Bekarlar Kahvesi :)

bilişim / internet sektöründeyim bende =)) bekarlar kahvesi bölümüne yeni katıldım birazcık konulardan kopuk olabilirim kusuruma bakmazsınız artık =))

Konular cogu zaman birbirinden kopuk zaten, merak etme uyumm saglamak kolay olur..

yaş kaç bu arada kızlarr :))

Yasim 24. Senin?

Bu arada bende pedagog olarak mezun olmama ragmen, hem pedagog olarak, hemde sinifogretmeni olarak calisiyorum
Ve benim en buyuk hobim cocuklara ceza vermek

çocuklardan hiç hoşlanmıyorum hele ki küçük şımarık kız çocukları beni delirtiyor ya

benimde 26 kızlar mayısta yanii =)) (yaş kompeksine girmeye mi ne başladım acaba )

Son düzenleme:
yakında hepimiz ekk olucaz =)) daha karşıma doğru düzgün biri çıkmadı çirkinmiyim hayır ama nerde bir sorun var bilmiyorum karşıma çıkan insanlar hep sorunlu oluyor

yakında hepimiz ekk olucaz =)) daha karşıma doğru düzgün biri çıkmadı çirkinmiyim hayır ama nerde bir sorun var bilmiyorum karşıma çıkan insanlar hep sorunlu oluyor

aynen canım aynennnn ama bosver nasip kısmet rabbim hayırlı kişilerle karşılaştırsın da geç olsun önemli değil...

şuanda göbeğimden oturmakta güçlük çekiyorum hatta bu satırları yazarken göbeğim bedenime fazla gelip klavyeye taşıyor engel olamıyorum aman tanrımmmmmmmmmmmmmmmmmm :95:

ben çikolatayı hayatımdam çıkaralı 3-4 ay oldu cok rahatım tatlı krizlerimi kuru kayısı incirle geciştiriyorum öyle yap bebiiişim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…