• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bekarlar Kulübü

yok be kalmazsın canım bende üniversite de hiç çalışmadan giriyordumkaydirigubbakcemile3
hem aşkımın sayesinde:asigim: hem de çan eğrisi sayesindekaydirigubbakcemile2 geçiyordum.. kaydirigubbakcemile4

bu arada canım çalıştığın ektör medya basın yayın yazmışsın. meslektaşın olucam sanırım. ben de gezetecilik bölümünde okuyorum evet kalmam kolay ya geçmek bizde yerimseniben

kesinlikle çocukluk hayalimdi gazetecilik deli işi biraz ama seviyorum tabi daha yolun başı birinci sınıfım da ben çömezim yani. ama herşey süper ya dersler falan sürekli gündem takip ediyoruz.

kesinlikle çocukluk hayalimdi gazetecilik deli işi biraz ama seviyorum tabi daha yolun başı birinci sınıfım da ben çömezim yani. ama herşey süper ya dersler falan sürekli gündem takip ediyoruz.

cnm ben çok istiyordum medya bölümünü.. ama muhasebe okumuştum,bütün hayallerim suya düşmüştü aslında ama şans işte oluverdi.. ama memnunum şimdilik. darısı senin de başına... iş hayatına atılınca anlayacaksınkaydirigubbakcemile5

çalıştığın yeri sormayayım da belki söylemek istemezsin hangi departmandasın?

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

canım söylemek isterim de ortam müsait değil.. :icecream:
izleyicilerden gelen istek şikayet gibi işlemlerin raporlanmasını,kanala gelen maillerin cevaplanmasını sağlıyorum. izleyici temsilcisi yani.. :utangac:

haklısın canım zorlukları da var ama komik tipler yüzünden eğlendirebiliyorda. aslında genel olarak medya sektörü durağan değil dinamik bi sektör yorar ama eğlendirir. kolay gelsin canım sana benim de ders yapmam lazım çıkıyoruma.s.

bekarlar evle alakaları olmadığından okul iş derken ya da gezme tozma derdinden uğramıyolar galiba buraya kaydirigubbakcemile3

Back
X