- 16 Şubat 2011
- 7.724
- 35
-
- Konu Sahibi HayatSultan
Evet bakalim, yazin ne isteyecekler. Birde kesinlikle altinlarin bende kalmadigini gormelerini istiyorum.
O yuzden ortak bir akrabanin hakemligi en dogrusu.
Altinlari ona veririm, oda benim adima hayir yapar.
Sonucta ben o okuz yuzunden 2 sene calismadim dogru durust.
Hatta bu 2 sene icinde is teklifi bile almistim.
calissaydim eger ortalama her ay 1000 biriktirebilirdim..
Ne kadar zarar etmis oldum siz hesaplayin artik..
evet burdan da tekrar anlıyoruz ki sevdiklerimiz uğruna verdiğimiz ödünler bizi pişmanlıklara sürükleyecek boyutlarda olmamalı.bir kadın için çalışmak en önemli şey bence.
evet burdan da tekrar anlıyoruz ki sevdiklerimiz uğruna verdiğimiz ödünler bizi pişmanlıklara sürükleyecek boyutlarda olmamalı.bir kadın için çalışmak en önemli şey bence.
yyaaa deme öyle ne demek mahçup hissediyorummm... asla asla böyle düşünme....Kesinlikle oyle. Hadi karsindaki insan bunun degerini bilse yine Eyvallah dersin.
Ama gun gelipde sen benim icin ne yaptinki derseee.. iste o zaman cok kotu koyar.
Cunku nankor bir insana ne kadar deger verirsen ve, onun gozu yine dogmazzz.
Arkadaslarimin dugunlerine bile gitmedim. Bir cok insana karsi kendimi mahcup hissediyorum.
Bana en cok koyanda bu :)
yyaaa deme öyle ne demek mahçup hissediyorummm... asla asla böyle düşünme....
evet kesinlikle her iki tarafında kendi sosyal hayatı olmalı... benim yakın arkadaşım nişanlandı ve nişanlandığından beri görüşemniyoruz sebep nişanlısı kafeye gitmesine izin vermiyormuş.. cafede yerler ya adamı.. insan kendini bildikten sonra hişşşş bişey olmaz... ama o bunu kabul etmiş o ne derse o diyooooo
ay napim tatlim. Sen senelerce beraber arkadaslik et. Okuzun teki senin onlarin dugunune bile gitmene izin vermesin.
Ben onun yuzunden bir cok sevdigim kisinin dugunune gidemedim..
Gerci simdi tek tek evlerini ziyarete gidiyorum ama ne bilim ya. Suclu hissediyorum onlara karsi kendimi.
erkekleri bu konuda takdir ediyorum işte.ne yapıp edip arkadaşlıklarını bitirmiyorlar ancak kadınlara gelince sevgilisi çıkma diyince çıkmayıp kız arkadaşlarından uzaklaşıyorlar deli oluyorum en yakın arkadaşımı bu yüzden kaybettim sevgilisi olduğundan beri yüzünü gördüğüm yok tamam anlıyorum ilişkin için bişeylerden feda etmek sana tuhaf gelmiyor iyi de arkadaş o elin telefona da mı gitmiyor aramıyorsun sormuyorsun.neden çünkü sevgilisi her zaman yanında.sana ihtiyacı kalmıyor ki kızın! çok dertliyim ben bu konuda.bi sürü arkadaşım heba oldu ya.şimdi de arkadaşım yok denecek kadar az...
bu durumu anlayacaklarına eminim canım...seni tanıyan kötü olup olmadığını da bilir neden mahçup olasın ki.
Ben de geldim ben de bekarım artık :)))
Gerci en samimi olduklarimla telefondanda olsa gorusmeye devam ettim cok sukur
Amaaa ayrilinca beni seven insanlarin sayisinin daha cok oldugunu anladim. Buda beni mutlu etti.
Hayirlisi bakalim, ben hayatimi toparladim cok sukur. Hersey yolunda, isimde var, arkadasimda var.
Varsin simdilik ask eksik olsun, zaten gelip gecici bir his.Kendimi parayla avutmaya devam insallah!!
Aramiza hosgeldin caniim.
erkekleri bu konuda takdir ediyorum işte.ne yapıp edip arkadaşlıklarını bitirmiyorlar ancak kadınlara gelince sevgilisi çıkma diyince çıkmayıp kız arkadaşlarından uzaklaşıyorlar deli oluyorum en yakın arkadaşımı bu yüzden kaybettim sevgilisi olduğundan beri yüzünü gördüğüm yok tamam anlıyorum ilişkin için bişeylerden feda etmek sana tuhaf gelmiyor iyi de arkadaş o elin telefona da mı gitmiyor aramıyorsun sormuyorsun.neden çünkü sevgilisi her zaman yanında.sana ihtiyacı kalmıyor ki kızın! çok dertliyim ben bu konuda.bi sürü arkadaşım heba oldu ya.şimdi de arkadaşım yok denecek kadar az...
aynen benimde allahtan çalışıyorumda zaman geçiyo yoksa evde olsam arkadaşların keyfini bekleee.....
haha canım benim ya :) her türlü derde deva alışverişkatılıyorum buna.ben çok satışa geldim bu konuda çok hassasım sen en güzelini yapmışsın en azından bağını koparmamışsın
bende geldim bi kahvenizi içelim kızlarrr:)
Hoşbuldummmmm :)
bende geldim bi kahvenizi içelim kızlarrr:)