• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bekarlar Kulübü

Sultanlar iyi pazarlarrr Şeniz

Oh bee bekarlık gibisi var mı, şimdi evli olsak, pazar günü kocişler evde olacak, yok kahvaltı hazırla, yok onu yap bunu yap. Hiç uğraşamam :dilcikar: :roflol:

kızlarr beni de alın aranıza ben de bekarım şu pazar gününü elinde kahvesiyle bilgisayar başında geçiren ama bu hafta finalleri başlayacak olan tembel ve bekar türk kızıyım sırnaşık şey sevgilim var ama evliliğe daha çooooooooook uzun yıllar var ben daha kendime bakamıyorum bekarlık en güzeli :lepi:

kızlarr beni de alın aranıza ben de bekarım şu pazar gününü elinde kahvesiyle bilgisayar başında geçiren ama bu hafta finalleri başlayacak olan tembel ve bekar türk kızıyım sırnaşık şey sevgilim var ama evliliğe daha çooooooooook uzun yıllar var ben daha kendime bakamıyorum bekarlık en güzeli :lepi:

hoşgeldin tatlım a.s.yaş kaç? :utangac:

tatlım ben söylemiştim bu kulüb ilk açıldığında ama yine paylaşayım yeni arkadaşlarla.kaydirigubbakcemile3

22 bitti...23'e girdim... :utangac:
86 doğumluyum iştee:kahve:

87Liyim ben de, önümüzdeki ay 22 olacağım kaydirigubbakcemile4

aynen canım aynen, benim de yarın finallerim başlıyor, ama çalışan yok :utangac:

benim yaş 20. tembellikten kalıcam sınıfta yav ama yine de öğrencilik güzel. amaan ne öle yok pazar temizliğiydi çocuklardı kocaydı.ömrümüzün en keyifli yılları işte 20li yaşlar

benim yaş 20. tembellikten kalıcam sınıfta yav ama yine de öğrencilik güzel. amaan ne öle yok pazar temizliğiydi çocuklardı kocaydı.ömrümüzün en keyifli yılları işte 20li yaşlar

yok be kalmazsın canım bende üniversite de hiç çalışmadan giriyordumkaydirigubbakcemile3
hem aşkımın sayesinde:asigim: hem de çan eğrisi sayesindekaydirigubbakcemile2 geçiyordum.. kaydirigubbakcemile4

Back
X