Bekaretimi diktirmek istiyorum ama saklamak istediğim için değil

Kızlık zarından bahsediyor diye açıklama yapmanız komik geldi. Sizce bunu anlamamış olma ihtimalim var mı? 🫠 Bekaret bir kavramdır, diktirilmez, diktirilen şey dediğiniz gibi kızlık zarıdır. O zarı diktirince de değişen bir şey olmayacak. Bekareti geri gelmeyecek yani, buna vurgu yaptım kendimce.
İİ de konu sahibinin orda bekaret derken kızlık zarından bahsettiği bariz belli ☺

Boş ve saçma bir hikaye şöyle olmuşta böyle olmuş bla bla bla.. maden bu kadar çok günah haram diyordunuz iradenize sahip çıksaydınız siz yanlış yaptığınızı düşündüğünüz şeyi nişanlınızın üstüne atıp bana bunu yaptı diyip kendinizi aklamaya çalışıyorsunuz. Eminimki şimdi diktirseniz ileride evlenirken o adama söylemeyeceksiniz bunu veya bana tecavüz etti ben asla istemedim zorla yaptı diyeceksiniz. Cinsellik çok doğal birşey bu kdarda kafaya takmaya gerek yok. Madem herşey çok günah o sigarayı içerken kendinizdeydiniz olacakları öngörüp içmeseydiniz.

Bence de bekaret gitti. Zaten eninde sonunda kaybedilecek bir şey, artı çoğu kadının kızlık zarı çok ince oluyor hatta hiç kanama olmuyor. İlk cinsel ilişki ister zar yırtılsın ister yırtılmasın bekaretin kaybolması demek. Geri döndürülemez bir şey. Olan olmuştur, insanın önce içi kendi hayatındaki ahlak anlayışı, insanlara canlılara iyi olsun. Kimseye kötülük yapmasın. Asıl günahlar daha başka yerlerde. Kadın bedenine yüklenmenin mantıgı yok.
Kadınlar kendine saygı duymuyor ki en başta. İnançlı biriyse tövbe etmesi yeter. Madem bu kadar pişman, bir daha da tekrarlamaz zaten. Diktirince günahı silinmiyor sonuçta. 🤷🏻‍♀️

Sırf başkalarıyla birlikte olmana engel olsun diye diktirmek çok saçma geldi bana, zaten içinden geliyorsa başka biriyle de birlikte olmak ha olmuşsun ha olmamışsın günahı aynı diye düşünüyorum tabi ''bence''. Önemli olan nefsine hakim olabilmek bu şuna benziyor oruç tutabilmek için ağzımı bantladım çünkü yemek yemekten korkuyordum.

Ilerde evlenecegin kişiye anlatacaksan diktirmene gerek yok zaten adam bakire olmadigini duyunca ya seni birakacak yada devam edecek diktirince ne oluyor onu anlamadim kizlik zarin dikilince sen tekrar kız olmayacaksin ki kınamiyorum Rabbim kimsenin başına vermesin evlenecegin kişiye söyle açık açık ama kabul etse de ilerde sorun yapacaktir bence evlilik o kadar zorki evliligimde neler yaşadim zorluklar anlatsam şaşarsın kız olarak evlendigim halde zor bu evlilik işleri

Benim de muhafazakar arkadaşım yaşadı o diktirmek yerine islamdaki boşlukları araştırmış buna müsade varmış yani evlendiğin kişiye tövbe ettiğin günahı söylemek zorunda değilmişsin:) islam çok hoşgörülü bir din

Yorumları okudum da sanki bekaret yüzünden kadınların öldürüldüğü bir ülkede yaşamıyor gibi tüm kadınlar konu sahibine yüklenmiş. Birincisi bı rahat ol eğer gerçekten senin rizan dışı gerçekleştiyse olay savciliga git. Ikincisi eğer rızan vardiysa da kimseye bir açıklama yapmak zorunda değilsin istemiş yasamissin. Dini olarak kendini rahatsız hissediyorsan da bunun cevabını kendin bulman gerek Allah ile senin aranda olan bişey. Bu toplumda her kesimden erkekler birleşmelerinden övünürken kadın nikah altında bile bir şey yaşadığında ikinci ele çıkmış gibi davranilirken insanların hala seni öyle kabul eden bulunur telkini de çok garip. Konu sahibinin belki sosyal çevresi bu bilinçte erkek içermiyor olabilir mi mesela ? Ben bu konuda geçmişin yeni iliskiye yansıtılmamasindan yanayım. Operasyona girmek de senin kararın güçlü olman kararlarının arkasında durman g
erek.

Konu sahibi kadın bas baya tecavüze uğradığından bahsetmiş, muhtemelen bu ameliyatı bir tür arınma olarak görüyor kendi psikolojisi içinde ve yorumlarda onu bekaretle ilgili fikirlerinden yargılayıp kadının da cinsel hayatı olabilir diyorlar. 🤦‍♀️
Buradaki algısızlığı hiç bir yerde görmedim.

Son düzenleme:
Biran önce evlen sen. Koskoca iradeyi nefsi aklı mantığı o ete baglaman ile nerden tutsan elde kalırsın. Kimse ibadetini de sorgulamıyor vurgulamak zorunda değilsin.

X