Bekarlar Kahvesi :)

Tamda ben yazacaktım bugün topiğe giren olmamış diye... sen nerdeydin canım çok mu hissedildi... allah korusun herkesi ...

antalyadaydım canım...hissettim bayağı başım felan dönüyo sandım...sonradan dedim deprem oluyo..afalladık birden... allahım korudu çok şükür

antalyadaydım canım...hissettim bayağı başım felan dönüyo sandım...sonradan dedim deprem oluyo..afalladık birden... allahım korudu çok şükür

geçmiş olsun canım
Selam kızlar nasıl gidiyor hayat, okullar kapandı 1 hafta tatilim var sonra öğrencilerin sorumluluk sınavları var sonrasında da tamamen tatile giriyoruz inşallah :)
Sevgilim de 20 gün sonra izne gelecek az kaldı heyecan başladı

selam :)) ne olsun biz tatile girdik gözün aydın diyelim heyecanlısındır demi:))

slm kızlar nabersinizz ??
valla daha okullar kapanalı 2 gün oldu bugün tekrar staja başladık . . . ne sıkıcı iş ya mezun oluyorum ama hala staj yapmak zorundayım. çalışmayı da geçtim resmen kullanılıyoruz. hemşire miyiz hizmetçi mi belli değil valla. çok sinirim bozuldu kızlarr
ne sçma bi sistem de okuyoruz yaa...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…