Bekarlar Kahvesi :)

Tamda ben yazacaktım bugün topiğe giren olmamış diye... sen nerdeydin canım çok mu hissedildi... allah korusun herkesi ...

antalyadaydım canım...hissettim bayağı başım felan dönüyo sandım...sonradan dedim deprem oluyo..afalladık birden...:KK53::KK53::KK53::KK53: allahım korudu:KK53: çok şükür

antalyadaydım canım...hissettim bayağı başım felan dönüyo sandım...sonradan dedim deprem oluyo..afalladık birden...:KK53::KK53::KK53::KK53: allahım korudu:KK53: çok şükür

geçmiş olsun canım
Selam kızlar nasıl gidiyor hayat, okullar kapandı 1 hafta tatilim var sonra öğrencilerin sorumluluk sınavları var sonrasında da tamamen tatile giriyoruz inşallah :)
Sevgilim de 20 gün sonra izne gelecek az kaldı heyecan başladı :KK9:

geçmiş olsun canım
Selam kızlar nasıl gidiyor hayat, okullar kapandı 1 hafta tatilim var sonra öğrencilerin sorumluluk sınavları var sonrasında da tamamen tatile giriyoruz inşallah :)
Sevgilim de 20 gün sonra izne gelecek az kaldı heyecan başladı :KK9:

selam :)) ne olsun biz tatile girdik gözün aydın diyelim heyecanlısındır demi:)):KK34::KK34:

slm kızlar nabersinizz ??
valla daha okullar kapanalı 2 gün oldu bugün tekrar staja başladık . . .:KK43: ne sıkıcı iş ya mezun oluyorum ama hala staj yapmak zorundayım. çalışmayı da geçtim resmen kullanılıyoruz. hemşire miyiz hizmetçi mi belli değil valla. çok sinirim bozuldu kızlarr :KK47:
ne sçma bi sistem de okuyoruz yaa...

X