- 16 Şubat 2011
- 7.724
- 35
-
- Konu Sahibi HayatSultan
Evet, nisanlandim ayrildim, beyefendi evlilige hazir degilmis. Pismanliginda bogulur insallah!!
3 ay olacak, beni gorenlerde hep nesen yerine gelmis diyor
2. sınıfım alttan bi tane dersim var..... Hukuk okuyorum Hukukkkk aöf ten tabi...
zaman herşeyin ilacı diye boşa dememişler... bende üç yılık birlktelikten sonra ailesi istemediği için bırakıldım... Allahından buıl dedim yoluma bakıyorum artık...
Rahatım şimdi o ilk günlerdeki gibi zır zır ağlamıyorum en azından
zaman herşeyin ilacı diye boşa dememişler... bende üç yılık birlktelikten sonra ailesi istemediği için bırakıldım... Allahından buıl dedim yoluma bakıyorum artık...
hangi dersler kaldı bakalım :)
hukuk kaldı sadece 2 . sınıftanda tane 11 dersim var... sen ne iş yapıyosunnn
ben çok anlam veremedim zaten ailesinin istemeyişine benide istemzlerse artık... kendileri bilir... Adam gibi adam dediğim adam FOSSSS çıktı...ben de bunu anlayamıyorum.sanki evlendiklerinde aileleriyle yaşayacağız.sen saygılı olduktan sonra karşı taraf ta aynı şekilde, bi aile neden karşı gelir saçma sapan sebeplerle.yazık olan emeğine oluyor.üstüne bir de arkanda sandığın adam uçuveriyor.
Benimde aynı senn gibi hayat ailesi istemedi bitirdim bende 3 yıllık ilişkimi
çook zor atlattım çok ..
Ben oyle fazla zir zirda aglamadim.
Sinirlendikce bedduami ettim, daha once etmis oldugum ellerin kirilsin bedduam tutmus oldugu icin rahat rahat bedduami ettim.
Direk zaten okuldan mezun oldum, simdide isim var gucum var.
Calismama bile izin vermiyordu kiskancligindan.
Insallah her ikiside kopek gibi pisman olurda, bizde onlara guler geceriz
ben çok anlam veremedim zaten ailesinin istemeyişine benide istemzlerse artık... kendileri bilir... Adam gibi adam dediğim adam FOSSSS çıktı...
bende çok zor atlatma dönemindetim ama hayırlısı diyebilmeyi öğrendim artık en azından...
ben çok anlam veremedim zaten ailesinin istemeyişine benide istemzlerse artık... kendileri bilir... Adam gibi adam dediğim adam FOSSSS çıktı...
bende çok zor atlatma dönemindetim ama hayırlısı diyebilmeyi öğrendim artık en azından...
Ben oyle fazla zir zirda aglamadim.
Sinirlendikce bedduami ettim, daha once etmis oldugum ellerin kirilsin bedduam tutmus oldugu icin rahat rahat bedduami ettim.
Direk zaten okuldan mezun oldum, simdide isim var gucum var.
Calismama bile izin vermiyordu kiskancligindan.
Insallah her ikiside kopek gibi pisman olurda, bizde onlara guler geceriz
bana mı mahsus bilmiyorum ama beddua ettim mi benim başıma da kötü şeyler geliyorailem her zaman der bizim bedduamız tutmuyor diye.hakikaten ne intikam alabilirim ne beddua edebilirim.sinir oluyorum boğazlıyasım geliyor
Kurban olsunlar sana, sen onlara inat kendini gelistirmeye devam et. Okulu oku, bitir, koseyi don.
Ev gecindirme konusunda sinif atla. Oda bulsun garip bir kiz, keske Hayati birakmasaydim diye kafasini duvarlara taslara vursun!!
Valla okuzun eli gecen sene haziranda kirildi galiba. Alci felan taktilar adam akilli kaynamadigi icin ameliat olmasi gerekiyordu hala en son ocakta.
Simdi ne halde bilmiyorum ama Subatin sonundada erkekkardesim biriyle kavga ederken sag elinin basparmagini kirdi, onu direk ameliat edip alciya aldilar.
Simdi iyi oldu ama ne bilim, bedduam donup dolasti kardesimdemi tuttu diye dusunmedim degil. Hatta demisti ayrilmadan once
bana beddua etme kardeslerinde var, onlardan cikar diye..
aynen canım hayırlısı herşeyin
Olan emeğine oluyor işte
oyyy benim halimi bi görseydin varya bizim evden ölü çıkmış gibiydi ben sürekli ağlıyodum yatağımdan çıkmıyodum ee doğal olarak evdekilerde benimle birlikte üzülüyodu... artık onları üzmemek annemi üzmemek için topladım kendimi... benimde tek dileğim benim yaşadıklarımı yaşasın başka bişey istemiyorum... gözyaşımın hesabını Rabbim sorsun...
evetttt bende geldim :) bekarus olaraktan
hayırlı olsun topiğimiz