Bekarlar Kahvesi :)

Ünvde mahallede bir çocuk vardı.Bakışlarıyla rahatsız eder,sürekli sohbet etmeye çalışır..vs.Ben de selam bile vermezdim.Bir gün ünv.den bir erkek arkadaşım kapıya bıraktı , bir gün sonra da bu çocuk yolumu kesti ''Kimdi o yanındaki'' dedi.Ben de ''Seni ilgilendirmez''gibilerinden çemkirdim.Bana ne dese beğenirsiniz?Bir daha yanında bir erkek görim,giderim yanına,bu kız benim sevgilimdi,onla da şunları yaptık derim.Rezil olursun.Sen bizim mahalle kızısın.Hiç bir erkek seni kapına bırakamaz,gerekirse ben bırakırım''dediBen de istediğini diyebilirsin eğer böyle bir dersen rezil olan ben olmam sen olursun.Erkeklerin klasik yalanlarıdır şunla şunu yaptım.Kimse de takmaz.ama olur da sen böyle dersen ben de evet ama o kadar kötüydü kii inanın hatırlamak bile istemiyorum,zaten sorunları da var.Bir şey de olaamadı utancından oturup ağladı.kimseye söyleme,mahallede rezil olurum dedi.Şimdi de kendini temize çıkarmak için iftira atıyor derim asıl o zaman sen görürsün.Demeyeceğimi de düşünme''dedim 2 yıldır beni uzaktan rahatsız eden çocuk inanın bir daha bana bakmadı bile.Kapımın önünden bile geçmedi.Erkeklerin en zayıf noktaları cinsellikleri yahuu

bak bak buda iyiymiş yine açıktan sana söylemiş gidip direk yapmaktansa:)

ben pek takmadım ama yinede canım sıkıldı ya sonuçta iftira yani bunu söyleyince ne geçecek ki eline anlamadım

vay adi vay sen kendini biliyosun canım o seviyesizin oyununa gelme
seni seviyesine çekmeye çalışıyo küfürü basıcam şimdi ya senin gönlün rahatsa boşver o pisligi
attıgı yalanın cezasını burda olmazsa diger tarafta kesin çekecek karaktersiz...

Ben de anlamıyorum nasıl bir egodur bu...Zaten olmuşsa olmuştur.Yaşananı yaşanmamış saymanın anlamı yok ama bunu paylaşmaya ne gerek var?Hadi bir şey olmadı ne diye iftira atıyorsun?Bu tarz insanları insan bile saymıyorum

Son düzenleme:
ayy ne güzelll kendime göree bi sayfaa buldum =)) bekarlık sultanlıkk =))
hoşgeldin canım..aynen aynen valla ne varsa bekarlıkta var kafan rahat. hayatına biri girdi mi hayatındayken ayrı dert cıkınca ayrı dert

bende öyle düşünüyorum tatlım ben kendimi biliyorum o Allahından bulsun diyorum ben onla muhattap olursam bu kez amacına ulaşacak sonuçta yalan olduğu için aramama değmez bile sesini duymaya hele hiç değmez

biz el ele bile tutuşmadık eski sevgilimle ha ama onun karakteride böyle nasıl anlaytmıştır Allah bilir ki hiçbirini yapmadım
kendini kanıtlma havaları yoksa eksik sayacak kendini ya iyiki kurtulmuşsun yat kalk dua ett

bende valla insan olamaz yani. genç bi kıza bu şekilde iftira atabiliyo. bana geleceğini düşünmedi tabi ama çenesi düşüklere söylemiş bana direk anlatmadılar ama imalardan anladım. Allaha havale ediyorum sadece baska bişey yapmaya gerek yok dimi

Bence hiç arama bile.Zaten arasan sanki onu susturmaya çalışıyorsun gibi yansıtır etrafa.Bir şey de diyen olursa ''O ne derse desin ben hiç bir şey yaşanmadığını çok iyi biliyorum ama o oldu diyorsa o kadar kötüymüş ki hafızamdan silinmiş.Hatırlamaya bile gerek görmüyorum demek ki'' dersin.Böylelerine alttan alınca olmuyor.Çemkirince pusuyorlar

takma boşver bu dünyada gülerler belki öyle anlatıp kendilerini yükselttiklerini sanarlar, ama bu dünyanın öbür tarafıda var illaki görücez. Rabbim doğru yoldan ayırmasın kimseyi gerisi vız gelir...sabah ilk duyduğumda çok taktım da şimdi umrumda değil yani kendi kaybetti millet ona baksa bana baksa yeter küçümsemekte istemiyorum ama dış görüntü bile anlatıyo benim nasıl biri onun nasıl biri olduğunu .

haha süper bu cevap evetttt

takmıyorum ki zaten canım sende takma ki ben onu önemsemiyorum bile kendi kaybetti
iyikide olmamış diyorum ama onuda küçümsemiyorum mutlu olsun benden uzakta
biz Rabbimize karşı anlımız ak olsun yeter dışardan bakanların ne dediginin önemi yok
Demir gibi cahili, altın gibi bilginden daha kıymetli yapan şey, ahlâktır.mevlana

Neyse hatunnnlarrr ben işe gideceğim.Anca duş alır hazırlanırım.Kendinize iyi bakın.Olur da pataklanacak biri olur.Lütfen bana da haber verin,Hatta bensiz pataklamayın

benc ebilerek söylemiştir o kızlara madem çenesi düşük onların sana gelsin diye yapmıştır aman yavrum şuan kafanda düşünce oluşmasına bile gerek yok ... aynen böyle ol

çıkkksss olmazzz.İlk pataak bendeen.Bu benim içiinnnnn..Bu keyfiiim içinnnnn....buuuu kahyassıııı içiiinnnnnnn.....içimdeki psikopat tarafımı seviyorum yahuuuu

iyi anlaşacağız senle ama +18 şiddet içeriği nedeniyle yakındır ceza filan yeriz ahaha bu sitede ev hanımları uslu kızlar prim yapıyor kocacıklarının bitaneleri filan haha

iyi de bizim burda bahsettiğimiz şey ciddden dövmeye yönelik bir şiddet değil.Biz laflarımızla döveriiizz o anlamda yani....(Pişşşttt iyi kıvırabildim miiii hııııı)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…