Bekarlar Kahvesi :)

Canim benim ya, benim karsi tarafin suanda ne durumda oldugundan hic bir sekilde haberim yok.
Olmamasi cok daha iyi. Gerci yazin ailesiyle felan mecbur goruscez. O Turkiyede yasiyor bende Hollandada.
Nisanda takilan takilar hala bende. Imam nikahimizda vardi. O altinlara onlara vermek yerine inan hayira vermek icin
elimden gelen herseyi yapicam.

Allahından bul demek herşeyi anlatıyo aslında oda üzülecek çünkü allahın adaleyti şaşmaz.. allah yarına bırakır ama yanına aslaa....

hollanda :) yazın ordayım bi sıkıntı olmazsa.ya bence geç bile kalmışsın dağıt ihtiyacı olanlara

hollanda :) yazın ordayım bi sıkıntı olmazsa.ya bence geç bile kalmışsın dağıt ihtiyacı olanlara

Turkiyenin hukukuna gore bana dava acip, herseyimi alabilirler sorun bu.
Oraya gidince nikahimizi kiyan hocayi cagircam, Bu hoca ayni zamanda onun babasinin dayisi ve benim annemin dayisi.
O adil davranacaktir. Imam nikahi kiyildiginda yarim kilo altin demistim, nasilsa bu evlendikten sonrada verilebilen bisey diye.
toplam 9 tane bilezik takildi, ne kadar gram eder hic bir fikrim yok.
Hoca varken durumu anlatcaz, sonucta nisani bozan erkek tarafi,
benim gonlumde o altinlarin erkek tarafina gitmesine razi degil.
Onlarin altinlarinada ihtiyacim yok, o yuzden altinlarin insallah hepsini oturdugumuz evin karsisinda yapilan camiye bagislamak istiyorum.
Bir kisminida fakirlere vs. Bakalim tepkileri ne olacak. 9 bilezikde az para degil cunku

bulursak öyle birini sana haber vermeden ortadan kaldırabiliriz saldırabiliriz

Umidinizi kesmeyiiiin, Hiic belli olmaz belki nisanli olup ben onu bulana kadar ayrilir, mutlulugu beraber yakalariz felan diyomusum

öyle bulursan haber ver ziraaa ben türlerinin tükendiğini düşünüyorum

Tamam haber veririm

hadi mutluluğu yakalayalım çünkü bizden kaçması zor gibi geldi nasıl yani herşeyini alabilir resmi bir hukuk bağınız yok ki.

Şu anda hayatı öyle bi yaıyorum herşey aynı hiç bi değişklik olmayacak gibi... sağlığım yerinde şükür.. evimde huzurum var şükür.. ama yinede en büyük hayalim mutlu bi evlilik ve anne olmak bu duyguları bu yaşta bile o kadar çok istiyorum ki... evlilik meraklısı olmadım hiç bi zaman ama özeniyorum işte....:123:

Aynen canim, insanin birde isi gucu olunca, daha cok istiyor yuva kurmayi..

o zaman sonuçları bekleyip görmeliyiz sanırım..

Evet bakalim, yazin ne isteyecekler. Birde kesinlikle altinlarin bende kalmadigini gormelerini istiyorum.
O yuzden ortak bir akrabanin hakemligi en dogrusu.
Altinlari ona veririm, oda benim adima hayir yapar.
Sonucta ben o okuz yuzunden 2 sene calismadim dogru durust.
Hatta bu 2 sene icinde is teklifi bile almistim.
calissaydim eger ortalama her ay 1000 € biriktirebilirdim..
Ne kadar zarar etmis oldum siz hesaplayin artik..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…