Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ne kadar doğru bi yaklaşım tebrik ediyorum sizi,bişi dicem durup dururken neden şu ilk gece , kızlık zarı falan konuşulur? yok esnekmi yok darmi falan. . Ayrıca kendinizden eminseniz ne diye bu konuyu açar birde trip atarsınız? ?
Evrim teorisine demedim, senin dinine dedim. Komik duruma düşen kim gayet belli.Evrim teorisi bir din değil ki! Biraz okuma yapınız konuyla ilgili, karşı çıktığınız konunun içeriğini bilin ki ortamlarda komik duruma düşmeyin.
esnek de olabilir tabi iyi tarafından düşünürsek ama test banko
Yav lutfen dogru duzgun konusalim edebiyat yapmaya gerek yok bu is sadece kizda var ha erkege ozgurluk demiyorum onunda dikkatli olmasi gerekiyorErkeklerde yok mu? Pardon ama bakirelik olayi aslında hem erkek hem kadın icin gecerli, ama bizim akıllı erkekler ve onlara uyan kadınlar olayı öyle bir çeviriyor ki, sanki tek kadınlara özelmis gibi. Iyi ki bi kanama olayı var yoksa bakalım kontrol edebilmek için hangi sapıklığa baş vurulacakti
Ben degilim de sen kendini oyle zannediyordun herhalde senin kafayi merak ediyorum vallaBen sana diyeyim tabi ki değil, zaten bu kafayla öyleyse vay ülkenin haline.
Yok ben profesorum ne alaka ??? dogrulari soyledim diye zorunuza gitmesinAkademisyen misiniz? Şaka olsun...
Ben erkek degilim erkek olsam burda ne isim var ??? Allahi karistirmayin inaniyorum Allaha sukur benim dedigim kizdaki namus daha degerli erkek tabiki yapmamasi gerekiyor ama inat ugruna kendine yazik etmesin dedigim busiz bayan msnz sanki erkek ağzıyla yazılmuş madem allahım yaratıcı
olduğuna inanoyorsunuz o zaman zina da kadın erkek ayrılmaz ikisi imde aynı durum söz konısu
Banane milletin hayatindan kardesim ben millete karismiyorum konuyu sapitmaSeks geçmişin yalnızca seni ilgilendirir, neden böyle mesajlara cevap veriyorsun güzel kardeşim.
5 sene kayıp değil büyük tecrübe oldu senin için, böyle düşün. Ve sakın o zihniyette bir adama geri dönme!
Bekaretin yalnızca seni ilgilendirir, kendi iradenle istediğin erkekle birlikte olabilirsin. Kimseyi aldatmadığın, birinin aldatılmasında vesile olmadığın sürece, kendine ya da başkasına zarar vermediğin sürece bu senin hayatın.
Nerden ogrendigimi soylemeyim gururunuz incilir eger varsaCidden mi yoktur , bu dahiyane fikri nereden öğrendiniz?
Ne diyorsun ???Sadece anlasilmiyor : (((
Erkektede bakirlik vardir ama anlasilmiyor iliski yasayip yasamadigi diyorum.Ne diyorsun ???
Evet benimde anlatmaya calistigim buda isteyen istedigi yere cekiyorErkektede bakirlik vardir ama anlasilmiyor iliski yasayip yasamadigi diyorum.
Nerden ogrendigimi soylemeyim gururunuz incilir eger varsa
Ben degilim de sen kendini oyle zannediyordun herhalde senin kafayi merak ediyorum valla
Ben o meslegi yapmiyorum ama senin hayat kadinligi yaptigin cok belliOlmadığın belli zaten :)))
Bak sana oyle bi soverdimki ama sinirlerimi hakim olcam ulan orospu sen bana cevap yaziyorsun benim kafami bozma canimi sikma S***** G** (Defol)
Ben o meslegi yapmiyorum ama senin hayat kadinligi yaptigin cok belli
İyi geceler hanımlar,
Şu an çok gerginim ellerim titriyor yazım kurallarını ihlal edersem affola... Benim bir ilişkim var 4. yılı bitirmek üzere olduğumuz. Erkek arkadaşım mühendis ve 26 yaşında, ben de kpss tercihlerini bekliyorum 23 yaşındayım.
Bu gece konu konuyu açtı ona bir soru sordum: "ya evlendiğimiz gece kan gelmezse ne tepki vereceksin?" diye. Bana verdiği cevap: "esnek de olabilir tabi iyi tarafından düşünürsek ama test banko" ve ben yıkıldım. Gerçekten beni bekaret testine mi götüreceksin dedim evet dedi. Şüpheyle yaşayamazmış.
Bu konuşmalar sürdü gitti ve kavga kıyamet bitirdik. Ve asla lafından sözünden geri dönmedi kızlar.
Şimdi benim 5 yılım çöp mü oldu? Bu nasıl bir zihniyet?