- 27 Mayıs 2010
- 956
- 2
- 30
-
- Konu Sahibi HayatSultan
- #3.341
ne güzel canım uykumu alamıyorum son bir haftadır hiç iyi degil biliriim
merhaba canım nasılsın
merhabaa yeni katılan arkadaşım hoşgeldin liseyi bitirmiş ennn bekar kızımız:))) bizlerde yarışmacı kızlar mı oluyoruz haha:)))
slm kızlar nabersinizz ??
valla daha okullar kapanalı 2 gün oldu bugün tekrar staja başladık . . .ne sıkıcı iş ya mezun oluyorum ama hala staj yapmak zorundayım. çalışmayı da geçtim resmen kullanılıyoruz. hemşire miyiz hizmetçi mi belli değil valla. çok sinirim bozuldu kızlarr
ne sçma bi sistem de okuyoruz yaa...
yoksa topikte en küçük ben miyiiimm:)))))
dertliyim gerçekten ya. oturup kpss çalışmam varken ben hastanede çalışıyorum mecburi olarak. e eve yorgun argı gelince derste çalışılmıyo off offf bitse de kurtulsam artık yaa:))oyy canım ne dertlisin öyle işiniz zor gerçektenn yaa
bnde 17.5 ğum ama 18 diyorum beennkaç yaşındasın sen ben 20 oldum aslında 19.5 ama ben 20 yim hhe
dertliyim gerçekten ya. oturup kpss çalışmam varken ben hastanede çalışıyorum mecburi olarak. e eve yorgun argı gelince derste çalışılmıyo off offf bitse de kurtulsam artık yaa(
bnde 17.5 ğum ama 18 diyorum beenn
busuuuu profilde ki senin resmin sanırım pek şekersin maşallah...
benimd ehemşire arkadaşım varr kız pek dertli çalışma şartları çok agırmış Allah yardımcınız olsun
evet en küçügümüz sensin:))
evet ya ağırr.. bnm babam başta olmak üzere herkes hemşireliği iğne atıp tansiyon ölçmek olarak görüyo ama o kadar basit değil. insanın her durumuyla uğraşmalı hemşire. gerektiğinde haftanın kişisel bakımını bile yapabilmeli.hoş günümüz hemşiresi bunu yapmıyo zaten hemşireliğin küçük görümesni sağlayanda bu insanlar..
okadar degilki basit igne demek bile yalnış ya onu denk getirmekte bi snattır
neyse canım ben çıkmak zorundayım sık sık ugra buraya sohbet edelimmm
eş yok, nişanlı yok, sözlü yok, sevgli yok. hayat bana güzel :)
Kend'immmm canımmm nasılsın,ben iyiyimmmm
bende iim şükür özledim kız seni şekerrr:)))
Ben de özledim tatlımm;foruma ne zaman girsem hic kimse olmuyor,selam yazıyorum biraz beklıyorum sonra cıkıyorum
Evet balımm,tatil başladı çok şükür..
bazen kimse olmuyor kaçak seni:))) e napıyosun tatile girdimi okulun?