• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bekir Coşkun: Bakanlar Kurulu'nda türbanlı bakan Atatürk’e biraz daha taciz, cumhuriyete biraz daha

Mesela Devlet Bahçeli'nin çocuğunun olmaması birisi tarafından sürekli ağza alınıyor. Devlet Bahçeli'nin de türbanı olduğu için bu kadar özeline karışıyorlar değil mi? Üfff bu türbanlıları hep mağdur ediyorlar yaaaa.

Aile nedir bilmez diyecek kadar bel altı vurmuştu zamanın Başbakanı hatırlıyorum.Yok yani Bilal'i dünyaya getirdiler de noldu ?

İsterse kabul etmesinler bu kafadakilerin hepsi gidipte ggp ye oy vermiyor oy verdikleri parti belli o halde akp ile yola devam.

Yok cnm herkese yer var bu dünyada senin gibi daha eleştirdiği duruma düşmeyi beceremeyecekler de dahil.

Ha belaltı vuran Cumhurbaşkanı ha onu aynı üslupla eleştiren sade bir vatandaş ben yanii.Oleyy be sayın cumhurbaşkanımızla aynı kefeye konmak benim için şereftir :KK70: Çok sağolasın :)

Ha belaltı vuran Cumhurbaşkanı ha onu aynı üslupla eleştiren sade bir vatandaş ben yanii.Oleyy be sayın cumhurbaşkanımızla aynı kefeye konmak benim için şereftir :KK70: Çok sağolasın :)
Rica ederim.böyle samimi yorumlariniza devam dileğiyle..

Herhangi vatandaş devlet büyüğünü eleştirme hakkına sahipse karsilatiririm.

ASASHFGADJKL :D Güzel mantıkmış.

Madem eleştiri ve üslup konusunda cumhurbaşkanıyla eşit durumdaysak. O halde cumhurbaşkanı böyleyken cumhuru da böyle canım. Benzer laflarla cevap bulduğunuzda 'Bu nasıl üslub?' demeyin.

ASASHFGADJKL :KK70: Güzel mantıkmış.

Madem eleştiri ve üslup konusunda cumhurbaşkanıyla eşit durumdaysak. O halde cumhurbaşkanı böyleyken cumhuru da böyle canım. Benzer laflarla cevap bulduğunuzda 'Bu nasıl üslub?' demeyin.
Cumhurbaskani da bir insan ki sürekli ailesini dilinizden düşürmuyorsunuz bence lafı gereğince söylenmiş ama eleştiren şahıs eleştirdiği duruma düşmüş ona göre o yorum.

Bu hassasiyeti herkese (bu mecrada pek alışık değiliz ) göstermeniz dileğiyle.
Ama ''aslında öyle demek istemedi bunu ima etti '' demece yok.
Garanti vermem bilalin ne gereği vardı yorumları vb çok buralarda..insanın hasas olası varsa da olamıyor.başka kim icin var söyleyin.

Back
X