- 2 Temmuz 2013
- 3.797
- 8.094
Benim gozlemledigim bir sey var.bekarken boyle genis( bu kelimeyi kullanmayi hic sevmem) kaşar erkekler eslerinin istiridye gibi dunyaya kapalı olmasini istiyorlar.o yuzden bence kizlar kasar ve bu tarz eski iliskilerini sevgilisine ovunerek anlatan erkeklerden uzak durmalı
Ve benim ondan öncemin olmadığını bildiği halde bana güvensizlik duyması beni çok yaraladı
Numaramı değiştirdiğim için sosyal medyadan attı. "Düşüncesizlik ettim, cahilce konuştum özür dilerim." Özür dileyince konunun kapanacağını sanıyo. Gerçi ben alıştırdım onu bu duruma büyük hata bende.Naptın kizz mesaj attı mi o sivrisinek?
Yap-ma-dım. Ne onunla ne başkasıyla bir şey yaşamadım. Evet 5 yılımı ona adadım. Fakat o beni aldattı,benden önce başkalarıyla birlikte oldu. Sadece bana mi özelmiş bu namus? Erkeklerin namusu yok mu???5 yilini ona adadiysan kimseyle birlikte tabiki olmayacaksin herseyden once bi kizin namusu onemlidir yapmissin yapmamissin bilmem valla ama zihniyet degil burda onemli olan namus
Valla o kafayla yasarsan basina neler neler gelir erkekte bekaret diye birsey yoktur ama kadinda vardir Allah ona ozel yaratmis sana ozel yaratmis sen bilirsinYap-ma-dım. Ne onunla ne başkasıyla bir şey yaşamadım. Evet 5 yılımı ona adadım. Fakat o beni aldattı,benden önce başkalarıyla birlikte oldu. Sadece bana mi özelmiş bu namus? Erkeklerin namusu yok mu???
Valla o kafayla yasarsan basina neler neler gelir erkekte bekaret diye birsey yoktur ama kadinda vardir Allah ona ozel yaratmis sana ozel yaratmis sen bilirsin
Valla o kafayla yasarsan basina neler neler gelir erkekte bekaret diye birsey yoktur ama kadinda vardir Allah ona ozel yaratmis sana ozel yaratmis sen bilirsin
Akademisyen misiniz? Şaka olsun...
Sadece anlasilmiyor : (((Valla o kafayla yasarsan basina neler neler gelir erkekte bekaret diye birsey yoktur ama kadinda vardir Allah ona ozel yaratmis sana ozel yaratmis sen bilirsin
siz bayan msnz sanki erkek ağzıyla yazılmuş madem allahım yaratıcıValla o kafayla yasarsan basina neler neler gelir erkekte bekaret diye birsey yoktur ama kadinda vardir Allah ona ozel yaratmis sana ozel yaratmis sen bilirsin
Yap-ma-dım. Ne onunla ne başkasıyla bir şey yaşamadım. Evet 5 yılımı ona adadım. Fakat o beni aldattı,benden önce başkalarıyla birlikte oldu. Sadece bana mi özelmiş bu namus? Erkeklerin namusu yok mu???