- 13 Ağustos 2011
- 8.451
- 40
-
- Konu Sahibi HayatSultan
bu günlerde sinirlerim tepemde adet mi olucam neee yaaaa
bu günlerde sinirlerim tepemde adet mi olucam neee yaaaa
takma hiçbişeyi kafaya sallaaaaaaaaaaaaa
adetim sinirliyim öküz gibi yemek yiyorum tatlı yiyorum kilo aldıkça alıyorum herkesi boğasım var boğamayınca daha bi delleniyorum yay burcuyum sevgiler
anammmmmmmmmm başaklarla hiç anlaştığım görülmemiştir ama 2 gündür gece gündüz sizleyim ne ayak
başaklarla herkes iyi anlaşır sen ayaksınnn yavru....
yok bee başaklar ayrıntılı incelenmesi gereken insanlar hakikaten fena takıntılara sahipler ben de öyle olduğum için pek anlaşamam ama ben kadınına yeni denk geliyorum erkek normal arkadaşlarımdı hep başaklar fena uyuz ederlerdi aslına bakarsan ben de diyet spor ofis gibi kafamdaki biçok şeyi yarından itibaren düzene koyma adına bugün planlar yaptım ama tutar mı bilmem
Gamzeli ses ver gamzeli.....
biri beni iteklesin duşa girmem gerek
ya ben senin avatarından korkuyommm ne o eli silahlı kadın ....
aman delüüü hasta olcak başka birini bulamadın mı...aaaaaaaa izlenemeni şiddetle tavsiye ederim bu filmi.leon the professionel filmin adı bu kız da ordaki ufaklığı canlandıran (natalie portman) mathilda karakteri.bileğimde adı yazıyor dövme yaptırdım yıllar önce..hastasıyımmmmmmmmmmmmmmmm
Yavaş mı ???
dün ki muhabbet cok hızlıydı da ondan dedim di:44:
adetim sinirliyim öküz gibi yemek yiyorum tatlı yiyorum kilo aldıkça alıyorum herkesi boğasım var boğamayınca daha bi delleniyorum yay burcuyum sevgiler