Bekaretimi bozmak istiyorum

Büyük işler yapacakmış! ondan bekaretimi bozacam diye konu açıyorsun git adam ol akranların gibi oku. Bir icat yap bilim adamı felan ol ondan sonra.. burda derdine düştüğün şey zaten zeka seviyenin altında olduğunu gösteriyor aslında sana yazılacak birşey yok..

İyi bir üniversite de mühendislik okuyorum. Ayrıca tıp kazanacak kadarda çok çalışkan bir ogrenciydim fakat her şey bazen en iyisi olmuyor.

Kariyer yapmak sacma geliyorsa neden muhendislik okuyorsun ki, okuma. Evlen cocuk falan dogur.

Belki de kariyer yapmak isteyen baska bir universite adayi milim farkla,o puanla o universiteye sen yerlestigin icin acikta kaldi...

Kariyer sacma diyorsun,muhendislik okuyoraun -dogruysa- ... Bu nasil is???

banada cok sacma geliyor canım bu bekaret konusu eger isteyerek tutkuyla kendini teslim edecegin birisi varsa neden olmasın :) hem kızlık zarının cinsel ilişkyle bi alakası yok bu sadece türklerin kuruntusu. kız cocukları küçükken mikrop kapmamsı için olan bişey malum erkeklerde byle olamaz cnkü bizimki içe onların organı dışa dogru. niyetini bozmanla alakalı bişey degil. bekaretini ilk kocana bozdurmus olmakla kimse namuslu olmaz

bu ne cirkin bi genelleme ya !

haddinizi asmadan anlatin derdinizi, probleminiz bekaretiniz mi bekaretine onem veren diger bayanlar mi. elestiri hakaret boyutunu almaya devam ederse misliyle karsiligini alirsiniz .

bu ne cirkin bi genelleme ya !

haddinizi asmadan anlatin derdinizi, probleminiz bekaretiniz mi bekaretine onem veren diger bayanlar mi. elestiri hakaret boyutunu almaya devam ederse misliyle karsiligini alirsiniz .

Eeeeeee?

Napabiliriz bebişim, adam mı bulalım sana? Mühendislik okuyormuşsun orada erkek nüfusu da bol, illa bulursun bi gönüllü.

Tövbe estağfurullah ya neler dedirtiyorlar adama.

sen niye herkesi küçümseyip aşalıyosun durduk yere niye bu kadar agrasifsin onu anlmadımn.
bizim gibi evlenip çocuk yapma meraklısı değilsin, kariyer yapmakta saçma.. eee derdin ne o zaman sadece bekaretini bozmakmı boz bizene kamuoyu yoklamasımı yapıyosun. bozunca zaten rahatlarsın kariyer yapamayada evlenmeyede ihtiyacın kalmaz mutlu mesut yaşarsın
ayrıca yaşına 17 deyipdurmayın 18 yaşındamış kız

Benim icin dogru olan erkegin de kadinin da bozmamasi.Dedigim gibi benim icin ve inancim geregi. Ama günümüzde kadinin üstündeki anlamsiz baskiyi ve erkegìn bakirliginin alay konusu bile olmasi beni benden alir. Sinir olurum. Haramsa onlara da haram. Diger mesajinda sizin gibi olmak istemiyorum demissin. Umarim olmazsin benim gibi o zaman. Sen büyük isler başar. Ama bunu yaparken tanimadigin insanlari kücük görmeyi birak

Hayatta büyük işler yapmış, büyük başarılara imza atmış kadınlar evlenmeden bakireliğini bozan kadınlar, oturup evde çocuk büyüten ev kadınları da bakireliği önem verenler mi? Kaldı ki aşağıladğıdın ev kadınları (hani onlar büyük işler yapmıyor, büyük iş yapmak bir fabrikada müdür, yönetici, CEO olmak ya tabi) bu dünyadaki en önemli işi yapan kadınlardır.

Bu hayatta çok çok iyi işler yapmış, başarılara imza atmış ve dini gereği bekarete önem veren kadınlarda inanamayacağın kadar çok, bekaret başarı da bir baz değil be yavrum hem bakire kalıp hem de iyi bir kariyer, iyi bir evlilik hem de çocukta yapabilirsin. Esas başarı da budur.

Haa birşey daha aklını bekaretle bozanlara kızıyorsun ama senin de farkın yok. Çok takmışsın bacak arana, biraz kafana tak ve entel olacam, bekarette neymişş yeaaa ben akıllıyım, iyi bir okulda okuyorum mühendis oliciiim, sen de kimsin heey ev kadını falan triplerine girme. Tamam ergenlikten yeni çıktın ama yapma, şşşşşhh itiraz yok yapma...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…