Bekarlar Kahvesi :)

günaydınlar kızlar ya ben bikaç gün girmedim foruma dolmuş burası sayfalar ne çabuk ilerlemiş... akşama burdayım bi aksilik olmazsa:)

günaydın bekarlar Kahvesinin bekar sultanları :KK54::21:bugün hepimiz için güzel bir gün olur inşş.

Aradığınız aşkı bugün bulmanız dileğiyle:123: :KK53:

günaydın bekarlar Kahvesinin bekar sultanları :KK54::21:bugün hepimiz için güzel bir gün olur inşş.

Aradığınız aşkı bugün bulmanız dileğiyle:123: :KK53:

günaydın canımmm:KK19:

ay kızz inşallah olur mu olur dün forumdan öğrendiğim saç şekillerini denedim 2 kez saç yıkadım ama sonra bigudiyle sardım zafere ulaştm güzelim de bugün ay belki aşkımı bulurum :KK16::KK52:

forumun fıstıkları günaydınlar hepinize bazılarımız gece kuşu olmuş :KK53: malum sabahın köründe kalktığım için kalamıyorum sizlerle :KK43: bana da tatil ya benim tatilim nidin yok !

günaydın bütün bekarlara aşk bizi bulacak mı bilmem amam bulursada bi yumruk atasım var hehe:):KK47::KK47::KK47::KK52::KK52:

sabah sabah sinirlerim bozuldu yaa kızlar:KK43:
geçenlerde 1 ay biriyle görüşmüştüm sanırım arkamdan yalan uyduruyo cinsel anlamda yakınlaştık diye :KK43:
ortak arkadaşımız sordu bi yakınlık yasadınız mı diye öyle bişey yok dedi inkar etti ama ben anladım...şimdi o salağı arayıpta laf saymak geliyo içimden ama onun seviyesine düşmek istemiyorum:KK43:

geçenlerde 1 ay biriyle görüşmüştüm sanırım arkamdan yalan uyduruyo cinsel anlamda yakınlaştık diye :KK43:
ortak arkadaşımız sordu bi yakınlık yasadınız mı diye öyle bişey yok dedi inkar etti ama ben anladım...şimdi o salağı arayıpta laf saymak geliyo içimden ama onun seviyesine düşmek istemiyorum:KK43:

Erkekler hayvanlarin onde gideni yaaa..
Sirf hava atmak icin yakinlasma oldu diye uydurmustur.
Allah cezasini verir insallah.
COk uzuldum arkadasim ya..

erkekler erkekler erkekler :KK47: yapmasan da yaptım der hepsi.ben bu kıza sahip oldum hödö hödö moduna girebilmek için.boşver üstelersen haksızsın da aklanmaya çalışıyorsun gibi olur ne uğraşacaksın arkadaşına da söyle ondan bundan duyduğunla bana gelme diye !

Erkekler hayvanlarin onde gideni yaaa..
Sirf hava atmak icin yakinlasma oldu diye uydurmustur.
Allah cezasini verir insallah.
COk uzuldum arkadasim ya..

amin inşallah. olsa da söylese içim yanmaz ama uydurmuş resmen ya pislik şeytan görsün yüzünü arayıp ağzıma geleni saycamda sesini duyunca bile çok sinirlenicem biliyorum bi de pişkin pişkin gülerse ben sinir krizi geçiririm :KK47:

erkekler erkekler erkekler :KK47: yapmasan da yaptım der hepsi.ben bu kıza sahip oldum hödö hödö moduna girebilmek için.boşver üstelersen haksızsın da aklanmaya çalışıyorsun gibi olur ne uğraşacaksın arkadaşına da söyle ondan bundan duyduğunla bana gelme diye !

sahip oldum dememişte ne anlattıysa artık arkadaş direk sizin yakınlaşmanız oldu mu dedi bende valla şok oldum zaten ya Allahım neyden kurtarmış beni Rabbime çok şükür :KK43:pislik yaa şeytan diyo git bas evlerini ne demek yaa iftira atıyo resmen :KK47:

X