Bekarlar Kahvesi :)

Ay valla ya, cok yogun bir hafta gecirdim.
Insanin gezesi gelmiyor..
Boyle biri kahvemi felan yapsada ben keyif yapsam..

topigin sahibesi bacımız nerde ya bize kahve yapsada içsek demi:)

Son düzenleme:
"Hayatta yapmak istediklerin kocana hizmet edip günde üç öğün yemeğini yapmaktan, ona çocuklar vermek ve kıçını temizlemekten fazlaysa o zaman sana deli diyorlar."

-Chocolat-

Bu da benden KK'nın bütün bekar ve güzel hatunlarına gelsin... :)

hah söze bak dogru birazda yanlış gibi evlilik benim için artık
kocaman bir hayal sanırım
hayırlısı çıkarsa ne ala çıkmazsada hayırlısı:)

Geldimm geldimm hava çok güzel herkes dışarlarda çok kötü geçti sınavlarım resmen salladım çıktım.. sınav görevlisi de bana diyo ki erken bitirdiniz kontrol ettiniz mi ettim ettim dedim çıktım.. ya napiyimmm çok zordu sorular...

kEŞKE bu güzel havanın tadını çıkarabilseydim.. ama malesef hiç bi planım yok...

siz ne alemdesiniz....
51:

yeni topiğin hayırlı olsun kuzucumm umarım en kısa zamanda başlıktaki tanıma uymaktan kurtulacaksın tüm kalbimle diliyorum bunu

aynen bende plansız yaşadıgım günlere hasretim o huzurlu
günleri bekliyorum
şükür sınavlarım geçti haftaya falan piknige gitcez arkadaşlarla
evde sıkıntı basıyor:)

Son düzenleme:
Icini dok caniim. Migdeme bisey olmaz insallah.

eve gelirken arabamla öndeki araç bi kediye vurdu ben yerde kıvrılan debelenen şeyi poşet zannettim ve yanından geçerken bakayım dedim bakmaz olaydım ! 1-2 mt gittikten sonra sağa çektim çünkü elim ayağım titriyordu gözyaşlarımdan önümü göremez olmuştum sonra eve geldim apartmanın altında park ettim arabamı ama inemedimm tekrar krize girdim ! doğayı katlediyoruz hayvanların yaşam alanını ! eğer onların yerini işgal ediyorsak onları önce barındırmalı yer ayarlamalıyız insan ırkından tiksiniyorum çoğu zaman.yemek yiyemiyorum içim dışıma çıkıyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…