Bekarlar Kahvesi :)

Evet, nisanlandim ayrildim, beyefendi evlilige hazir degilmis. Pismanliginda bogulur insallah!!

3 ay olacak, beni gorenlerde hep nesen yerine gelmis diyor

zaman herşeyin ilacı diye boşa dememişler... bende üç yılık birlktelikten sonra ailesi istemediği için bırakıldım... Allahından buıl dedim yoluma bakıyorum artık...

Rahatım şimdi o ilk günlerdeki gibi zır zır ağlamıyorum en azından

ben de bunu anlayamıyorum.sanki evlendiklerinde aileleriyle yaşayacağız.sen saygılı olduktan sonra karşı taraf ta aynı şekilde, bi aile neden karşı gelir saçma sapan sebeplerle.yazık olan emeğine oluyor.üstüne bir de arkanda sandığın adam uçuveriyor.

Benimde aynı senn gibi hayat ailesi istemedi bitirdim bende 3 yıllık ilişkimi
çook zor atlattım çok ..

Ben oyle fazla zir zirda aglamadim.
Sinirlendikce bedduami ettim, daha once etmis oldugum ellerin kirilsin bedduam tutmus oldugu icin rahat rahat bedduami ettim.
Direk zaten okuldan mezun oldum, simdide isim var gucum var.
Calismama bile izin vermiyordu kiskancligindan.
Insallah her ikiside kopek gibi pisman olurda, bizde onlara guler geceriz

ben çok anlam veremedim zaten ailesinin istemeyişine benide istemzlerse artık... kendileri bilir... Adam gibi adam dediğim adam FOSSSS çıktı...
Benimde aynı senn gibi hayat ailesi istemedi bitirdim bende 3 yıllık ilişkimi
çook zor atlattım çok ..

bende çok zor atlatma dönemindetim ama hayırlısı diyebilmeyi öğrendim artık en azından...

bana mı mahsus bilmiyorum ama beddua ettim mi benim başıma da kötü şeyler geliyor ailem her zaman der bizim bedduamız tutmuyor diye.hakikaten ne intikam alabilirim ne beddua edebilirim.sinir oluyorum boğazlıyasım geliyor

Kurban olsunlar sana, sen onlara inat kendini gelistirmeye devam et. Okulu oku, bitir, koseyi don.
Ev gecindirme konusunda sinif atla. Oda bulsun garip bir kiz, keske Hayati birakmasaydim diye kafasini duvarlara taslara vursun!!

aynen canım hayırlısı herşeyin
Olan emeğine oluyor işte

oyyy benim halimi bi görseydin varya bizim evden ölü çıkmış gibiydi ben sürekli ağlıyodum yatağımdan çıkmıyodum ee doğal olarak evdekilerde benimle birlikte üzülüyodu... artık onları üzmemek annemi üzmemek için topladım kendimi... benimde tek dileğim benim yaşadıklarımı yaşasın başka bişey istemiyorum... gözyaşımın hesabını Rabbim sorsun...

Valla okuzun eli gecen sene haziranda kirildi galiba. Alci felan taktilar adam akilli kaynamadigi icin ameliat olmasi gerekiyordu hala en son ocakta.
Simdi ne halde bilmiyorum ama Subatin sonundada erkekkardesim biriyle kavga ederken sag elinin basparmagini kirdi, onu direk ameliat edip alciya aldilar.
Simdi iyi oldu ama ne bilim, bedduam donup dolasti kardesimdemi tuttu diye dusunmedim degil. Hatta demisti ayrilmadan once
bana beddua etme kardeslerinde var, onlardan cikar diye..

Kurban olsunlar sana, sen onlara inat kendini gelistirmeye devam et. Okulu oku, bitir, koseyi don.
Ev gecindirme konusunda sinif atla. Oda bulsun garip bir kiz, keske Hayati birakmasaydim diye kafasini duvarlara taslara vursun!!

ya ailesi istemeyebilir ve o ailesine karşı gelemz tamam bunu bi nebze anlarım ama en azından bu kadar çirkin bitmemeliydi.... ona yanıyorum tanıdığım adamı hiç tanımamışım...

gerçekten bizim niyetimiz ciddi anlamda kötü olmadığı için yani esasen iyi olduğumuz için tutmuyor olmuyor olamıyor ben de istiyorum sürünsünler can çekişsinler benim akıttığım yaşlarda boğulsunlar diye ama adamlar keyfini sefasını sürüyor bu durumdan nefret ediyorum !

Canim benim yaa, insallah birdaha kotu seyler yasamazsin.
Daha bir kac gun once isarkadasim, dugun hakkinda biseyler sordu, bende ayrildim dedim.
Hadi ya dedi, hicte belli olmadi halinden. Ben biraz vurdumduymazimdir.
Birde mantikli dusununce o benim hayatimi mahvederdi ya.
Kiskancligi ile bogardi galiba.. disari cikma, bunu giyme, oran buran gozuktu egilince.
Birde kendisi son derece pessimist.. Yok arkadas, kararsizligi icinde bogulsun o.
Hak ediyor. O kim oluyorda Allahin kulunu bu kadar uzebildi, kirdi incitti,
mahcup etti herkese karsi. Oda kirilsin, uzulsun mahcup olsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…