- Konu Sahibi MoonfacedMom
Neyiniz vardı? Ne etkisi oldu acaba?Adetten 5 gün sonra başlıyorsun 15 gün içiyorsun canım sabah aç karnına akşam yemekten önce aç içiliyor ben 10 gün yapabildim ama şükür etkili de oldu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Neyiniz vardı? Ne etkisi oldu acaba?Adetten 5 gün sonra başlıyorsun 15 gün içiyorsun canım sabah aç karnına akşam yemekten önce aç içiliyor ben 10 gün yapabildim ama şükür etkili de oldu
Soğan kürü mü?Neyiniz vardı? Ne etkisi oldu acaba?
Evet çok teşekkür ederim.Soğan kürü mü?
enfeksiyonum vardı aşırı derecede ona etkili oldu canım
Kuzum sana bişi sorcam benimde polikistlik over var klomen kullanıyorum biliyorsun bende soğankürü yapsam yan etkisi olur muSoğan kürü mü?
enfeksiyonum vardı aşırı derecede ona etkili oldu canım
Kuzum soğan kürüyle beraber klomen kullananlar vardı sanırım benim pek fikrim yok açıkçası ama forumlara yazarsan eminim fikir edinirsin kuzumKuzum sana bişi sorcam benimde polikistlik over var klomen kullanıyorum biliyorsun bende soğankürü yapsam yan etkisi olur mu
Teşekkür ederim kuzum :)Kuzum soğan kürüyle beraber klomen kullananlar vardı sanırım benim pek fikrim yok açıkçası ama forumlara yazarsan eminim fikir edinirsin kuzum
Hakkınızda hayırlısı olsun çıkar canm yapınca bizede haber vermeyi unutmakızlar bu konuda deneyimli olanlar lütfen bana da yardım edebilir mi delirmek üzereyim. sayfa sayfa bütün yorumları okuyorum kaç gündür. sat 30 aralık. 30 günde bir regl olurum yani bugün 30 ocakta olmam lazımdı. 2 senedir korunmuyoruz ve olmuyor. 11 ve 12 si beraber olduğumuzda problem yaşamadık ama 16 sı büyük ihtimal tam yumurtlama gününe denk geldi acaip bi sağ kasık ağrısı başladı. ertesi iki gün ilişkiye girdiğimizde iki kere kan geldi ama durmadan hep çalıştık. bir hafta sonra hafif pembemsi ama sadece bir gecelik akıntı gibi bişi geldi ve süreçte hep normal akıntım oldu. şuanda da sarı akıntım var hep. çok şişim göğüslerimi sölemiyorum bile. iştahım acaip arttı böle değilimdir normalde zayıfım dikkat ederim yediklerime de. kasıklarım da ağrıyor regl olucakmış gibi. yarın kan testine gideceğim. sizce çıkar mı? çok heycanlıyım.
Hakkınızda hayırlısı olsun çıkar canm yapınca bizede haber vermeyi unutma
İnşallah bebiş vardır kuzum :) bende 30 günde 1 adet görüyorum adetime 1 gün kala pembe akıntım oldu gündüzdend2 kan testi yapmıştım 0.100 çıkmıştı akşamda pembe akıntı oldu ümitlendim acaba yerleşme kanamasımı diye ertesi gün tam gününde adet oldum ama senin baya belirtilerin var yarın yaptır kan testi varsa kesin çıkar haberini bekliyorum canımkızlar bu konuda deneyimli olanlar lütfen bana da yardım edebilir mi delirmek üzereyim. sayfa sayfa bütün yorumları okuyorum kaç gündür. sat 30 aralık. 30 günde bir regl olurum yani bugün 30 ocakta olmam lazımdı. 2 senedir korunmuyoruz ve olmuyor. 11 ve 12 si beraber olduğumuzda problem yaşamadık ama 16 sı büyük ihtimal tam yumurtlama gününe denk geldi acaip bi sağ kasık ağrısı başladı. ertesi iki gün ilişkiye girdiğimizde iki kere kan geldi ama durmadan hep çalıştık. bir hafta sonra hafif pembemsi ama sadece bir gecelik akıntı gibi bişi geldi ve süreçte hep normal akıntım oldu. şuanda da sarı akıntım var hep. çok şişim göğüslerimi sölemiyorum bile. iştahım acaip arttı böle değilimdir normalde zayıfım dikkat ederim yediklerime de. kasıklarım da ağrıyor regl olucakmış gibi. yarın kan testine gideceğim. sizce çıkar mı? çok heycanlıyım.
İnşallah bebiş vardır kuzum :) bende 30 günde 1 adet görüyorum adetime 1 gün kala pembe akıntım oldu gündüzdend2 kan testi yapmıştım 0.100 çıkmıştı akşamda pembe akıntı oldu ümitlendim acaba yerleşme kanamasımı diye ertesi gün tam gününde adet oldum ama senin baya belirtilerin var yarın yaptır kan testi varsa kesin çıkar haberini bekliyorum canım
Bende pko var klomen kullanıyorum bu 2.ayım inşallah olur kuzum yarın hayırlı mutlu haberini bekliyorum kuzum :)bu ümitlenme ve bekleme en yıpratan şey zaten maalesef senin de Allah sağ salim bebeğini en kısa sürede kucaklamanı nasip etsin. pko var bende 2 sene hiç korunmadık ama hiç böle belirtiler yaşamamıştım belki de beyin oyun oynuyor artık bilmiyorum.. göğüsler biraz daha şişerse çatlıcak gibi hissediyorum ve uçlarında yeşil yeşil damarlar çıktı bir an önce kan testinde ne olucaksa olsun. çok teşekkür ederim haberdar edeceğim
Canım ne yaptın test yaptın mı merak ettim kuzumbu ümitlenme ve bekleme en yıpratan şey zaten maalesef senin de Allah sağ salim bebeğini en kısa sürede kucaklamanı nasip etsin. pko var bende 2 sene hiç korunmadık ama hiç böle belirtiler yaşamamıştım belki de beyin oyun oynuyor artık bilmiyorum.. göğüsler biraz daha şişerse çatlıcak gibi hissediyorum ve uçlarında yeşil yeşil damarlar çıktı bir an önce kan testinde ne olucaksa olsun. çok teşekkür ederim haberdar edeceğim
Gebelik mi çıkmadı sonuç mu tam anlamadım canımOvülasyon takibi yaptım bu ay . Reglimin 1.gününden itibaren hesaplarsan 22. Ve 23. Gün yumurtlamayı gördüm . Reglm düzensiz 28-31 gün arası oluyor . En son 2 Ocak’ta Regl oldum .Son günlerde Regl olacak gibi inanılmaz karın ağrısı var bende , kasıklarım çok ağrıyor , karnım taş gibi , aşırı derece de gaz ve akıntım var . Test yaptım pazartesi çıkmadı . Zaten hamile olduğumu düşünmüyorum yarın doktor randevusu aldım umarım kötü bir şey yoktur çünkü ilk defa bu kadar gecikti
Evet pazartsi yapmıştım çıkmadı testte . Bugün kan tahlili verdim bakalım bekliyorum . Geç yumurtlama olduğu için Regl de geç gelecek sanırım ama bu gaz , karın ağrısı beni mahvetti diyebilirim .Gebelik mi çıkmadı sonuç mu tam anlamadım canım
Sonucu yazarmısın canım merak ediyorum :)Evet pazartsi yapmıştım çıkmadı testte . Bugün kan tahlili verdim bakalım bekliyorum . Geç yumurtlama olduğu için Regl de geç gelecek sanırım ama bu gaz , karın ağrısı beni mahvetti diyebilirim .
Tamamdır inşallah güzel sonuçlarla gelirimSonucu yazarmısın canım merak ediyorum :)
Değilmişim canım 0.24 hala daha olmadım olmazsam cumartesi doktora gidicem artıkSonucu yazarmısın canım merak ediyorum :)
Hadi ya belki geç dölleme oluyordur inşallah hamişsindirDeğilmişim canım 0.24 hala daha olmadım olmazsam cumartesi doktora gidicem artık