Hahah kız bu ne
Oo sen cok sanlsin ozamanEvlendin diye bu dertleri çekmek zorunda değilsinben 32 de evlendim ama şükür ne kp ne kv derdi var evlilik gibisi yok bencede hayatımın en huzurlu zamanlarını yaşıyorum mesela bayramda öyle akraba akraba gezemem ben kv annemlere giderim bide teyzesine hop tamam kvlerde canım istediğinde giderim eşim zorlamaz zaten hoş kendi annemede sık sık gitmem evimi pek seviyorum. Eşinle konuştunmu bu durumları bide kaç yaşında evlendin
22 şimdi bana çocuk yaşı gibi geliyor ne kadar küçük evlenmek içinOo sen cok sanlsin ozaman
Boyle davranilmaliki bekarlik ozletilmemeli iste
Benim durum cok vahim koca sulaleyo idare ediyorum bosver bir suru dert 22 de evlendim hayatin baharinda
Evet canim bu devir icin banada cocuk yasi gibi geliyor 22 ..dugun cd lerini izlerken cocuk gelin evlendiriyorlar gibi hissediyorum offff sen en iyisini yapmissin22 şimdi bana çocuk yaşı gibi geliyor ne kadar küçük evlenmek içinbizde 7 sene ev bekledik ama ben genede 25 26 dan önce evlenmezdim hoş eşimle 25 yaşında tanıştım zaten
18 de evlendim çok şükür rabbime eşimi de ailesini de seviyorum o da benim aileme saygı duyuyor çocuklarımızı rabbim başımızdan eksik etmesin şu an 21 yaşındayım çokşükürbinşükürsenibanaverene22 şimdi bana çocuk yaşı gibi geliyor ne kadar küçük evlenmek içinbizde 7 sene ev bekledik ama ben genede 25 26 dan önce evlenmezdim hoş eşimle 25 yaşında tanıştım zaten
Dur madalya takayım18 de evlendim çok şükür rabbime eşimi de ailesini de seviyorum o da benim aileme saygı duyuyor çocuklarımızı rabbim başımızdan eksik etmesin şu an 21 yaşındayım çokşükürbinşükürsenibanaverene
Sozlerinizin herbirine hak veriyorum. Hepsi cok dogru. Iliskim boyunca hep sizin gibi dusundum, sizin gibi hareket ettim. Problemleri buyutmedim, naz kapris yapmadim, " tekmeyi basmak" gibi bi fiili hep cirkin buldum, kisacasi egom yok. Iliskimin hicbir evresinde egoyla hareket etmedim. Allah benim karsima benim gibi birini cikarsin diyecek kadar eminim kendimden.Ben 20 yaşım da üstelik okurken evlendim bir kere bile asla ama asla keşke evlenmeseydim demedim elbette az çok bizimde sorunlarımız oldu ama ne eşimin ailesinden ne de eşimden aman aman bir sıkıntı görmedim şimdi yeri geliyor kendi ailemin yanına gitmek istemediğim zaman lar oluyor ama kayinvalidemi çok özlüyorum. Her evlilik bir değil ve evlendiğin kişide bir değil tabi hayatımın hiç bir döneminde eşim için pesimden koşturayim canım isteyince tekmeyi basayim falan gibi bence korkunç olan şeyleri yapmadım yaklaşık 2 yıllık sevgili+ nişanlı lik surecimiz oldu tekefonunu açmadığım bir zaman bile olmamıştır eğer bir sorun varsa onu çözmeye çalışmak lazım trip atarak yok kapı orda deyip küs mekle bir şey değişmez Allah insanlar a akıl vermiş oturup konuşacak kabiliyette yaratmış iki akıl gönül bir olup evliliğin tadını cikarmaya çalışın, siz evliliği hata olarak görüyor ken zaten düzelme olması çok zor.
Açıkçası ne desem bilemedim size belki ben bu düşüncelere eşim sayesinde sahip oldum iki tarafta birbirine olabildiginin en iyisi davranınca oluyor bazi şeyler. Ben eşim böyle olmasa kendinden önce beni dusunmese ben onun için elimden geleni yapmasam böyle olabilirmiydim bilemiyorum. İnanın her evliligin kendince bir reçetesi oluyor size şöyle yapsaydiniz diyemem ama sunuda bilin ki nişanlılık dönemi dünyanın en zor şeyi aileler olabildiğince gergin oluyor eş adayları da öyle iki tarafta oluruna bakmazsa iplerin kopması çok normal umarım Allah gönlünüze göre verir ...Sozlerinizin herbirine hak veriyorum. Hepsi cok dogru. Iliskim boyunca hep sizin gibi dusundum, sizin gibi hareket ettim. Problemleri buyutmedim, naz kapris yapmadim, " tekmeyi basmak" gibi bi fiili hep cirkin buldum, kisacasi egom yok. Iliskimin hicbir evresinde egoyla hareket etmedim. Allah benim karsima benim gibi birini cikarsin diyecek kadar eminim kendimden.
Fakat bu halim oyle suistimal edildi ki. Cok yiprandim. Butunuyle o da kotuydu diyemem fakat benim uysalligimi " vazgecilmezlik" olarak algiladi. Su an canimin yanisinin verdigi etkiyle bazen ask egodan da besleniyor diyorum. Dogrularim sasiyor. Nasil yasanir bi iliski bilmez haldeyim. Sanki o tekmeyi basan olsaydim boyle olmazdi gibi geliyor. Nisanlanmadan once vazgecilmezlik hissi olmadi onda. Flort donemimde saygiyla giden iliski nisanliliktan sonra cehenneme dondu. Hatamin burda fazla uysal olmamdab kaynaklandigini dusunuyorum hatta ailem de bu kanaatte. Fakat Bende de degisen bisey olmadi nisanlilikta oncesinde de. Ep ayni zeholdum.
Artik dogrularim sasti dedigim gibi. Sanki tekmeyi basan "vazgecebilir" korkusuyla el ustunde tutulur gibi hissediyorum. Sizin fikirlerinizi kendime yakin buldum. Oyle midir sizcede?
Maddi bircok yuk bindi ustumuze bir suru kulfet coktu. Onun ailesinin sorumsuzlugu, bazi kisilerin haddinden fazla "burnunu sokusu" ve benim ailemden de annemin isteksizligi iliskinin kalitesine zarar verdi. Bu sikintilari kulfetleri bende onunla paylastim. Fakat onun gibi saygisizca davranmadim, dusturumu bozmadim,annemi dahi karsima aldim. Saygisizlik cok ayri bisey. Ve hicbirsey bunun nedeni olmamali. Dedigim gibi nisanliligimda "artik benle evleniyor. Vazgecemez" zihniyetinde oldugu icin boyle davrandi. Yanildi.Açıkçası ne desem bilemedim size belki ben bu düşüncelere eşim sayesinde sahip oldum iki tarafta birbirine olabildiginin en iyisi davranınca oluyor bazi şeyler. Ben eşim böyle olmasa kendinden önce beni dusunmese ben onun için elimden geleni yapmasam böyle olabilirmiydim bilemiyorum. İnanın her evliligin kendince bir reçetesi oluyor size şöyle yapsaydiniz diyemem ama sunuda bilin ki nişanlılık dönemi dünyanın en zor şeyi aileler olabildiğince gergin oluyor eş adayları da öyle iki tarafta oluruna bakmazsa iplerin kopması çok normal umarım Allah gönlünüze göre verir ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?