- 25 Aralık 2019
- 862
- 946
- Konu Sahibi MoonfacedMom
Parol serum oldum kan testi yaptıramadım acil çok kalabalıktı doktor istemedi evde idrar yaptım yine negatif bir an önce olsam bari bu belim neden ağrıyor bu kadarBende yrn bekliyorum canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Parol serum oldum kan testi yaptıramadım acil çok kalabalıktı doktor istemedi evde idrar yaptım yine negatif bir an önce olsam bari bu belim neden ağrıyor bu kadarBende yrn bekliyorum canım
Olur canm. rahatlatır serum seniParol serum oldum kan testi yaptıramadım acil çok kalabalıktı doktor istemedi evde idrar yaptım yine negatif bir an önce olsam bari bu belim neden ağrıyor bu kadar
Canım ben de dün oldum yarabbi şükür bugün de muayene oldum ayrıntılı muayene oldum ve kafam çok karıştıArslan5858 canm ben dün adet oldm çok şükür sende ne var ne yok
Başka bir doktora gittim bu 3. Üniversitede hoca femara değilde klomen verdi sadece 5 gün kullan dedi d vitaminim çok düşükmüş onu yazdı multivitamin verdi bürsürü folbiol alma artık diafor kullan dedi ve sen de pıhtılaşma yok dedi şimdi ben kime güveneceğimi şaşırdımArslan5858 canm ben dün adet oldm çok şükür sende ne var ne yok
S vitamini eksikliği gebeliği engelliyor canm bilgin olsn. Pıhtılaşma benimde şuan yok gebelikte oluşuyormş benim seninde öyledir belki canm. Gebelik olunca tekrar gidersin Bi Dr a. Benimde bugün hormon testi yaptı Dr ne zaman çıkacak bilmiyorum sen biliyo musunBaşka bir doktora gittim bu 3. Üniversitede hoca femara değilde klomen verdi sadece 5 gün kullan dedi d vitaminim çok düşükmüş onu yazdı multivitamin verdi bürsürü folbiol alma artık diafor kullan dedi ve sen de pıhtılaşma yok dedi şimdi ben kime güveneceğimi şaşırdım
Canım ben de hormon verdim sabah hepsi öğleden sonra çıktı normal çok şükür prolaktin 36 çıktı çok ciddi oranda yüksek değil ilaca gerek yok dedi geçen ay dostinex kullanmıştım bir tane seninki de çıkmıştır bence barkod no varsa bakabilirsin nettenS vitamini eksikliği gebeliği engelliyor canm bilgin olsn. Pıhtılaşma benimde şuan yok gebelikte oluşuyormş benim seninde öyledir belki canm. Gebelik olunca tekrar gidersin Bi Dr a. Benimde bugün hormon testi yaptı Dr ne zaman çıkacak bilmiyorum sen biliyo musun
D vitamini eksikliğine ilk defa bakıldı bilmiyordum canım hamileliğe engel olduğunuS vitamini eksikliği gebeliği engelliyor canm bilgin olsn. Pıhtılaşma benimde şuan yok gebelikte oluşuyormş benim seninde öyledir belki canm. Gebelik olunca tekrar gidersin Bi Dr a. Benimde bugün hormon testi yaptı Dr ne zaman çıkacak bilmiyorum sen biliyo musun
Başka bişeye bakıldı mı canm senin Bi tek prolaktin mi. Benim hala çıkmamışCanım ben de hormon verdim sabah hepsi öğleden sonra çıktı normal çok şükür prolaktin 36 çıktı çok ciddi oranda yüksek değil ilaca gerek yok dedi geçen ay dostinex kullanmıştım bir tane seninki de çıkmıştır bence barkod no varsa bakabilirsin netten
Hepsine bakıldı canım hormon amh fsh prolaktin d vitamini b12 aklına ne gelirseBaşka bişeye bakıldı mı canm senin Bi tek prolaktin mi. Benim hala çıkmamış
Benim neden çıkmadı ki acabaHepsine bakıldı canım hormon amh fsh prolaktin d vitamini b12 aklına ne gelirse
Nereye verdin canım numune filan mı yoksa üniversite miBenim neden çıkmadı ki acaba
Normal devlet hastanesine verdim canmNereye verdin canım numune filan mı yoksa üniversite mi
O zaman çıkması lazımdıNormal devlet hastanesine verdim canm
Kan alan hemşireyle tartıştık biraz o kanı vermemiş olabilir mi sence. inşallah öyle Bi hata yapmıştrO zaman çıkması lazımdı
Ciddi misin yapmamıştır umarım sonuçta sağlık konusu bu yaptıysa şikayet edersinKan alan hemşireyle tartıştık biraz o kanı vermemiş olabilir mi sence. inşallah öyle Bi hata yapmıştr
Yapmış olsun pazartesi başhekim e gidicem direkCiddi misin yapmamıştır umarım sonuçta sağlık konusu bu yaptıysa şikayet edersin
Yapmış olsun pazartesi başhekim e gidicem direk
canım kusura bakma lütfen yeni gördüm normal gözüküyor her şeyin prolaktin çok çok iyiArslan5858 çıktı canm nasıl sence
Fsh lle lh tam tersi olması gerekiyomuş canm yani yüksek olan düşük düşük olan yüksek olmalıymış. Yumurtlama olmuyomş ondan kalitesiz yumurtalar oluyomş Bi sürü küçük küçük Yumurta oluyomş ama Yumurta grlişemeyip kist oluyomş o sebeple adet gecikmesi oluyomşcanım kusura bakma lütfen yeni gördüm normal gözüküyor her şeyin prolaktin çok çok iyi