Bekarlar Kahvesi :)

neyse çıkayımdaa işlerimi yapayımm:) kib kızlarr hayırlı gecelerrr olsunn

Son düzenleme:
valla halloldu çok da süper oldu ayarlardan kapalıymış ben de diyorum herkes altta çıkıyor tıkla filan diyor ben mi körüm yaptık sen neler yaptın bakalım şekerim

evet çok iyi oldu bu ben de yemek yedim,ütü yaptım öyle evdeydim oyalandım vel hasıl canımm..sen neler yaptın bakalımm..

evet çok iyi oldu bu ben de yemek yedim,ütü yaptım öyle evdeydim oyalandım vel hasıl canımm..sen neler yaptın bakalımm..

uzun zaman sonra ilk defa pazarım bomboştu tamamen bunun şokuyla 10a kadar uyumanın keyfini çıkardım sonra da bütün gün aylak aylak nette takılıp müzik dinleyip kafa dağıttım sonrasında kendime çoooooooook enfes bir yemek hazırladım yedimmmmm kahvemi içtim ortalığı biraz toparladım ve hala nette aylaklık ediyorum duşa girmem gerek o kadar yayıldım ki toplayıp popomu giremiyorum duşa

süpeersinn... bence keyfini bozma..yatarken al dusunu yat ınanılmaz rahat oluyor..ben hep oyle yaparımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…