• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beki İkala Erikli - Meleklerle Yaşamak

mimozam

K a R m A ş ı K.....
Kayıtlı Üye
26 Aralık 2006
411
5
96
İstanbul
Selam Kızlar nasılsınız??? Hiç Beki İkala Erikli adını duydunuz mu???? Meleklerle yaşamak kitabını ???? Ben hergün hatırladıkça bir melek kartı seçmeye calışıyorum. Ama henüz hayatıma uygulayabildiğimi söyleyemem .Geçmiş yaşamı şifalandırma çalışmaları dikkatimi çekiyor. Acaba uygulayan var mı aranızda???

ben okudum canım, kitap gerçekten çok hoşuma gitti. orada hani meleklerin yanımızda olduğunu bize hatırlatak ipuçları varya- tüy bulmak- kafayı yemek üzereyim. sürekli ama sürekli tüy görüyorum. 2-3 aydır kitabı okuduğumdan beri hep görüyorum

ben de okudum,kitabı çok sevdim,hatta merak ediyodum tüy görecek miyim diye,çünkü hiç görmüyodum meleklerin bıkraktığı tüyleri,kitaptaki yöntemleri ara ara uyguladım ve ne oldu biliyo musunuz!!işyerinde binanın 4.katında terasta önümden bi şeytan tüyü uçarak geçti :)))) bu da benim şansım herhalde :27:

arkadaşlar lütfen ne isterseniz Allahtan isteyin. meleklerderden değil. öyle bir zaman gelir ki Allahtan istemeyi unutup, meleklerden istersiniz. bu da sizi şirke sürükler.

Son düzenleme:
arkadaşlar lütfen ne isterseniz Allahtan isteyin. meleklerderden değil. öyle bir zaman gelir ki Allahtan istemeyi unutup, meleklerden istersiniz. bu da sizi şirke sürükler.

katılıyorum sana arkadaş...ne isteniyorsa allahtan istenmemeli araya aracı koymaya ne gerek var rabbim demiyormu ben sıze şah damarınızdan bile daha yakınım araya aracı koymak niye?ayrıca melekler tüylü olan haşa hayvana benzetilen varlıklar degillerdir ki onlar yardım ettiklerinde tüy bıraksınlar...bu durum ciddi manada şırke sokar bizi...ben bi arkadasımdan duymustum bu kıtabi okumus banada tavsiye etti kız tuy gördü durdu olacak diye okadar inandırmıstıkı kendini olmasını istedigi şeye ama malesef olmadıda husrana ugradı...gerek yok böyle şeylere sakının arkadaşlar bence

katılıyorum sana arkadaş...ne isteniyorsa allahtan istenmemeli araya aracı koymaya ne gerek var rabbim demiyormu ben sıze şah damarınızdan bile daha yakınım araya aracı koymak niye?ayrıca melekler tüylü olan haşa hayvana benzetilen varlıklar degillerdir ki onlar yardım ettiklerinde tüy bıraksınlar...bu durum ciddi manada şırke sokar bizi...ben bi arkadasımdan duymustum bu kıtabi okumus banada tavsiye etti kız tuy gördü durdu olacak diye okadar inandırmıstıkı kendini olmasını istedigi şeye ama malesef olmadıda husrana ugradı...gerek yok böyle şeylere sakının arkadaşlar bence

ne güzel söylemiş dimi Rabbim, BEN SİZE ŞAH DAMARINIZDAN DAHA YAKINIM..

çok haklısın gercekten sonucta melklerde allahın elcısı onlarda allahtan emır alıyorlar

Okudum..ve değerli vaktimi o kitaba harcadığım için bin pişman oldum..görüp görebileceğiniz en modern insanlardan biriyim(hani herşeyi islamla ilişkilendirmeye çalışan o güruhtan değilim) ancak kitap baştan sona şirk içeriyor..onuda geç bence kadın cidden kafayı yemiş,inanılmaz saçma şeyler var artık okurken gülmeye başladım şaka gibi bir kitap..

Gördüğünüz tüylere gelince :) biz ona "algıda seçicilik" diyoruz ..

Melekler değil size kendilerine yardım edemezler ,melekler kendi iradeleri bulunmayan tamamen Allahın emrinde olan sürekli zikr ile meşgül ruhani varlıklar..yazarı cinler güzel oynatmış :)) bu şeytan çoooook akıllı ya :) ruh çağıranlarla o ruh gelmiş gibi dalga geçmeleri arasında hiç fark yok..

o kitapta bahsedilen Melekler değil Cinlerdir....Allah aşkına ya Kuraının Türekçe Meailini okuup yaşayın dinimizi şöyle şarlatanlara inanmayın...
Kitabın yazarı ağır bir musallat geçiriyor belli ki yanında İnanalarıda hasta edecek....
Meleklerle iletişimde değil,Cinlerle iletişimde...Yazarı kandırmış bizim cinler...

Back