- 16 Şubat 2011
- 7.724
- 35
-
- Konu Sahibi HayatSultan
bende varım kızlar bu grupta da ama yasım 20 daha küçügüm ama muhabbet olsun dıye katıldım
yok artık yani halan seni kompklekse sokmaya çalışmış sanırım... az moralini bozulsunda evlensin demiş herhalde...:123:
ben işteyim yoğun bi şkilde çalışıyorum..
sen..
yok ben bekarım canım 21 yaşındayım.. evlilik düşündüğüm birisi yok hayatımda ufuk baya karanlık....
ayni yastayiz hayirlisi olsun ya elbet biri cikar karsina
iyiyiz şükür.... Bekar topluluğumuz bak ne kadar az gördünmü
yo yo yo ufkunu karartma arkadaşım yahu ben de 24 yaşında ve bekarım sanırım evde kalma yolunda hızlı adımlarla ilerliyorum
tek kişilik dev kadroyu sunarım ! celementinejoelahaha
Benide alın aranızaaa
yok be ya ben gayet rahatım... ama bi kaç seneye kadar çevredekiler beni rahat bırakmaz.... hadeee lenn evlen galiiii.... sözleriii
hayırlısı ...
işin garip tarafı bi süre sonra sen rahatsız olmaya başlıyorsun.herkes evleniyor çevrendeben mi garibim demeye başlıyorsun ama hatalı bir evlilik yapmaktansa daha geç karar verip daha kendinden emin bi zamanda evlenmek en mantıklısı.en azından yapamazsak bilinçli bi şekilde evlenmiş ve ayrılmış oluruz.daha evlenmeden ayrıldım yahu cümleye bak
her daim gelecesenn biyurr tatlımmmm... ama bi slm verip kaçmak yok... burda koccaman bekar topluluğu kuracaz ....
yok yok burdayım ben :)
Evlenene kadar ki şimdilik aday adayı bile yok
hakkaten yani cümleye bak.... inşallah çooooookkkk güzel bi evlilik yaparız veeeeeeeee ömür boyu mutlu oluruz... geç olsun... güç olmasıııınnn
evet evet temennimiz bu :)