne dahi neden bakmıyor. Bizimkiler ona hakaret etmedi, bir talepte bulunmadı, işine karışmadı. Ya babam vefat ettiği gün annesine yüzük almaya gitti dusunebiliyor musun? Ama bizim balayimizda doğum günümde bana hicbir şey almadı.
Evin anahtarını benden gizli onlara vermiş, altı ay sonra ogrendim. Getir deyince ters ters diyor ki annene mi vereceksin? Hem suçlu hem güçlü. Yani bahçeyi benden önce alsa da ödemeyi ortak yaptık. Hatta babasının altın borcunu da ödüyordu. Benden aldıkları oraya da gitmiş oluyor. Durumların küçük bir kısmı böyle işte
Tabi tüm bu ayrıntılar seni delirten şeyler doğal olarak. Şimdi şöyle düşünelim ev sende bahçenin tapusu sende maddi anlamda bi kaybın yok zamanında kandırılmışsın ama o iki kalemle olayları lehine çevirmişsin.
Peki şuan maaşından eve katkıda bulunmadığında ne yapıyor evin masraflarını karşılıyor mu?