Bekarlar Kahvesi :)

ben sorunum ben bi insanla küs kalamam kaldığım zaman yüzüm gülmez... Mutlu olamam ama o eminim bana nispet yapmak için kahkahalr atar....

neden yüzün gülmeyecekmiş,elbette gülecek.terbıyesızlık yapan o..ıkı kısı arasında sorun varsa sakınce konusulur..oyle hakaretle bagırmakla olmaz..senın vicdanın rahat,normal yasantına devam edeceksın..utanması gereken o,üstelik onun icin üzelmeyi de bırak canımm:KK20:

kız sizi alan yaşadı dertlerinide boşadı mest oldu vallahi jesttt olduuuu:KK76::21::KK24::KK24::KK24:

selam canlar hayırlı akşamlar

@hayatım sultanım nasıl oldun bakalım ? trafik fenaydı anca geldim kuzum bana bak eğer bi daha sana öyle çıkışlarda bulunursa sen de cevabını veriyorsun ! illa seviyeni bozman gerekmez altta kalmamak için.kendine yakışır şekilde sustur onu.hem sen kendin için geleceğin için çalışıyorsun o işyerinde.yarın sabah da dimdik gideceksin güzel güzel giyineceksin ve seni öyle güçlü görmek bile ona yetecek de artacak ! :128:

@hayatım sultanım nasıl oldun bakalım ? trafik fenaydı anca geldim kuzum bana bak eğer bi daha sana öyle çıkışlarda bulunursa sen de cevabını veriyorsun ! illa seviyeni bozman gerekmez altta kalmamak için.kendine yakışır şekilde sustur onu.hem sen kendin için geleceğin için çalışıyorsun o işyerinde.yarın sabah da dimdik gideceksin güzel güzel giyineceksin ve seni öyle güçlü görmek bile ona yetecek de artacak ! :128:

ne bilim işte öyle bi anda üstüme gelince bişey diyemedim tutuldum kaldım... eskiden ne güzel geçerdi iş yerinde günler bütün bayan arkadaşlar toplanırdık ama şimdi olmayacak malesf... ama yanlız kalan o olacak...dedim ya bi insanla küs olmak beni acayip geriyo... :18:

Neyse bakalım... senin günün nası geçti ?
:KK19:

:KK9: dogru dedın valla cnm..ben sanki seni tezkereci güzeller arasında gördüm gibi acep karıştırdım mı:26:

evet tatlımm ,asker yolu gözlerimmm :) hayatcım sana gelince neden insanların seni bu kadar üzmesine izin verdin ki o kim ? senden değerlimi özel mi yaratıldı ? umrunda bile olmasın kimse kimseden eksk fazla yaaratılmadı.onada haddini bildireceğin zman gelir hic merak etme

X