• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bekarlar Kulübü

evet öyle olmalı çalışıyodur bende akşam üstü yürüyüşe çıkıyorum ondan görmüyorumdur. teli de var ama kont yok bende de. sultanımmm geldiysen 3 kere vur kaydirigubbakcemile3

2 saat yürürsen tabi kaçırırsın kızı :roflol:
Dumanla anlaşın en iyisi
1396213bzkd8d8bdz.jpg

ayy süpermiş resim kahveden sultana gitsin. napim bacım ya, ama stepe başlıyım diyorum twist and shape alsam mı ki. nerdeyse yürüyüşün 2 katı kalori yakılıyomuş.

Ayyy bilmiyorum canım
Ben de almayı düşünüyordum ama bir süre sonra çok gıcırdıyormuş onlar
Bizim parkta spor aletleri var
Süper bacak çalıştırıyor o alet :1shok:
O kadar spor yaptım,yürüyüş yaptım, hiç bacaklarımın bu kadar çalıştığını hissetmemiştim

Ayyy bilmiyorum canım
Ben de almayı düşünüyordum ama bir süre sonra çok gıcırdıyormuş onlar
Bizim parkta spor aletleri var
Süper bacak çalıştırıyor o alet :1shok:
O kadar spor yaptım,yürüyüş yaptım, hiç bacaklarımın bu kadar çalıştığını hissetmemiştim

ben parkta çok utanıyorum ya herkeş bana bakıyomuş gibime geliyo. araştırdım da makina yağıyla yağlayınca geçiyo diyolar. ne biliyim ya. şööle tv karşısında istediğim gibi giyinerek sporumu yapsam süper olcak. bide bunun üstünde kaç kalori yaktığın kaç adım attığın da yazıyomuş tam benlik. of çok taktım kilolara kafayı kaydirigubbakcemile4

ben parkta çok utanıyorum ya herkeş bana bakıyomuş gibime geliyo. araştırdım da makina yağıyla yağlayınca geçiyo diyolar. ne biliyim ya. şööle tv karşısında istediğim gibi giyinerek sporumu yapsam süper olcak. bide bunun üstünde kaç kalori yaktığın kaç adım attığın da yazıyomuş tam benlik. of çok taktım kilolara kafayı kaydirigubbakcemile4

yaa canım öyle haklısın
ben pek tınlamıyorum insanları
hoppidi hoppidi sporumu yapıyorum :dance:
bir ara kipa.da 49 tl'ydi twist&shape
hala öyle mi acaba
benim sorunum bacaklarda zaten
ama onu alsam annem kızacak
evin önü sahil, sen yürüme, git o kadar para ver alet al diye kaydirigubbakcemile3

selincim hoş geldin
görüşürüz kahvem a.s.

Back
X