- 14 Şubat 2012
- 6.206
- 8.820
- Konu Sahibi HayatSultan
- #1.021
ben varım canım.yeni gördüm seni hosgeldın...
Hoşbulduk...
Ben gece vardiyasına kalıyorum burada, 12'den sabaha kadar filan duruyorum, ondan denk gelmemişizdir
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben varım canım.yeni gördüm seni hosgeldın...
günaydın bekarlar Kahvesinin bekar sultanları bugün hepimiz için güzel bir gün olur inşş.
Aradığınız aşkı bugün bulmanız dileğiyle:123:
günaydın canımmm
ay kızz inşallah olur mu olur dün forumdan öğrendiğim saç şekillerini denedim 2 kez saç yıkadım ama sonra bigudiyle sardım zafere ulaştm güzelim de bugün ay belki aşkımı bulurum
forumun fıstıkları günaydınlar hepinize bazılarımız gece kuşu olmuş malum sabahın köründe kalktığım için kalamıyorum sizlerle bana da tatil ya benim tatilim nidin yok !
günayyyyyyyyyyyyyydınnn fıstıkkk:)
gooodmorninnnngg saçlarımla ilgili konu açtım yardımcı olun bi delilik yapmama engel olun
sabah sabah sinirlerim bozuldu yaa kızlar
geçenlerde 1 ay biriyle görüşmüştüm sanırım arkamdan yalan uyduruyo cinsel anlamda yakınlaştık diye
ortak arkadaşımız sordu bi yakınlık yasadınız mı diye öyle bişey yok dedi inkar etti ama ben anladım...şimdi o salağı arayıpta laf saymak geliyo içimden ama onun seviyesine düşmek istemiyorum
sabah sabah sinirlerim bozuldu yaa kızlar
geçenlerde 1 ay biriyle görüşmüştüm sanırım arkamdan yalan uyduruyo cinsel anlamda yakınlaştık diye
ortak arkadaşımız sordu bi yakınlık yasadınız mı diye öyle bişey yok dedi inkar etti ama ben anladım...şimdi o salağı arayıpta laf saymak geliyo içimden ama onun seviyesine düşmek istemiyorum
bir derdim var!a açtım saçlarımı ne yapacağım ben diye.her an simsiyah olabilir !!!!!!!!!!!!!
Erkekler hayvanlarin onde gideni yaaa..
Sirf hava atmak icin yakinlasma oldu diye uydurmustur.
Allah cezasini verir insallah.
COk uzuldum arkadasim ya..
erkekler erkekler erkekler yapmasan da yaptım der hepsi.ben bu kıza sahip oldum hödö hödö moduna girebilmek için.boşver üstelersen haksızsın da aklanmaya çalışıyorsun gibi olur ne uğraşacaksın arkadaşına da söyle ondan bundan duyduğunla bana gelme diye !
Yaz geliyor, siyaha boyatma, karamel rengi felan daha guzel..
karamel filan yakışmıyor sevmiyorum da ... oldum olası ya kızıl ya siyah.vamp takılıyorum bildim bileli soft olamadım
uzun olsa saçlarım neyse de kısa uzun olsa ışıl ışıl bi karamel olurdu belkim ama sanmıyorum yine de absürd oluyor bende tenim de beyaz makyaj da siyah yapıyorum pek yakışmıyorValla diyecek bir sey birakmadin. Saclarina zarar vermede. Hangi renk olursa olsun