- 10 Temmuz 2011
- 1.823
- 0
-
- Konu Sahibi HayatSultan
Bekarlık sultanlık diyen.... evlilik meraklısı olmayan.... amaaannn nasılsa evlenirim ne acelem varki diyen... hayatı sevennn..... herkesi bekliyoruzzzzzz........
birde bu var ya sevgili,sözlü,yada nişanlıysan arkadaşlarına karışılıyor ama bence kopmamak gerek
sinemaya falan yakın arkadaşımla gidiyorum
hatta geçen gün çicekçiden karanfil aldık birbirirmize:)
ya zaten ilişkine dahil edebileceğin arkadaşların 3-5 tanedir yani yakın arkadaşlarındır.onların sana bi yanlışı yoksa neden görüşmeyesin ki..
öyledir tabikide haklısın ama inan bayan arkadaşlarla bile görüşmemi istemiyordu
birde en yakın arkadaşım nasıl görüşmeyeceksin
kıskanç işte kendi kız arkadaşlarına bile karışınca kıskanç oluyosun böylesi ne kadar güzelmiş:)
şimdi ben de çok kıskancım yapı olarak gerek tek çocuk olduğum için gerekse sevdiklerime baya değer verdiğim için baya kıskancım açıkçası ancak belirli arkadaşlar vardır yıllardır tanıdığın,görüşürsün.sevgilin de yanında olur kiimi zaman görüştüğünde.ama eve hapsetmek hiç adil değil.kendileri istediklerini yapsınlar sen evde kös kös otur! olmaz !
olmaz tabiki bende kıskancım zaten kıskanmakta dozunda güzeldir
yoksa işte böylee bekarlık sultanlık:)
haha aynen aynenofisten sizlerle konuşmak akşama yapacak hiçbir planı olmamak
hoşbuldummAramiza hosgeldin canim.. Nasilsin? Atlatabildinmi??
hoşbuldumm
evet atlattım şükür ya zararın neresinden dönsen kardır diye düşünüyorum
her hayırda bir şer her şerdede bir hayır var buna katılıyorum sizler nasılsınız kızlarr:):)
:S sevgilim olduda sanki çok mu plan yaptı şunu yapalım diyee
benimde yok ama büyük ihtimal yine burda olurum yapcak bişey yok:)
Bunu duyduguma cok sevindim tatliim.
Insallah Rabbim hepimizin karsisina helal sut emmis birilerini cikartirda, iyiki ayrilmisiz o iliski yurumedi diye uzerine 3 gobek atariz
haha o zaman akşam burda buluşmak üzere plan yapmak en mantıklısı
inşllah tatlım inşallah hakkımızda hayırlı olanı versin
geçenlerde msj attı sevgin bitti mi diye
hayatıma girme bidaha dedim oda tamam dedi
hiç üzülmedim bile sanki başka biriydi
öyle soguktum tabi zamanla iyice kapanacak sende iyisin canım degil mi
bencede :)
oo hayırlı olsun canım zaten çok üüzlmekle bişey degişmiyor
en iyisi neşeli olmak zaten onda o hüüzn yoksa sende olmasınında bir anlamı yok:) bende neşeliyim
okul bitsin tatile gireyim bende çalışıcam kafam dahada dagılacak eminim:)
kaçta burdayızalırız yiyeceğimizi içeceğimizi giyeriz pijamaları miss
En dogrusu, bence insan her zaman gulmeye devam etmeli, bir bir zaman sonra zaten mutlu olduguna inanmaya baslar
ve uzuntuden eser kalmaz. Benim uzulmem onun yanina kar kalacagina, inadina mutlu olurum beee
siz belirleyin ben uyarım :) cidden şu keyif var mı ya
bekarlık sultanlık :)