- 10 Nisan 2012
- 29
- 0
-
- Konu Sahibi HayatSultan
- #1.061
ay evet aynen öyle yapcambenc ebilerek söylemiştir o kızlara madem çenesi düşük onların sana gelsin diye yapmıştır aman yavrum şuan kafanda düşünce oluşmasına bile gerek yok ...aynen böyle ol
ay evet aynen öyle yapcam
güle güle kızçelerim
teşekkür ederim bebegimmhelal benim hatunuma :13:
teşekkür ederim bebegimm
ne demek birbirimize güç vermemiz lazımnapıyorsun bakalım şuan ben ofisteyim yemek aram ama yemek yemek istemiyor canım
bende ofisteyim aynen ama ben yedim bişeyler..havada cok güzel ama ofis serin üşüdüm
böyle havalarda gezmeyi çok seviyorum ben ama malesef işyerinde pc nin karşısında durmaktan başka birşey yapamıyoruz =)) en iyisi manzara resmi açıp onlara bakmak
aynen yada google earth da takılmakböyle havalarda gezmeyi çok seviyorum ben ama malesef işyerinde pc nin karşısında durmaktan başka birşey yapamıyoruz =)) en iyisi manzara resmi açıp onlara bakmak
afiyet olsun bende aynen ya diyetteyim 1 bucuk aydır 4 kilo verdim kaldımben de yedim şimdi yoksa akşama çok yerdim kilo vermem lazım zaten dobicik gibi oldum
bizim ofis te serin ceket aldım üstüme tam olarak ne iş yapıyordun :26:
afiyet olsun bende aynen ya diyetteyim 1 bucuk aydır 4 kilo verdim kaldım
muhasebe canım sen ?
muhasebe yi de bir ben sevemedim yaa lisede muhasebe okudum ama ne biliyim içim ısınmadı
muhasebe yi de bir ben sevemedim yaa lisede muhasebe okudum ama ne biliyim içim ısınmadı
mali müşavirlik ofisi yani pikaçum aynı sektördeyiz