çok netSeviş öyleyse.
İyi bir üniversite de mühendislik okuyorum. Ayrıca tıp kazanacak kadarda çok çalışkan bir ogrenciydim fakat her şey bazen en iyisi olmuyor.
banada cok sacma geliyor canım bu bekaret konusu eger isteyerek tutkuyla kendini teslim edecegin birisi varsa neden olmasın :) hem kızlık zarının cinsel ilişkyle bi alakası yok bu sadece türklerin kuruntusu. kız cocukları küçükken mikrop kapmamsı için olan bişey malum erkeklerde byle olamaz cnkü bizimki içe onların organı dışa dogru. niyetini bozmanla alakalı bişey degil. bekaretini ilk kocana bozdurmus olmakla kimse namuslu olmazAsıl siz nasıl kadınlarsiniz anlamıyorum. Hayatta önemli olarak yapiginiz sey evlenmek ve çocuk dogurmak. Yazık be yazık gerçekten acıyorum.insallah ben sizin yaşınıza geldiğim zaman sizin gibi olmam,daha büyük işler yaparım. Adam yada kadın olmayı bacak arasında mı saniyosunuz. Ben dizi yada film izlerken en ufak terbiyesizlige göz yummayan bir insanım. Sizse kimbilir belki zevk bile alıyorsunuz. Bunu yapacam bekaretimi bozacam diye ben bozuluyorum,siz ahlaklit namuslu kalıyorsunuz demi?
Ben bu bekaret konusunun cok abartıldıgını cok ciddiye alındığını düşünüyorum. Ne biliyim evlendiginde kocana ne diyceksin,ya inanmazsa gibi korkakliklar beni çok sinirlendiriyor.peki o zaman ben onun bakir olduğunu nerden bilcem.ama kimse bunun hesabını vermiyor. Bekaretimide bozmayı düşünüyorum.
Siz bazı şeyleri içinize yediremiyorsunuz. Ama bu meseleyi çözecem.
Ve ben asla kariyer yapmak gibi bir düşüncem de yok. Ben onlardan değilim.
17 sayısı dönüyordu, oyle sandım. Kaçsınız 21 mi ?
Yine de yaşınızın küçük olduğunu düşünüyorum aklınızdakileri savunma şeklinizle..
Ben bu bekaret konusunun cok abartıldıgını cok ciddiye alındığını düşünüyorum. Ne biliyim evlendiginde kocana ne diyceksin,ya inanmazsa gibi korkakliklar beni çok sinirlendiriyor.peki o zaman ben onun bakir olduğunu nerden bilcem.ama kimse bunun hesabını vermiyor. Bekaretimide bozmayı düşünüyorum.
Asıl siz nasıl kadınlarsiniz anlamıyorum. Hayatta önemli olarak yapiginiz sey evlenmek ve çocuk dogurmak. Yazık be yazık gerçekten acıyorum.insallah ben sizin yaşınıza geldiğim zaman sizin gibi olmam,daha büyük işler yaparım. Adam yada kadın olmayı bacak arasında mı saniyosunuz. Ben dizi yada film izlerken en ufak terbiyesizlige göz yummayan bir insanım. Sizse kimbilir belki zevk bile alıyorsunuz. Bunu yapacam bekaretimi bozacam diye ben bozuluyorum,siz ahlaklit namuslu kalıyorsunuz demi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?