Bekarlar Kahvesi :)

Canım sana mithişşşş bişey önereyim ellerin için... Türk kahvesini bi güzel iç... Sonra telvesinide ellerine sür.. Kese yapar gibi.. Peelign oluyo canım ve bi kaç yaptıktan sonra pamuk gibi oluyo benim elleri görseydin acayip kötüydü.. Ama bu telve olayını yapmaya başladıktan sonra pambıkkk gibim oldu.. Hatta artık yüzümede yapmaya başlayacağım...

kend, hayırlı uğurlu olsun..

huzur ve mutlulukla çalışmayı nasip etsin Rabbim...

darısı diğer arkadaşlarımın başına inşallahh

Aaa ilk defa duydum bebegim,peki hemen yapayım onu sagolasın:13:
Okumuşsundur,krem süre süre kremler bitti bitecek ama hala aynı pul pul dökülüyor

selam kizlar..
3 gündür cok doluyum.. sürekli sinir bozucu seyler yasiyorum..
anlatmak istiyorum.. belki uzun olacak ama, isteyen okur istemeyende gecebilir..

aksam okuluna gidiyorum biliyorsunuz.. burda bir tanidigim, kendi isi icin birini ariyordu,
tatile veya hasta olup is'e gelemediginde, gelip calisabilecek birini.. bende gecen hafta ve bu hafta,
hem is hem okula gittim.. sinifta bir arkadasimla proje dersi icin, bulusmamiz gerekiyordu..
( yilan hikayesine döndü bu proje dersi ya neyse :) )
arkadasim okullarin bitmesine az kaldi tatile giriyoruz diye, iki hafta önce bulusmamiz lazim dediginde,
" tamda is haftama denk geldi ya.." dedim biraz üzülerek sadece.. arkadasimda mecburuz napalim,
onu bunu düsünemeyiz okul bitiyor dedi.. haklisin dedim..
bu hafta carsamba bulusmaya karar vermistik, ben is'ten cikinca gelip proje icin bulusacaktik,
ve daha sonrada derse girecektim.. arkadasima mesaj attim, saat 3 bucukta bulusalim olurmu diye,
" aaayyy ben tamamen unuttum, isim var benim, sen dosyayi e-maille yolla ben bakicam, aksam bakariz olmazsa"
diye yazdi, isinin ne oldugunu arkadasimi bildigim icin, tahmin ettim ve " önemli degilse sorabilirmiyim ne iisin " diye sordum..
" arkadasimla bulusacaktim, önceden söz vermistim gitmezsem ayip olur, sen dosyayi yolla, olmazsa aksam yaparim, yapariz"
ben dellendim tabi.. is'ten yorgun argin geliyorum, o arada ders icin vakit ayiriyorum, o ise arkadasiyla bulusup lak lak yapacaklar diye,
iptal ediyoruz bulusmamizi.. ona dedim " yanlis anlama ama ben is var diye yorgun argin yinede tamam diyorum, senin arkadasinla
bulusman icin iptal ediyoruz"
" haklisin, ama aksam bulusuruz sen yolla ben yaparim olmazsa" dedi.. en basta böyle haklisin dedi, fakat ben devam edince,
birden celallenmeye basladi, dedimki iste, sen demistin az zamanimiz kaldi diye, bense yorgun olmama ragmen bisey dememistim diye..
" o gün öyle söylemis olabilirim, allah askina platonik, sen gelemiyorum yorgunum deseydin,
ben sanki sana zorla gelmi diyecektim, tabiki bisey demeyecektim"
" o gün öyle diyosun bugün böyle diyosun, nasil hareket edecegimi sasirdim, karar verip ona göre davranmaliyiz dedim"
daha sonrada birden mesaj atti, bulusalim mi 3 bucukta diye, " aksam yapariz " dedim..
aksam okula gittim, zaten yorgun ve sinirliyim, ne ögrendim, 3 saat benim girmedigim ders varmis.. yani bosu bosuna gelmis oldum,
bir allahin kuluda haber vermiyor, ardindan ne oldu, arkadasim okulda yoktu diye aksam gelirmi bilmiyorum diye eve gideyim dedim,
tam mesaj atacaktim, hatlar cekmiyor, ve tam bir gün boyunca o hatli herkesin hatti cekmedi.. haberde veremedim hic bisey..
dedim birazda o dellesin benim girmedigim o ders cok önemli, onun girmesi gerekiyordu haberi yoktu yani
ertesi günü bu konuyu okulda konusamadik cünkü ablamin diploma töreni vardi ve bende ona konsantre olmustum haliyle..

bugün ne oldu, yazili vardi, arkadasima mesaj attim, calistin mi diye, bir saat sonra mesaj geldi, okula gel okulda bulusalim diye yazdi..
su an calisiyorum dedim, " ok " yazdi, ve normalde onun böyle ok demesi tavir almak demektir, bende bundan yola cikarak,
yine tavir alacak diye, " yemegimi yiyip cikicam fazla sürmez " dedim, cevap gelmedi, herhalde alindi dedim..
cünkü kendim calisiyorum ya sucluyum, ona niye söylemiyorum, ona niye göstermiyorum.. oysaki daha bugün calistim 2 saat sadece..
alel acele hazirlandim yemegiimi hizla yedim, okula gittim.. bi gittim, arkadasim fizik dersi icin calisiyor, ona o derstede yazili vardi bugün,
yaninda oturan diger sinif arkadasima sordum, niye calismiyorsunuz diye, dediki " artik aklimiz almiyor" bir daha sordum, ayni cevabi aldim..
onlar bulusup calismislar.. arkadasimda sesli sesli fizik calisirken bende son 15 dakika kalmis actim kitabi bakiyorum, sinirimden kahroldum..
simdi durup kizla tartissam, yazili var moralim iyice bozulur, digeride cok kiskanc, tartisirsak, hosuna gider, ayilir bayilir diye,
dedim platonik dur sakin konusma.. arkadasim benle konusmaya calisti cünkü anladi, konusmayinca ben, o bisey söyleyince,
bende sadece kaslarim catik baktim hic bir sey demeden.. daha sonrada ne yaninda durdum nede konustum, giderken hic bisey demedim..
yazilin nasil gecti diye normalde sorarim mesaj atarim.. atmadimda.. bir yandanda babam beni sinir edip duruyor..
bugün bu anlattiklarimi ablama anlatiyorum, biktim artik diyor senin arkadasinlarindan.. oysaki 2 gündür böyle bahsediyorum..
kaldim öyle doluyum, hic bisey yapamiyorum.. arkadasimla tartisarak, ne oldugunu söyleyerek onu rahatlatip mutlu etmek istemiyorum..
tavirli oldugumu bildigi icin kendi kendine sorup duruyordur ne oldu diye, face'ede bir söz yazdim, onuda okuyunca iyice kendinden süphelenmistir..
hep susuyorsun diyeceksiniz fakat, su proje dersi yüzünden hep alttan almak zorundayim yoksa mezun olma sinavlarini yapamayiz..
gerci benle konussa her an patlayacak gibiyim, pazartesiye kadar sinirimde gecer kesin biliyorum cünkü tekrar o gün görecegim..
biktim bunaldim.. bide bu arkadasim " insanlar cok egoist, insanlar cok böyle, insanlar cok söyle " deyip duran biri.. ama kendi yaptiklarinin farkinda
degil.. bu yüzden aciyorum...cok sinirliyim hala.. :105:

hiç sevmeme böyle bencil insanları elimden geldigince uzak durmaya çalışıyorumda ama oluyo işte alttan al al insanda doluyo haklısın platonigim
ama sakin ol şöyle sakin bi müzik aç ruhunu dinlendir

hiç sevmeme böyle bencil insanları elimden geldigince uzak durmaya çalışıyorumda ama oluyo işte alttan al al insanda doluyo haklısın platonigim
ama sakin ol şöyle sakin bi müzik aç ruhunu dinlendir

hayir, hep kendi der, bencil insanlari sevmem, ben eger bir dersi biliyorsam gidip anlatirim yardim ederim,
bisey biliyosam söylerim, aynen dedigi gibi yaparda, ama bana yaptiklarinin farkinda bile degil..
ben o kadar yemegimi agzima tikistirip alel acele gidiyorum okula, calismamida kesip,
hayir yani, diger arkadasla istedigi kadar calissin bana haberde vermesin benim icin farketmez,
ben onun gibi " aaayy bana niye haber vermediniz bencilsiniz" demem.. cünkü kendim calisirim..
istedigi kadar calissin dersine bisey dedigim yok, ama mesajda sordum " calistin mi" diye,
okula gel bulusalim diyince, dedim herhalde vakit az diye gelip ona göstermemi istiyor,
bu arada bide, "ben gelene kadar su sayfayi ac orda önemli seyler yaziyor " diye saf saf
mesaj attim, bi geldim baktim calismislar..
insan kendini aptal gibi hissetmesinde nasil hissettin

ama bide varki sabretmek daha güzel bişey çünkü her insan sabrı bilmez
Ayettede dedigi gibi "Allah sabredenlerle beraberdir" bu çok güzel
sabır güzelim sabırr...üzülmede hayat bişeylere üzülcek takılı kalcak kadar uzun degil

sen aptal degilsin seni öyle sananalr aptal bence böyle gıcık tiplerle deneniyoruz benceee

Ahh platoniğim... Ben aylardır iş yerindeki arkadaşlarla neler yaşadığımı anlatsam inan sayfalar alır..

Artık bende çok doldum biliyomusun..

Takmamaya çalış desemde sana biliyorum takılıyo çünkü bende çok üzülüyorum insanların bu kadar vurdum duymaz olmalarına....

ufff takmayın deegriniiz bilmeyen insanları sizin kalpleriniz güzel yaa yumuşak yaa
onları boşverin hatta dua edin onlara kalpleri yumuşasın diyee

cok sabirliyim kendcim.. baksana neler yapiyor susuyorum bisey diyemiyorum..
ama icim icimi yiyor su an, cünkü artik yeter yemin ederim..
sirf bu arkadasimda degil, digeride 2 hafta önce resmen beni sinir etti bile bile..
zaten beni cekemiyor ve cok kiskanc, o gün konusuyorduk öyle, ben onlardan yasca büyügüm,
bana abla denmesini sevmiyorum dedim, " sevmiyormusun" diye sordu evet dedim,
sürekli baktim bana saka yapiyormus gibi güyya abla demeye basladi bende gülümsedim gectim,
ama daha sonra mesaj atmistim dersle ilgili bisey sordum, yine sonuna abla diye yazmis..
dellendim yine.. biri öyle yapar, digeri böyle..
yine sustum bisey demedim..

yaa bak biliyorum çok sinir ediyolar seni birikiyo ama inan onları seni üzeneri görmezden gelerek çook mutlu olabilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…