Bekarlar Kahvesi :)

başımızın üstünde yerin var.... beklerizzzz....
sağ ol cnm bnm.kimseyide başının üstüne çıkarma sonra indirmesi zor oluyor ,bilirsiniz :) başınızın üstünde değilde her zaman yanınızda olurum,ömrüm yettikçe..
nayırrrrrrrrrrrrrrrrr bize getirme en azından bana ama onlara getirirsen benim de canım çeker en iyisi getirme

bacılarım ütü yapıp geliyorumm kek yapan arkadaşş olur valla
yemekten çatlıcam zaten:):)

keklerrr geldiii yavrularrr.yemezseniz bari yanında yatın.

Son düzenleme:
aynen bende boğasım var herkesi bir taraftanda karın boşluğum ve sırtım ağrıyor:26:
bende yay burcuyum sevgi ve saygılar

yandaş sırdaş yoldaş burçtaş felan filan dermişim dünyanın en az bulunan burcu güya ama burda kime kanım kaynasa yay çıkıyor neden gerçek hayatta çıkmıyorsunuz karşıma yahu :26: sabah ben de erkenden işe gideceğim ama duş almaya bile üşeniyorum ofiste bitli bitli kokmak nasıl olurdu acaba

bazıları diyete girecek o yüzden yemesek iyi olurrr...

keklerrr geldiii yavrularrr.yemezseniz bari yanında olunnnn.[/QUOTE]

kekler neyli onu söyle onca havuç tarçın ceviz deme ağzımın dibinin suyunun salyası düşer bi daha klavyem kullanılamaz hale gelir

benim gerçek hayatta ki iki samimi arkadaşımda yay dı çok süper anlaşıyorduk ama ikiside sırtımdan vurdu sonra beni
nerelisin sen ve ne iş yapıyorsun?

bende isterim kek:) uyku gel gel yapıyo daha banyo yapcam püffhhh

Son düzenleme:

benim 5 senelik arkadaşımda yay acayip güzel anlaşıyoruz maşşş

ne çok banyo edecek insan varmış yahuu benimde canım çekti ama hastayım karnım ağrıyor,sırtım ağrıyor bunum tıkalı

keklerrr geldiii yavrularrr.yemezseniz bari yanında olunnnn.

kekler neyli onu söyle onca havuç tarçın ceviz deme ağzımın dibinin suyunun salyası düşer bi daha klavyem kullanılamaz hale gelir [/QUOTE]

tarçınlı ,damla çikolatalı vee çikolata sosluu kekleri bırakıyorum ve kaçıyorum canlar öpüldünüz ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…