- 12 Mart 2012
- 1.884
- 5
- Konu Sahibi HayatSultan
aynen bende boğasım var herkesi bir taraftanda karın boşluğum ve sırtım ağrıyor:26:
bende yay burcuyum sevgi ve saygılar
iki başak iki yay
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aynen bende boğasım var herkesi bir taraftanda karın boşluğum ve sırtım ağrıyor:26:
sağ ol cnm bnm.kimseyide başının üstüne çıkarma sonra indirmesi zor oluyor ,bilirsiniz :) başınızın üstünde değilde her zaman yanınızda olurum,ömrüm yettikçe..başımızın üstünde yerin var.... beklerizzzz....
nayırrrrrrrrrrrrrrrrr bize getirme en azından bana ama onlara getirirsen benim de canım çeker en iyisi getirme
bacılarım ütü yapıp geliyorumm kek yapan arkadaşş olur valla
yemekten çatlıcam zaten:):)
bazıları diyete girecek o yüzden yemesek iyi olurrr...sağ ol cnm bnm.kimseyide başının üstüne çıkarma sonra indirmesi zor oluyor ,bilirsiniz :) başınızın üstünde değilde her zaman yanınızda olurum,ömrüm yettikçe..
keklerrr geldiii yavrularrr.yemezseniz bari yanında olunnnn.
bazıları diyete girecek o yüzden yemesek iyi olurrr...
bazıları diyete girecek o yüzden yemesek iyi olurrr...
yandaş sırdaş yoldaş burçtaş felan filan dermişim dünyanın en az bulunan burcu güya ama burda kime kanım kaynasa yay çıkıyor neden gerçek hayatta çıkmıyorsunuz karşıma yahu :26: sabah ben de erkenden işe gideceğim ama duş almaya bile üşeniyorum ofiste bitli bitli kokmak nasıl olurdu acaba
yandaş sırdaş yoldaş burçtaş felan filan dermişim dünyanın en az bulunan burcu güya ama burda kime kanım kaynasa yay çıkıyor neden gerçek hayatta çıkmıyorsunuz karşıma yahu :26: sabah ben de erkenden işe gideceğim ama duş almaya bile üşeniyorum ofiste bitli bitli kokmak nasıl olurdu acaba
bende isterim kek:) uyku gel gel yapıyo daha banyo yapcam püffhhh
keklerrr geldiii yavrularrr.yemezseniz bari yanında olunnnn.
ne çok banyo edecek insan varmış yahuu benimde canım çekti ama hastayım karnım ağrıyor,sırtım ağrıyor bunum tıkalı
haydi iyi geceler kızlar... bu gece 100. sayfa kutlamasını yapın artık temem mi....
haydi iyi geceler kızlar... bu gece 100. sayfa kutlamasını yapın artık temem mi....
erinme kalk yap banyonu mis gibi kokarsın
erinme kalk yap banyonu mis gibi kokarsın