Bekarlar Kahvesi :)

başımızın üstünde yerin var.... beklerizzzz....:KK19:
sağ ol cnm bnm.kimseyide başının üstüne çıkarma sonra indirmesi zor oluyor ,bilirsiniz :) başınızın üstünde değilde her zaman yanınızda olurum,ömrüm yettikçe..
nayırrrrrrrrrrrrrrrrr bize getirme en azından bana ama onlara getirirsen benim de canım çeker en iyisi getirme :KK5:

bacılarım ütü yapıp geliyorumm kek yapan arkadaşş olur valla
yemekten çatlıcam zaten:):):KK51::KK51:

keklerrr geldiii yavrularrr.yemezseniz bari yanında yatın.:KK53::KK54:

Son düzenleme:
:KK9:aynen bende boğasım var herkesi bir taraftanda karın boşluğum ve sırtım ağrıyor:26:
bende yay burcuyum sevgi ve saygılar:KK9:

yandaş sırdaş yoldaş burçtaş felan filan dermişim :KK70: dünyanın en az bulunan burcu güya ama burda kime kanım kaynasa yay çıkıyor neden gerçek hayatta çıkmıyorsunuz karşıma yahu :26: sabah ben de erkenden işe gideceğim ama duş almaya bile üşeniyorum ofiste bitli bitli kokmak nasıl olurdu acaba :KK53:

sağ ol cnm bnm.kimseyide başının üstüne çıkarma sonra indirmesi zor oluyor ,bilirsiniz :) başınızın üstünde değilde her zaman yanınızda olurum,ömrüm yettikçe..

keklerrr geldiii yavrularrr.yemezseniz bari yanında olunnnn.:KK53::KK54:
bazıları diyete girecek o yüzden yemesek iyi olurrr...:KK1:

keklerrr geldiii yavrularrr.yemezseniz bari yanında olunnnn.:KK53::KK54:[/QUOTE]

kekler neyli onu söyle onca havuç tarçın ceviz deme ağzımın dibinin suyunun salyası düşer bi daha klavyem kullanılamaz hale gelir :KK50:

yandaş sırdaş yoldaş burçtaş felan filan dermişim :KK70: dünyanın en az bulunan burcu güya ama burda kime kanım kaynasa yay çıkıyor neden gerçek hayatta çıkmıyorsunuz karşıma yahu :26: sabah ben de erkenden işe gideceğim ama duş almaya bile üşeniyorum ofiste bitli bitli kokmak nasıl olurdu acaba :KK53:

benim gerçek hayatta ki iki samimi arkadaşımda yay dı çok süper anlaşıyorduk ama ikiside sırtımdan vurdu sonra beni :KK5:
nerelisin sen ve ne iş yapıyorsun?

bende isterim kek:) uyku gel gel yapıyo daha banyo yapcam püffhhh:KK37::KK53::KK53::KK53::KK52::KK52:

Son düzenleme:

benim 5 senelik arkadaşımda yay acayip güzel anlaşıyoruz maşşş:nazar::nazar::nazar::nazar:

ne çok banyo edecek insan varmış yahuu benimde canım çekti ama hastayım karnım ağrıyor,sırtım ağrıyor bunum tıkalı:KK31:

keklerrr geldiii yavrularrr.yemezseniz bari yanında olunnnn.:KK53::KK54:

kekler neyli onu söyle onca havuç tarçın ceviz deme ağzımın dibinin suyunun salyası düşer bi daha klavyem kullanılamaz hale gelir :KK50:[/QUOTE]

tarçınlı ,damla çikolatalı vee çikolata sosluu :KK52: kekleri bırakıyorum ve kaçıyorum canlar öpüldünüz ...

X