- 22 Mart 2012
- 472
- 4
-
- Konu Sahibi HayatSultan
hoşbuldukkhoşgeldin hoşgeldin hoşgeldin....
gerçekten bizim niyetimiz ciddi anlamda kötü olmadığı için yani esasen iyi olduğumuz için tutmuyor olmuyor olamıyorben de istiyorum sürünsünler can çekişsinler benim akıttığım yaşlarda boğulsunlar diye ama adamlar keyfini sefasını sürüyor bu durumdan nefret ediyorum !
Canim benim yaa, insallah birdaha kotu seyler yasamazsin.
Daha bir kac gun once isarkadasim, dugun hakkinda biseyler sordu, bende ayrildim dedim.
Hadi ya dedi, hicte belli olmadi halinden. Ben biraz vurdumduymazimdir.
Birde mantikli dusununce o benim hayatimi mahvederdi ya.
Kiskancligi ile bogardi galiba.. disari cikma, bunu giyme, oran buran gozuktu egilince.
Birde kendisi son derece pessimist.. Yok arkadas, kararsizligi icinde bogulsun o.
Hak ediyor. O kim oluyorda Allahin kulunu bu kadar uzebildi, kirdi incitti,
mahcup etti herkese karsi. Oda kirilsin, uzulsun mahcup olsun..
hoşbuldukk
merak ediyorum biz ne zaman bekarlıktan çıkıcazzz
Canim benim ya, benim karsi tarafin suanda ne durumda oldugundan hic bir sekilde haberim yok.
Olmamasi cok daha iyi. Gerci yazin ailesiyle felan mecbur goruscez. O Turkiyede yasiyor bende Hollandada.
Nisanda takilan takilar hala bende. Imam nikahimizda vardi. O altinlara onlara vermek yerine inan hayira vermek icin
elimden gelen herseyi yapicam.
Valla helal sut emmis akli basinda, edepli, namuslu,
Allah korkusu olan, Isi gucu olan. Zeki, yakisikli boyu 175-185 arasinda birini bulursam ben cikabilirim valla
öyle bulursan haber ver ziraaa ben türlerinin tükendiğini düşünüyorumValla helal sut emmis akli basinda, edepli, namuslu,
Allah korkusu olan, Isi gucu olan. Zeki, yakisikli boyu 175-185 arasinda birini bulursam ben cikabilirim valla
hollanda :) yazın ordayım bi sıkıntı olmazsa.ya bence geç bile kalmışsın dağıt ihtiyacı olanlara
bulursak öyle birini sana haber vermeden ortadan kaldırabiliriz saldırabiliriz
öyle bulursan haber ver ziraaa ben türlerinin tükendiğini düşünüyorum
tşekkürlero zaman bu kahve seninde .....allh hayırlısıyla tamamnına erdirir inşallah
bikaç saat sonra sınavım var ama ben...:126:
Turkiyenin hukukuna gore bana dava acip, herseyimi alabilirler sorun bu.
Oraya gidince nikahimizi kiyan hocayi cagircam, Bu hoca ayni zamanda onun babasinin dayisi ve benim annemin dayisi.
O adil davranacaktir. Imam nikahi kiyildiginda yarim kilo altin demistim, nasilsa bu evlendikten sonrada verilebilen bisey diye.
toplam 9 tane bilezik takildi, ne kadar gram eder hic bir fikrim yok.
Hoca varken durumu anlatcaz, sonucta nisani bozan erkek tarafi,
benim gonlumde o altinlarin erkek tarafina gitmesine razi degil.
Onlarin altinlarinada ihtiyacim yok, o yuzden altinlarin insallah hepsini oturdugumuz evin karsisinda yapilan camiye bagislamak istiyorum.
Bir kisminida fakirlere vs. Bakalim tepkileri ne olacak. 9 bilezikde az para degil cunku
Umidinizi kesmeyiiiin, Hiic belli olmaz belki nisanli olup ben onu bulana kadar ayrilir, mutlulugu beraber yakalariz felan diyomusum
Tamam haber veririm
hadi mutluluğu yakalayalım çünkü bizden kaçması zor gibi geldinasıl yani herşeyini alabilir resmi bir hukuk bağınız yok ki.
uuu baya dertlerr dökülmüşşş heyecanlı olmaya başlamış burasıı
Şu anda hayatı öyle bi yaıyorum herşey aynı hiç bi değişklik olmayacak gibi... sağlığım yerinde şükür.. evimde huzurum var şükür.. ama yinede en büyük hayalim mutlu bi evlilik ve anne olmak bu duyguları bu yaşta bile o kadar çok istiyorum ki... evlilik meraklısı olmadım hiç bi zaman ama özeniyorum işte....:123:
Herseyi derken, benim hayira vermek istedigim altinlari kastettim, tabi birde fazladan mahkeme acildigi icin felan onun masraflari benim uzerime kalabilir.
Aynen canim, insanin birde isi gucu olunca, daha cok istiyor yuva kurmayi..
o zaman sonuçları bekleyip görmeliyiz sanırım..