- 16 Şubat 2011
- 7.724
- 35
-
- Konu Sahibi HayatSultan
- #3.501
Valla ben gayet iyiyim şu günlerde balım..
Askerlik azaldı,169 kaldı cok şükür,hatta simdi konustuk sesi cok ıyı gelıyordu
Ya bır haftadır ellerim soyuluyor pul pul,sence neden olabılır..
Kaşınmıyor,kupkuru ve sert..
Selam kızlaarr
nasılsınız bakalım
kend hayırlı olsun canım, memnun musun işinden
Canım sana mithişşşş bişey önereyim ellerin için... Türk kahvesini bi güzel iç...Sonra telvesinide ellerine sür.. Kese yapar gibi.. Peelign oluyo canım ve bi kaç yaptıktan sonra pamuk gibi oluyo benim elleri görseydin acayip kötüydü.. Ama bu telve olayını yapmaya başladıktan sonra pambıkkk gibim oldu.. Hatta artık yüzümede yapmaya başlayacağım...
kend, hayırlı uğurlu olsun..
huzur ve mutlulukla çalışmayı nasip etsin Rabbim...
darısı diğer arkadaşlarımın başına inşallahh
hiç sevmeme böyle bencil insanları elimden geldigince uzak durmaya çalışıyorumda ama oluyo işte alttan al al insanda doluyo haklısın platonigim
ama sakin ol şöyle sakin bi müzik aç ruhunu dinlendir
hayir, hep kendi der, bencil insanlari sevmem, ben eger bir dersi biliyorsam gidip anlatirim yardim ederim,
bisey biliyosam söylerim, aynen dedigi gibi yaparda, ama bana yaptiklarinin farkinda bile degil..
ben o kadar yemegimi agzima tikistirip alel acele gidiyorum okula, calismamida kesip,
hayir yani, diger arkadasla istedigi kadar calissin bana haberde vermesin benim icin farketmez,
ben onun gibi " aaayy bana niye haber vermediniz bencilsiniz" demem.. cünkü kendim calisirim..
istedigi kadar calissin dersine bisey dedigim yok, ama mesajda sordum " calistin mi" diye,
okula gel bulusalim diyince, dedim herhalde vakit az diye gelip ona göstermemi istiyor,
bu arada bide, "ben gelene kadar su sayfayi ac orda önemli seyler yaziyor " diye saf saf
mesaj attim, bi geldim baktim calismislar..
insan kendini aptal gibi hissetmesinde nasil hissettin
ama bide varki sabretmek daha güzel bişey çünkü her insan sabrı bilmez
Ayettede dedigi gibi "Allah sabredenlerle beraberdir" bu çok güzel
sabır güzelim sabırr...üzülmede hayat bişeylere üzülcek takılı kalcak kadar uzun degil