- 14 Eylül 2007
- 565
- 0
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evet canım abin bence bu konuda çok haklı sütten ağzı yanan yoğurdu üfleyerek yermiş.ama buda çözüm değil hayatının sonuna kadar bekar yaşamak heleki erkek için çok daha zor ve yıprandırıcı.kaderinde kısmetinde inşallah güzel yazılar vardır ve mutlu olur....
pısıkolojık olarak yıpranmıs olabılır vede haklıda erkek ıcınde zor bır donemdır
aile huzuru hıcbırseye benzemez tecrubeli olarak yenı bır yuva kurması gereklı ama hemen değil cnku sımdı korkuları var doğaldır bu zaman gectıkce zaten kendıde ıster ama zamana bırakmanız sartt allah yardımcınız olsun[/QUOT
aslında abim kadınlara güven duymuyor ve biz nasıl bunu çözeriz düşüncesindeyiz CADIARZU
evet evlilik bir risk..Riske girmeden hiç bir şey elde edilemez..Ama hele bir de doğru insanı bulduğunuzda evlilik harika bir şey.Arada ufak tefek tartışmalar olsa da (onlar da tadımız tuzumuz) Ben şu an evimin kraliçesiyim mesela..eşim de kralı..:icecream: henüz 5 aylık evliyim.iki insanın birbirini tanıması anca evlenince oluyor..çıkarken erkekleri gerektiği kadar tanıyabilmemiz imkansız..zamanla birbirimizi daha iyi anlayıp ufak tefek pürüzlerin de üstesinden geleceğimiz konusunda umutluyum.Allah tüm bekar arkadaşları hayırlı,kıymet bilen insanlarla karşılaştırsın.. a.s.:1hug:
sağolasın canım ama değişmeyen kimse yok bence hayatta..önemli olan bu değişimlerin iyi yönde olması...mesela sigara içen birinin sigarayı bırakması,bekarken dışarda çapkınlık yaparken evlendikten sonra bu huyundan vazgeçip akşam evine gelmesi..güzel şeyler değil mi bu değişimler?? kişileri çok iyi tartmak lazım.bazıları gerçek yüzünü çok iyi saklıyor,haklısınız.ama bir iki kişi yüzünden hayal kırıklığı yaşadı diye bütün kadınlar için güvensizlik duyulmamalı..kadınlar da güvenmek ister..yani güven veren güven kazanır ve güven alır..Allah hayırlı insanlarla karşılaştırsın diyorum tekrar.Bu zamanlar bir geçiş aşaması olabilir abiniz açsından..biraz zaman verin..sonuçta bir gün aile kurma özlemi olucaktır.a.s.
evlilikte aşk kadar mantıkta önemlidir diye düşünüyorum.ama mantık dendiğinde maddi durum anlaşılıyor nedense hemen..o kişi ile kafaların uyuşup uyuşmadığını ve bir çok konuyu enine boyuna düşünmek,tartmak ta mantık gerektiren şeyledir.aşık oldum evlenicem deyip diğer önemli noktarı göz ardı etmek sonradan oluşacak hayal kırkıklıklarına bile bile lades demek gibi bir şey bence..Abiniz de artık gereken dersi ve almış,tecrubeyi kazanmıştır diye düşünüyorum.Tecrubeler,hayal kırıklıkları hangimizi olgunlaştırmıyor,hangimizi daha güçlü yapmıyor kiyerimseniben
aşık olduğunuz insanla evlenın ama aşıkken evlenmeyın hatalarını göremezssiniz
konu başliyini okuyunca farkli bişeyler bekledim. Pek uymamiş.
Abin bikere tahlisiz bir evlilik yaptı diye ikinciside öyle olmak zorunda değilki. Bu işler şans işidir. Kaderde ne var sa onu yaşar önüne geçemezki
DEDİĞİNİZ DOĞRU AMA BİR ÇOK KİŞİ BUNU ANLAMAZ VE AŞIK OLDUĞUNDA MANTIĞIYLA DEĞİLDE KALBİYLE KARAR VERİR
kesınlıkle çok doğru asık olunca akıl tatıle cıkar dıye bır laf var cokta doğru
zaten ben her zaman ask evliliğni savunuyorum vede nısanlıma asığım,ama
asıksın dıye gözu kor olmamalı.çoğu ınsan zaten asık olduğu ınsanla ılk aslı olan ınsanla evlenmemıstır,evlilik apayrı bırsey dıye dunuyorum askı yasarsın acısını cekersın sevıncını yasarsın ask bıter istersın ulaşamazsın adı ask olurmus ,evliliğin en azından %30'unda mantık olmalı çiftler beyın olarak anlasmalı sevgı ıllakı olmalı yoksa kımse kımseyı cekemez
her insan aynı olmadığı gibi her evlilikte aynı değildir bence..bir kere ilkinde mutsuz olup ikincisinde mutluluğu yakalayn çok insan var.ama tam terside çok var.bence evlilik bir kumardır,şans oyunudur.çünkü insan çok çabuk yeni huylar edinebilen bir canlı olduğu için bir insanı tanımak çok zordur.kısaca ya kazanırsın ya da kaybedersin diye düşünüyorum.....bütün bekarlara bol şanslar hayırlı kısmetler diliyorum...