- 22 Mart 2012
- 472
- 4
-
- Konu Sahibi HayatSultan
- #1.081
bilişim / internet sektöründeyim bende =)) bekarlar kahvesi bölümüne yeni katıldım birazcık konulardan kopuk olabilirim kusuruma bakmazsınız artık =))
yaş kaç bu arada kızlarr :))
Konular cogu zaman birbirinden kopuk zaten, merak etme uyumm saglamak kolay olur..
Yasim 24. Senin?
Bu arada bende pedagog olarak mezun olmama ragmen, hem pedagog olarak, hemde sinifogretmeni olarak calisiyorum
Ve benim en buyuk hobim cocuklara ceza vermek
benimde 26 kızlar mayısta yanii =)) (yaş kompeksine girmeye mi ne başladım acaba)
çocuklardan hiç hoşlanmıyorum hele ki küçük şımarık kız çocukları beni delirtiyor ya
ne zaman evlencez kızlar yaşlar 25 i geçince mi
Ay ben cok severim, cokta komikler..4 yasindaki cocugun boya yaparken mirildandigi sarkiyi duysaniz.
Ay bazilarinin oturup kalkmalari bile komik yaaaaaa. opesim geldi.
ciyak ciyak bağır çağır vıcır vıcır :84: sıyırırım kesin kafayı
ılk ders verdiginde dislerini gostermen lazim.
ılk basladigim gun en az 5 kisiye ceza verdim.
Simdi mum gibiler. Allah nazarlardan saklasin
yakında hepimiz ekk olucaz =)) daha karşıma doğru düzgün biri çıkmadı çirkinmiyim hayır ama nerde bir sorun var bilmiyorum karşıma çıkan insanlar hep sorunlu oluyor
yakında hepimiz ekk olucaz =)) daha karşıma doğru düzgün biri çıkmadı çirkinmiyim hayır ama nerde bir sorun var bilmiyorum karşıma çıkan insanlar hep sorunlu oluyor
şuanda göbeğimden oturmakta güçlük çekiyorum hatta bu satırları yazarken göbeğim bedenime fazla gelip klavyeye taşıyor engel olamıyorum aman tanrımmmmmmmmmmmmmmmmmm :95:
:d noldu kız bebek mi geliyo teyze mi oluyorummm
aman tanrımmmmmmmmmmm olmamalı olamaz olmaz !!! Kızım şakası bile tüylerimi ters döndürüyorçok kilo aldım fena
o zaman napıyoruzzz??? Mekik çekiyoruz günde 10 taneyle başlayıp 20-25-30 derken bakıyoruz ki göbeğimiz puff gitmiş