- 12 Kasım 2017
- 61
- 42
- 8
- 36
- Konu Sahibi yenidenhayata
Babasıyla boşanma sürecindeyiz aldığım kararın arkasındayım. Elimden geldiğince çabaladıktan. Sonra vazgeçtim geriye küçük bebekle kaldım tüm zorlukları göze alarak... oğlumla hayat kurma çalışmaları içerisindeyim 1 aylık bir süreç ama arkadaşlarıma söyleyemiyorum bilmiyorum neden bana acımalarını istemiyorum gibi sanki.... beni ne durumlara düşürdü babası ( eşim bile demek istemiyorum ) geriye kırık kalp travmalar vb bırakıp gitti .... benim gibi olanlar neler yaşadı bu süreci nasıl atlattı desteklerinizi bekliyorum .... sanki ömrüm boyunca alnımda kara leke olacak bir durum gibi insanlar tarafından dışlanacağım iyi gözle bakılmayacağım gibi neden böyle düşünüyorum bilmiyorum ? Kendimle barışık olamıyorum oysaki kötü bişey yapmadım ... mağdur olan benim... ömrüm boyunca yalnız olacak gibi hissediyorum hiç mutlu olamayacak gibi hissediyorum ... oğlum tabi yaşama sebebim nefes kaynağım iyi ki var ama büyüyüp gidecek evden ayrılacak ben yalnızlıktan ölecek gibiyim ... oysaki en büyük hayalimde mutlu evlilik annesi babası bir çocukları görünce zaten ciğerim parçalanıyor ama bu da bizim kaderimiz diyorum