- 16 Şubat 2011
- 7.724
- 35
-
- Konu Sahibi HayatSultan
- #1.101
Selam kızlar.. bugün çok kötü bi gün geçirdim.. iş yerinde uzun süredir dargın olduğumuz kişi bugün benim odama geldi beni çocuk gibi azarladı yaptığım herşeyi yanlış anlamışım çay almamı bile ona tavır olarak anlamış bana böyle yapamazsın bi derdin varsa bana geleceksin yok öyle yok böyle resmen bana saydı saydı gitti ve ben hiç bişey diyemedim sustum kaldım o odadan çıkınca öyle bi boşaldım ki saatlerdir içimi çeke çeke ağlıyorum.. Hak etmedim böyle bi davranışı herkes duydu bana bağırıdğını ve herkes beni haklı buldu... ama yinede kendimi çok kötü hissediyorum çünkü hiç bişey diyemedim ona bi cvp veremedim.... sadece ağladım o kadar...
yok ya patronum falan değil kendini beğenmişin biri benim huyumdur kimseye ters bişey söyleyemem o bana hakaret etti ama ben sustum varmı böyle bişey ya... iş yerinden çıktım evdeyim ama hala çok kötüyüm...dargın olduğun kişi patron filan değilse sen de saydırsaydın neden seni üzüp çekip gidebiliyor !tamam sakin ol işyerinden çıktın şuan değil mi ?
yok ya patronum falan değil kendini beğenmişin biri benim huyumdur kimseye ters bişey söyleyemem o bana hakaret etti ama ben sustum varmı böyle bişey ya... iş yerinden çıktım evdeyim ama hala çok kötüyüm...
Selam kızlar.. bugün çok kötü bi gün geçirdim.. iş yerinde uzun süredir dargın olduğumuz kişi bugün benim odama geldi beni çocuk gibi azarladı yaptığım herşeyi yanlış anlamışım çay almamı bile ona tavır olarak anlamış bana böyle yapamazsın bi derdin varsa bana geleceksin yok öyle yok böyle resmen bana saydı saydı gitti ve ben hiç bişey diyemedim sustum kaldım o odadan çıkınca öyle bi boşaldım ki saatlerdir içimi çeke çeke ağlıyorum.. Hak etmedim böyle bi davranışı herkes duydu bana bağırıdğını ve herkes beni haklı buldu... ama yinede kendimi çok kötü hissediyorum çünkü hiç bişey diyemedim ona bi cvp veremedim.... sadece ağladım o kadar...
canım yaa şöyle sakin bi müzik aç kendine al kahveni kafanı dinle biraz ben ofisten çıkıyorum eve gidicem gidince konuşalım olur mu ? insanlar kaba düşüncesiz saygısız ağızlarından çıkan nereye gider karşılarındaki insan ne düşünür düşünmüyorlar hiç sen ben gibi insanlar da bu ahlaksızların 2 lafıyla böyle üzülüyoruz kırılıyoruz seni çok iyi anlıyorum ama bunu kendine dert edip üzülme dik dur ki bir daha böyle gevezelik yapmasın
@ Hayatsultan,
Uzulme tatliim.. Bazi insanlar gercekten cok garip..
canım niye vermedin ki cevabını salağın yaaa ? susma niye söylemiyosun dövelimmi bak ben cok sinirlendim s an
ahh ah celik bile evlendi biz hala bekar
Ben geldiiiiiimmmmmm bekarlarımmm,sultanlarımmm
Hosgeldin tatlim..
lakin benim maalesef isim var,
eve gec gelicem
neden sustun canım.keske sen de bırseyler soyleseydin..haklıyken haksız duruma düşmüssün böyleneyse artık o da bır sekilde dogruları anladıgında halledersiniz umarım,üzülme ama
üzülmemek elde değilki be kuzum bugün nasıl ağladığımı görseydin acırdın halime....
canımmm yaa,aglama balımm düzelir hersey üzme kendini..bak orda ki herkes sana hak vermiş o da anlar hata yaptıgını..
slmmm hepinize kızlarrrrr
bişey diyemedim bende işte sustum ona söyleyemediklerim şimdi beynimi kurcalıyo...böyle sayguısız insanlar dünyaya sayıyla mı geldi yoksa türleri devamm mı ediyo ya
sabır de sabırr püüff