• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bekarlar Kulübü

temeeeeeem balayından dönelim iyice bi yerleşeyim evimin ve düğünümün resimlerini yollıycam inş. dua edin bana olur mu hiç aksilik çıkmasın çok az kaldı sinirler geriliyo çünkü

süper olmuşsundur valla. Artık resimlerinde görücez...KK'nın en güzel yönlerinden biride bu heyecanı sizinle birlikte yaşamak aslında. Sen mutlu olunca bende, sen heyecanlı olunca bende, sen üzülünce bende üzülüyorum...

süper olmuşsundur valla. Artık resimlerinde görücez...KK'nın en güzel yönlerinden biride bu heyecanı sizinle birlikte yaşamak aslında. Sen mutlu olunca bende, sen heyecanlı olunca bende, sen üzülünce bende üzülüyorum...

canımm dua arkadaşım benim güzel dileklerin için Allah razı olsun. Allah sana daha iyisini versin. sizleri çok seviyorum iyi ki varsınız.

kıslar benim pc yi kapatmam lazım sonra görüşürüz olur mu. hayırlı cumalar diliyorum. öptümm Şeniz

o seni almak istiyor da bakalım sen onu almak istiyor musun
çok karışık işler bunlar çooook :delphin:

he yaa bacım karışık valla:delphin:

bende istiyorum aslında ama işte uzağız fln bide pek arayıp sormuyo msne girmediği oluyo kıllanıyorum bende...:delphin: acaba benim sevdiğim kadar o sevmiyomu diye....eski sevgilim hergün arardı....kaç saat konuşurduk günde....:delphin:

bu ne bilim daha rahat davranıyor...ama evlenmek istediğini söyleyende oydu bana...bakalım nasip...şakkıdı

Back
X