- 24 Mayıs 2023
- 1
- -7
- 28
- Konu Sahibi Haticesu11
Arkadaşlar ben bundan 1 yıl önce bir ilişki içindeydim nişanlandık bu şahısla bu zamana koruduğum bekaretimi istemeden zorla kaybettirdi bana. Şöyle ki bana hep başka yüzünü gösterip bi şey yaşamadığımız halde çok mutlu olduğunu söylüyordu. Ve bu kişi daha çok hep ilişkilerinde cinsellik yaşamış biri. Her neyse biz çok fazla tartışıyorduk işler ciddiye binmişti ama her an beni kaybetmekten korktuğunu söylüyordu. Ve bunu yapmasındaki sebep aklınca bu olursa ondan ayrılamayacagımı sanmasıydı. Ben onunla beraberken bana bir sigara içirmişti ama zorla değildi o konuda zorla içirdi diyemem ama ben o anki modumla aldım içtim gülmeye başladım başım döndü böyle bayılacak gibi oldum. Sonra biz sevişmeye başladık sabah uyandığımda bi şey hatırlamıyordum zaten. Ben anında soğudum. Çünkü bana daha öncesinde ağrı hissediyorum dediğimde bana kızlık zarın esnek çünkü bana yalan söyledin başkasıyla ilişkiye de girmişsin daha önce diye beni manipüle etti ben doğrusunu bildiğim halde yapmadığımı bildiğim halde bi şekilde kendimi ona inandırmaya calısırlen buldum. En son bi muhabbet geçti aramızda ve bana yaklaşık 3 ay sonra falan kendi yaptığını itiraf etti. Sonrasında ben zaten hemen soğudum ama kendisi bırakmayacağımdan çok emindi. Bir anda bıraktım onu ve hemen gidip hpv testleri yaptırdım çünkü korktum daha önce başkalarıyla ilişkiye girmiş biri çünkü. İğrendim kendimden. Allah’a şükür bir şey çıkmadı temiz. Ama içimde hep bir keder var artık. Bunca zaman koruduğum bir şeyi bu şekilde kaybetmek istemezdim çok üzgünüm ve çok pişmanım. Her gün dua ediyorum Allahım umarım affeder. Ve ben namaz kılan kuranında bir kızım nasıl böyle bir gaflete düştüm aklım almıyor. Hiçbir zaman büyük konuşmayın gerçekten ben bununla sınandım. Şimdi sizden öğrenmek istediğim ben diktirmek istiyorum ama bu kesinlikle gelecekte eşimde bunu saklamak istediğim için değil ben kendim bunu eşime güzel bir dille anlatacağım zaten asla saklamam çünkü bu da bir kul hakkıdır. Sadece günaha düşmek istemediğim için harama yeltenmemek için bunu yapmak istiyorum. Ama internette herkes bunun günah olduğunu yazmış ama ben kesinlikle gelecekte bunu saklamayacağım. Sadece dediğim sebepler için. Bu konuda bir bilgisi olan var mi ? Sadece içimi rahatlatmam lazım çünkü eğer günahı varsa yapmayacağım. Ama haram eğilimli olmak istemem şeytandır ya uğraşır bir şey olur korkuyorum. Lütfen bana bu konuda görüşlerinizi yazar mısınız