- Konu Sahibi __TanRIcA__
5 numara çok güzel bayıldım kırmızı ruj herkese yakışmaz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kontes sen niye katılmadın yawrım köfte dudaklarını esirgedin bizdenaçıkcası biraz hayal kırıklığına uğradım.
daha yaratıcı şeyler hayal etmiştim :26:
içlerinde en yaratıcısı 1. numaralı aday gibi geldi bana
oyumu o yüzden kendisine verdim.
herkese başarılar
bu hatuna asabiyet te bi başka oluyo canımmmm ellerine kollarına ve iş gören tüm uzuvlarına sağlık anam emek vermişsin güzel bir yarışma olmuş :76:yorumlara baktımda,herkes farklı beklentilere girmiş,neden kırmızı felan diyen oluyor;
arkadaşlar,bu ruj tanıtımı olucak dedim bangır bangır,egzantrik bi renk beklediyseniz boşuna beklentinizayrıca tonlar çok farklı,herkes kırmızı sürmemiş,tonlamaları ayırt edelim
ayrıca katılan arkadaşlarımızın bazılarında kolaj programı yok,o yüzden bir resim ile değil,farklı farklı pozlarla yarışmışlardır...örnek 3-5-7 gibi...
katılsaydınızda farklı konseptleri görseydik hanımlar,uzaktan konuşmakla olmuyor
katılan ve emek veren bütün arkadaşlarımızı tebrik ediyorum
yorum yapıcaktım tekrar ama banada yorum yapacağına katılsaydın o zman dermisnis acaba ????
yorumunuzu yapmışsınız zaten hanımefendi7 numaranın dudaklara bittim
ama 1 numaraya oyum gitti hem dudak güzelliğine hem emeğine
bu hatuna asabiyet te bi başka oluyo canımmmm ellerine kollarına ve iş gören tüm uzuvlarına sağlık anam emek vermişsin güzel bir yarışma olmuş :76:
kime oy verdiğime gelince dudak farkıyla 7 aldı oyumu pek sexü dudişleri var maşallah