• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bekar olarak dışlanmak

dogadostupanda dogadostupanda gelince yazar; komşusunun kedisi hakkındaki gelişmeleri.

Hayvanların doğalarına müdahale etmek ve cins hayvan üretmek için zorlanmaları çok çirkin.
Cins oldukları için üretiyorlar evet. Bazı sokak kedileri özellikle cins olmayan yavru kediler telef oluyor 😞

Lütfen konum taşınmasın.🙁 Besbekarlığı iliklerime kadar hissediyorum. 🙁 Sürekli faşistliğe maruz kalıyoruz. Misal altın günü kısır partilerinde evliler kendi aralarında konuşurken aman bekarların yanında konuşmayalım diyor. 😒 Burda konular açılıyor aynı soru "canım evli misin de yorum yapıyorsun?". Çok şeyseniz kısmet bulun o zaman. 😒 Taliplerimi bekliyorum. İyi geceler.
Altın gününe mi gidiyorsun ,13 sene olacak evleneli bir kez gitmedim.
Burada konuşan evliler diyorsa doğrudur,en mukemmel koca, en mukemmel evlilik onların.
Talip konusuna birşey diyemem,bu devirde kimseye kefil olunmaz.

Altın gününe mi gidiyorsun ,13 sene olacak evleneli bir kez gitmedim.
Burada konuşan evliler diyorsa doğrudur,en mukemmel koca, en mukemmel evlilik onların.
Talip konusuna birşey diyemem,bu devirde kimseye kefil olunmaz.
Annemin gününe gidiyorum bebişim

bu daha sonra evlenince de çocukları olanlar arasından dışlanmaya geçiyor hahahhaha çocukları bebekleri olanlar daha haşır neşir oluyor çocuksuz evlilerle çok takılmıyolar :D

Back