herkese merhaba. yaklaşık 1 yıldır burada konular okuyorum fakat soru sormaya ihtiyaç duymadığım için üye olmadım. soru sormak için az önce üye oldum lütfen yardımcı olun. 15 yaşındayım. regl dönemlerimden sonra (özellikle pedimi sık sık değiştirmediysem) çok fazla kaşıntım olur. reglim dün bitti yani bugün en çok kaşındığı gün. ben bugün kaşırken hafif bir sızı hissettim ve kiloduma baktığımda kan vardı. anneme söylemeye çekiniyorum. bekaretim bozulmuş mudur? birazcık tedirgin oldum. yaşım küçük pek bir bilgim yok. lütfen yardımcı olun güzel anneler.
teşekür ederim içimi rahatlattınız.Tatlım yaşın daha çok küçükmüş. Kaşımakla beraket bozulmaz buna emin ol. Belki kaşırken tahriş etmiş olabilirsin.
çok teşekkür ederim, çok saolun. öyle şeyler yapacak bir kız değilim :))canım endişe etme kaşımayla gidecek birşey değil o merak etme :) valla 15 yaşındayım kısmını okuduktan sonra inşallah " erkek arkadaşımla bişiler yaşarken" şeklinde mesajın devamı gelmez diyordum :) ayrıca acı çekmemişsin ufacık bir kanama olmuş bişi olmaz şimdiden böyle şeyleri düşünme olurmu :)
çok fazla kaşıntım oluyor haklısınuz gitmeliyim. teşekkür ederim bu arada :)Adet kanıdır,kaşıntıda mantardır,en kısa zamanda doktora gidin.
Bittiği gün kaşıntı olması garip bir durum mantar olabilirsin annenden çekinme canım doktora bir görün bakalımherkese merhaba. yaklaşık 1 yıldır burada konular okuyorum fakat soru sormaya ihtiyaç duymadığım için üye olmadım. soru sormak için az önce üye oldum lütfen yardımcı olun. 15 yaşındayım. regl dönemlerimden sonra (özellikle pedimi sık sık değiştirmediysem) çok fazla kaşıntım olur. reglim dün bitti yani bugün en çok kaşındığı gün. ben bugün kaşırken hafif bir sızı hissettim ve kiloduma baktığımda kan vardı. anneme söylemeye çekiniyorum. bekaretim bozulmuş mudur? birazcık tedirgin oldum. yaşım küçük pek bir bilgim yok. lütfen yardımcı olun güzel anneler.
teşekkür ederim deri yırtılması sıkıntı yaratır mı doktora falan gitmelimiyim?Kaşıntıdan kaynaklı deride yırtılma olmuş olabilir
Bide adetinin ertesi günü adet kanı da olabilir
teşekkür ederim, rahatladım :)Tahriş olmuştur canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?